Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Fold: Το αναδιπλούμενο smartphone των 2.000 δολαρίων

- Advertisement -

 

Η Samsung αρχικά είχε προβεί στο teasing του αναδιπλούμενου smartphone πριν από λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο

Πλέον προέβη επισήμως στην παρουσίασή του. Φέρει την ονομασία galaxy Fold και περιλαμβάνει μια των  7.3-inch Infinity Flex Display που σου επιτρέπει να έχεις μια συσκευή tablet αλλά και smartphone ταυτόχρονα.

Η κύρια οθόνη έχει ανάλυση  1536 x 2152, ενώ η μικρότερη των 4.6 ιντσών έχει ανάλυση των 840 x 1960. Η αναδίπλωση γίνεται μέσω ενός στιβαρού backbone με σύστημα μεντεσέ που περιλαμβάνει γρανάζι. Όλα αυτά βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής καλυμμένα και επιτρέπουν στο Galaxy Fold να μετατρέπεται από tablet σε smartphone.

Στο εσωτερικό του smartphone η συσκευή χρησιμοποιεί 512GB αποθηκευτικό χώρο μαζί με Universal Flash Storage 3.0 (eUFS). Οι γρήγορες επιδόσεις της συσκευής εξασφαλίζονται χάρη στον 7nm επεξεργαστή και στα 12GB RAM. Δυο μπαταρίες υπόσχονται να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ενεργειακές ανάγκες της συσκευής, οι οποίες διαχωρίζονται από την αναδίπλωση, θεωρούνται όμως ως μια από το λειτουργικό.

Η Samsung επιτρέπει στο Galaxy Fold να τρέξει τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην Android συσκευή και χρησιμοποιεί ένα app continuity system για να προσαρμόσει αυτές τις εφαρμογές όταν πραγματοποιείτε εναλλαγή μεταξύ tablet και phone modes. Υπάρχουν τρεις κάμερες στο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

Εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Microsoft Office και YouTube, όλα έχουν γίνει optimized και η Samsung υπόσχεται να συνεργαστεί με την Google για την πλήρη υποστήριξη του Android από αυτό. Το ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου από την τιμή των 1980 δολαρίων. Θα υπάρχει τόσο LTE όσο και 5G version

https://youtu.be/7r_UgNcJtzQ

 

Πηγή: techmaniacs.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog