Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ποιός έκανε μπάχαλο και πάλι το δημοτικό συμβούλιο;;

- Advertisement -

Ευαγγελίζονται ότι θα σώσουν τον τόπο. Ευαγγελίζονται ότι είναι το νέο, το καλό, το άφθαρτο. Διατείνονται ότι όλα μέχρι σήμερα είναι καταστροφή για το δήμο, αλλά ως δια μαγείας, αυτοί που συμπορεύτηκαν με τους “καταστροφείς” του τόπου και συνδιοίκησαν, δεν φέρουν καμμία ευθύνη. Ζητούν να τους ψηφίσουμε για πολλοστή φορά και αυτή τη φορά θα μας σώσουν…

Ποιοι είναι οι νέοι, άφθαρτοι, καλοί και “μεσσίες” είναι μια άλλη ιστορία, που ειλικρινά βαριέμαι να αναλύσω. Ο καθένας έχει νου και λογική να κρίνει. ‘Ισως γράψω περισσότερα εν καιρώ, γιατί απόψε είμαι και κουρασμένη. Μόλις γύρισα και πάλι από μια απογοητευτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη. Μερικές φορές νομίζω ότι θα εκτοξευθούν καρέκλες και αντικείμενα από το πρωτοπαλλίκαρο της Μαρίας (Θανάση Γεωργίου ή Μπισμπίκη) που με περίσσιο θράσος και απίστευτη υπεροψία κάνει συνεχώς το δημοτικό συμβούλιο να μοιάζει με εξέδρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Με ύβρεις, ειρωνίες και χειρονομίες που υποτιμούν τους συνδημότες μας, oι οποίοι παρακολουθούν καρτερικά τις συνεδριάσεις.Με συμβουλές και ειρωνίες στο πρόσωπο του Πρόεδρου (!!) του δημοτικού συμβουλίου,χωρίς να σέβεται το θεσμό.

Τι αναφώνησε ο αυριανός “μεσσίας” μας προς τον Πρόεδρο του συμβουλίου σήμερα. “Να μας πει ο προηγούμενος πρόεδρος τη γνώμη του, επειδή έχει και εμπειρία..”, εννοώντας τον κ. Παναγιώτη Πέτρου που πλέον πορεύονται μαζί  στο συνδυασμό της Πρωτοπαππά. Eιρωνεύτηκε τον Πρόεδρο, τον κ. Στάμου, ειρωνεύτηκε όμως και το Θεσμό.

Μεγάλη προσβολή,  αλλά αυτός είναι ο Θανάσης Γεωργίου. Αγνώμων, ερειστικός, προσβλητικός και είρωνας.

Στη συνέχεια αποκάλεσε το Χαράλαμπο Γεωργίου “τραχανά” επειδή δεν του άρεσε κάτι που είπε. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκε με το Σπύρο Ράτη, επειδή και πάλι διαφώνησε μαζί του.

Αυτός ο άνθρωπος διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο την επόμενη φορά και όπως κατήγγειλε σε προηγούμενο συμβούλιο ο Μάικ Θυμής , και μια καρέκλα καβατζωμένη.Την  καρέκλα του προέδρου της ΔΕΥΑΛ.

Αφού “διέπρεψε” ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών με το ανύπαρκτο έργο του (δυστυχώς), αύριο θα διαπρέψει και στη δημοτική μας επιχείρηση.Θα τη σώσει και αυτή !!

Αυτό που δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει στο συνδυασμό της Πρωτοπαππά οι νέοι σύμβουλοι, (που ανάμεσά τους υπάρχουν μερικοί αξιόλογοι, τους οποίους γνωρίζω προσωπικά) είναι ότι κάνουν ένα αγώνα για να εκλεγεί η Μαρία και ο Θανάσης. Ο Παναγιώτης Πέτρου και ο Σωτήρης Νικολάου.Δηλαδή και πάλι οι ίδιοι. Οι οποίοι σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο θα αναγκαστούν να συνεργαστούν…..και πάλι εκεί θα τους έχουμε ! Και θα τους καμαρώνουμε !

Και επειδή έχουν δυναμιτίσει πολύ το κλίμα, αύριο δε θα μπορούν να συναινούν, δε θα μπορούν να συμπορευτούν με τους “υπόδικους” και τους “καταστροφείς”.

Και το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για τον τόπο. Ο τόπος θα μείνει πίσω εξαιτίας των αντιπαλοτήτων και των εμπαθειών τους.

Στιγμές ανεπανάληπτες ζούμε στην προεκλογική αρένα που λέγεται δημοτικό συμβούλιο. Μέχρι τις εκλογές έχουμε να πούμε πολλά.

Σήμερα αν και υπήρχαν πάνω από 15 σοβαρά θέματα στην ημερήσια διάταξη, η Μαρία Πρωτοπαππά απουσίαζε, δεν την βλέπουμε συχνά τελευταία, έρχεται μόνο για κάποιες “φιέστες”. Ηταν όμως ο Θανάσης που αναπληρώνει πάντα τα κενά της, ο Παναγιώτης Πέτρου και ο Σωτήρης Νικολάου.

Με κουστωδία εμφανίζεται ο συνδυασμός Πρωτοπαππά πλέον στα δημοτικά συμβούλια, υποψήφιοι του συνδυασμού, συγγενείς και φίλοι, με σκοπό ένα και μοναδικό, αφού ποτέ άλλοτε δεν είχαν εμφανισθεί. Τη δημιουργία κλίματος, τον εκτροχιασμό της συνεδρίασης και τις προεκλογικές φιέστες.

Λίγο πριν συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης , ο Θανάσης Γεωργίου αποχώρησε. Δεν τον ενδιέφερε πια η συνεδρίαση. Δεν τον ενδιέφεραν τα σοβαρά θέματα του δήμου, τα θέματα που θα ψηφιστούν η όχι και θα είναι για το καλό ή όχι των δημοτών.

Είπε όμως και το εξής ! “Δε θέλω να με ψηφίσουν οι δημότες. “Μαύρο”. Μαύρο σε όλους όμως.”

Γιατί Θανάση Γεωργίου το είπες αυτό;; Mήπως βλέπεις ότι ο ανερχόμενος συνδυασμός πριν καλά καλά ανέλθει και διεκδικήσει την ψήφο μας, παραπαίει;; Mήπως επειδή ο κόσμος δε σας πιστεύει, μήπως επειδή στο Κεντρικό Λουτράκι , που κατά παράδοση βγάζει δήμαρχο, δεν υπάρχετε;;θέλεις να προλάβεις το κακό και να λες μετά ότι δεν έκανες αγώνα γιατί βαρέθηκες και δεν ήθελες να εκλεγείς;;

 

ΥΣ 1. Τα ΜΜΕ παρευρίσκονται ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στις συνεδριάσεις . ΜΟΝΟ για την ενημέρωση των συνδημοτών μας. Αφιερώνουμε 4ωρα να παρακολουθούμε φιέστες και ανάρμοστες συμπεριφορές.

Το Loutrakiblog.gr προτείνει (αν προβλέπεται από τον Κανονισμό) να συζητούνται τα θέματα της προ-ημερήσιας διάταξης στο τέλος. Πρωτίστως να συζητούνται εκείνα που είναι προς ψήφιση ή όχι.

Να δούμε ποιοι σύμβουλοι θα μένουν ώς το τέλος της συνεδρίασης και τι θα λένε. Ας λένε ότι θέλουν στο κάτω-κάτω της γραφής. Οι κάμερες θα έχουν φύγει….

 

** θα ακολουθήσουν video ! λίγο υπομονή !

 

 

 

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό άρθρο και εύστοχο. Έτσι για ενημέρωση των πολιτών που θα ψηφίσουν, μήπως (αν είναι δυνατόν) να δημοσιεύατε στοιχεία για το ποιός προσέρχεται στα δημοτικά συμβούλια όλη την τετραετία και ποιός όχι; Αύριο θα ψηφίσουμε και δεν είμαστε όλοι ενημερωμένοι για το ποιός σέβεται και ποιός όχι την ψήφο μας.

    • Και λίγα είπες χαρα και μάλιστα είσαι και πολύ ευγενική με τον τύπο που από πίσω του λέει έχει 500 πρόβατα και σε όποιο συνδυασμό και να πει θα τα κουβαλάει,εννοώντας τους συνδημότες μας και πρώην ψηφοφόρους του,μεταξύ αυτών ειμαι και εγώ ο βλάκας αλλά και η οικογενοια μου!!!Αλλά έως εδώ ήταν……

  2. Ο Πρόεδρος κάνει προσπάθειες να κρατησει το συμβούλιο σε ήρεμα και Δημοκρατικά πλαίσια!Πολλες φορες έχει επισημάνει ποιοί είναι αυτοί που προσπαθούν να δυναμιτίσουν το συμβούλιο.Ενας από αυτους είναι και ο Μπισμπικης ο οποιος και δεν παίρνει χαμπάρι και εκτίθεται συνεχώς!

  3. Ο Λογοθέτης δείχνει εμπάθεια προς τον Πρόεδρο του Δ. Σ.Η παράταξη της Πρωτοπαπα, ο Μπισμπικης συγκεκριμένα εχθές έδειξε το ίδιο. Ο λόγος προφανής. Και οι δύο παρατάξεις ηθελαν τον Σταμου, αλλά αυτός προτίμησε τον Γκιωνη που μέσα από τον συνδιασμο του εκλέχθηκε. Και απ ότι δείχνει και αξίζει ο Σταμου τη θέση του προέδρου και πολλά μπράβο του!

  4. Η αγάπη από τον τόπο είναι αυτή που κάνει τον Μπισμικη να βρίζει πλέον τους καζινιερηδες!μάλλον ξεχνάει τις εποχές που πήγαινε με τα φορτηγά το λάδι και τις ελιές μέσα!Αλλά Μόλις αλλάξανε προμηθευτή ξεκίνησε το βρισιμο!!

  5. Ο Μπισμπικης θυμίζει τους προπονητές της εξέδρας που έχουν πάντα άποψη για όλα… αλλά μπάλα δεν έχουν παίξει ποτέ!😂😂😂Καλά γελάνε όλοι μαζί του, δεν το χει καταλάβει

  6. Εχθες παρευρέθηκα στο ΔΣ του Δήμου πρώτη φορά.Ένα θα πω:Όσο μιλάνε Λογοθετης και Μπισμπικης, οι δυο Περαχωριτες, φεύγουν ψήφοι απ τις παρατάξεις τους και δια μέσου του Προέδρου του ΔΣ, του Γ. Στάμου, περνούν στην παράταξη του Γκιώνη!

  7. Όσο ο λαός στέλνει στο Δήμο ως εκπροσώπους του,μπισμπικηδες,Πρωτονοταριους,Βαρελαδες και Μαρία,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.ας προσέχαμε……

  8. εγω εχω να πω ότι αρχισαν οι κοκκοβιοι και μαζεύονται στα συμβουλια ξαφνικα .Τοσο καιρο αδεια η αιθουσα …. τωρα να δειξουν ότι είναι μάχιμοι και ενδιαφέρονται για τον τοπο τους .Μαυρο σε ολους τους παλιους , νεοι ανθρωποι … σας βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε μερικους τοσα χρονια εκλεγεστε και δεν εχετε κανει κατι σπουδαιο .

  9. Γεια σου Χαρά !οταν λέω εγώ ότι οΓκιωνης θα βγει από την πρώτη Κυριακή μου λένε τρέλα διάφοροι εδώ μέσα!Καποιος φίλος παραπάνω έγραψε ότι οΘανασης έχει 500 ψήφους 😲😲😲😲😲πρόβατα γίδια κάτι τέτοια 😀😀Ρε θα τρελαθούμε στο τέλος με αυτά που ακούμε ,αλλά δυστυχως πως είπε και ο φίλος έκανε το λάθος και τον ψήφισε ,τώρα φίλε να προσέξεις που θα ρίξεις το βόλι σου 👍Χαρουλα μην ανχωνεσε ότι να λένε και να κάνουν το νερό έχει μπει στο αυλάκι και πίσω δεν κοιτάει θα πω όχι γυρνάει 😜

  10. Που είναι εκείνος ο εκδικητής των πάντων, ο αποτυχημένος διαιτητής με το μόνιμο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του μπροστά από το μαγαζί του;;Αυτός που ακόμα και για την κακοκαιρία στο Λουτράκι του φταίει ο γκιωνης;

  11. το προβλημα με σας τους Λουτρακιωτες ειναι οτι ειστε κολλημενοι με τα κολληταρια κ τα σογια …ξεκολλατε λιγο κ κοιταξτε γυρω σας το αποτελεσμα .Μηδεν .

  12. Θανάσης Γεωργίου. Μετρ του σώου..του φθηνού ανέξοδου σώου, από τα παλιά.Ανάλογα με το κλίμα κ την εποχή, διάλεγε κ την ανάλογη τακτική….. ο Κος Θανάσης…. ναι!Μοναδικός στόχος του? Η ΠΑΝΤΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ, κ μόνο αυτό! ( ο ορισμός του «παρτάκια»). Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, είναι μοναδική ευκαιρία ο κόσμος του δήμου μας, να στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου, ανθρώπους όπως ο Κος Θανάσης. Έναν δημοτικό σύμβουλο, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, χωρίς κανένα ίχνος υποτυπώδους έστω σεβασμού, τόσο προς τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο, όσο κ στους συνδημότες του, που έχουν τη διάθεση να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις.Οι δε χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά, όπως «πρόβατα» (κ όχι μόνο) τους συνδημότες του, που τον έχουν τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τους,δείχνει αυτόματα την ποιότητα κ το ήθος που διέπει τον χαρακτήρα του.Πραγματικά μου προξενεί έντονη απορία, το πως αυτό το άτομο, έχει το θράσος να διεκδικεί την ψήφο μας? Ειλικρινά δλδ, ειναι να τρελαθείς με το πόσο θράσος έχουν ορισμένοι άνθρωποι σε ετούτο τον τόπο. Η μετατροπή των δημοτικών συμβουλίων σε αρένα, οι απαξιωτικοί πεζοδρομιακού επιπέδου χαρακτηρισμοί, η μόνιμη τεχνική ένταση, ο ισοπεδισμός του θεσμού του προέδρου, κ αποχωρήσεις, το μόνο που θα του αποφέρουν κ του ιδίου, αλλά κ της αρχηγού του, είναι η αποδοκιμασία από το αποτέλεσμα της κάλπης. Πράγμα που όπως πολύ ορθά επισήμανε κ η Χαρά.Επιτέλους, αυτό το συνάφι, θα πρέπει να αδειάσει τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

  13. Πριν τις δημ. εκλογές του 2014, ο Μπισμπίκης μπροστά σε πολύ κόσμο (στις συγκεντρώσεις της Παρέμβασης) είχε πει αναφερόμενος την συλλογή ψηφοδελτίων, “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”! Και μετά το αιτιολόγησε οτι χωρίς ψέματα και υποσχέσεις δεν μπορείς να μαζέψεις σταυρούς!!!Ίδιος είναι, δεν αλλάζει, όπως δεν αλλάζουν και αυτοί που καταπίνουν τα ψέματα αμάσητα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog