Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα εν’ όψει της σημερινής απολογίας του 35χρονου δράστη στα Δικαστήρια Κορίνθου.

- Advertisement -

Σήμερα απολογείται στην εισαγγελία Κορίνθου ο 35χρονος δράστης του φονικού στο Σολωμό Κορινθίας και απο εχθές τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μυρίζουν…μπαρούτι!

Γίναμε παραλήπτες ενός μηνύματος που μας παροτρύνει να δώσουμε ειρηνικό μα βροντερό παρόν στα δικαστήρια Κορίνθου ως ένδειξη συμπαράστασης στο δράστη απο το Σολωμό και αλλού διαβάσαμε ένα άλλο μήνυμα  (ομολογουμένως μακροσκελέστερο απο το πρώτο) που αντικρούει οποιαδήποτε συμπαράσταση στον απολογούμενο συνάνθρωπο.

Εχθές βράδυ Ρομά απείλησαν γιατρούς του Νοσοκομείου Κορίνθου (δείτε εδώ) και κάποιες άλλες πληροφορίες μας λένε για “ενισχύσεις” απο Αθήνα προς τους συγχωριανούς του φερόμενου δράστη για τη σημερινή του απολογία.

Δεν είναι η ώρα να πάρουμε θέση για το δίκαιο ή άδικο των όσων συμβαίνουν, (δεσμευόμαστε ως Loutrakiblog να κάνουμε έρευνα και να εκθέσουμε τις απόψεις μας για το χρόνιο πρόβλημα της παραβατικότητας που έχει γίνει η μάστιγα της εποχής) όμως απευθύνουμε θερμή έκκληση προς όλους, να πέσουν οι τόνοι και να πρυτανεύσει η λογική.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει την ορθότητά τους.

Ζούμε σε ένα Κράτος Δικαίου και όλοι μας είμαστε υπόλογοι σύμφωνα με το Νόμο.

Δεν χρειάζονται ενέργειες που ρίχνουν “λάδι στη φωτιά” και δυσκολεύουν την απόδοση Δικαιοσύνης.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου με έκτακτη ανακοίνωση θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 λόγω έκτακτων συνθηκών.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΧΙ κανετε λαθος !! ΔΕΝ ζουμε σε ενα κρατος ΔΙΚΑΙΟΥ !!!ζουμε σε ενα κρατος μπαχαλακηδων αριστερων ! που η ζωη και η περιουσια των πολιτων ειναι υπο αμφισβητηση !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog