Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Κωστή Ζερβού

- Advertisement -

Πλημμύρισε από κόσμο το  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, χθες, Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων κ. Κωστή Ζερβού με το συνδυασμό ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, λέγοντας πως ο συνδυασμός του κ. Ζερβού αποτελείται από νέα, άφθαρτα, έντιμα άτομα. Με αέρα νιότης , είπε χαρακτηριστικά, ενώ το λογότυπο του συνδυασμού και την επιλογή ονόματος ανέλυσε η κ. Μαργαρίτα Θηβαίου.

Ο κ. Ζερβός κάλεσε τους συνδημότες μας να επιλέξουν το συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου για ένα δήμο, με ίδιες υπηρεσίες για όλους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακάτω ακολουθεί το video από την εκδήλωση και ολόκληρη η ομιλία του κ. Ζερβού 

 

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου που βρίσκεστε εδώ.Για μένα είναι μεγάλη τιμή η παρουσία σας.

Φίλες και φίλοι, ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Από τη μία, ο δρόμος που οδηγεί στην απαξίωση, στη μοιρολατρία και τελικά στην απάθεια.Ο δρόμος που βάζει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου στον αυτόματο πιλότο, που ταυτίζει την ευημερία του τόπου με την ευημερία μίας επιχείρησης.

Ο δρόμος όπου προσωπικά ζητήματα ανάγονται σε πολιτικά, όπου σημαντικές αποφάσεις παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες, μετατρέποντας το δημοτικό συμβούλιο σε ένα άβουλο όργανο διεκπεραιωτικού χαρακτήρα.

Ο δρόμος που λέει ότι για να διεκδικήσεις τη δημαρχία, πρέπει να ικανοποιήσεις μικρά και ατομικά συμφέροντα, δημιουργώντας μία συμμαχία αθροισμένων συμφερόντων, χωρίς συνοχή, χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα, χωρίς όραμα.

Και για να την κρατήσεις πρέπει απλά να μην τα θίξεις.Μία επίπλαστη πλειοψηφία, κατά βάθος ετερόκλητη, μα επιφανειακά ισχυρή.

Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος δρόμος.

Ο δρόμος της Ευθύνης.

Ο δρόμος της Επιλογής της Ευθύνης.

Μία πορεία δύσκολη, αλλά μία πορεία ΚΑΘΑΡΗ.

Δύσκολη γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να ικανοποιήσουμε μικροσυμφέροντα.

Δύσκολη, γιατί στα σημαντικά ζητήματα του τόπου θα παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις, ανοικτά, δημόσια και μερικές φορές εάν αναγκαστούμε συγκρουσιακά.

Δύσκολη, γιατί πρέπει να τρέξουμε πολύ, πάρα πολύ, για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου.Να δουλέψουμε σκληρά, με σαφές πλάνο ανάπτυξης και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Αυτόν τον δρόμο διαλέξαμε, τον δύσκολο.

Και σας καλώ, όλους τους πολίτες αυτού του τόπου να πορευθούμε μαζί σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο!

Χωρίς δογματισμούς, χωρίς δεσμεύσεις, με εφόδια την αγάπη μας για τον τόπο και την όρεξη για δουλειά.

Σε αυτό το σταυροδρόμι λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνουμε μίαΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Πολλοί με ρωτούν «Γιατί ασχολείσαι;», άλλοι «Που πας;Ξέρεις ποιοι είναι απέναντί σου;»

Εγώ, γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ.Πήγα στο πρώτο δημοτικό, όταν δεν υπήρχε άλλο. Γυμνάσιο, λύκειο εδώ.Έπαιζα μπάλα στις γειτονιές, αθλήθηκα στον Ποσειδώνα, έβγαινα με τους φίλους μου εδώ.Σπούδαζα στην Πάτρα και τα καλοκαίρια δούλευα εδώ.Έπειτα επέλεξα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά εδώ.

Ήταν συνειδητή μου επιλογή να ζήσω εδώ.Άλλοιφίλοι μου έφυγαν, κάποιοι ξαναγύρισαν και κάποιοι άλλοι θα φύγουν.

Όταν όμως επιλέγεις να ζήσεις εδώ, διερωτάσαι μοιραία: «Τι κάνεις για τον τόπο σου»;Εγώ θέλω να μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, να μην αναλώνομαι σε υποθετικά σενάρια φιλικών συζητήσεων, ούτε σε μεμψίμοιρες εξηγήσεις.

Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και κάνω αυτό το βήμα. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε τον τόπο την τελευταία 20ετία μάς οδήγησε σε αυτό το σημείο.Στο σημείο όπου ο άλλοτε κραταιός Δήμος μας να είναι αντικείμενο χλεύης ιστοτόπων και δημοσιευμάτων, να είναι δέσμιος οικονομικά και αναπτυξιακά από μία – δύο  επιχειρήσεις.Να εγκαταλείπεται από τους νέους και τα περιουσιακά του στοιχεία να γίνονται αντικείμενο δικαστικών αντιπαραθέσεων.

Αυτό δεν μας αξίζει.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.

Οι συνεργάτες μου και εγώ επεξεργαζόμαστε ένα συνολικό σχέδιο αναδιάταξης.Ένα σχέδιο που έχει στον πυρήνα του την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας, την αύξηση της αξίας της γης μας και την ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Σε ποιον κλάδο απασχολείται το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού; Ποιος τομέας έχει τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία; Ποιες υποδομές είναι αναγκαίες για να αναπτυχθεί περαιτέρω; Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας που θα μας επιτρέψουν να ηγηθούμε στον ανταγωνισμό; Τι είδους συνέργειες μπορούν να γίνουν για να επιτευχθούν όλα αυτά;

Αυτά είναι τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.Με βάση αυτά τα ερωτήματα επεξεργαστήκαμε το σχέδιό μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την οικονομική κατάσταση της χώρας και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (οι λεγόμενοι ΚΑΠ) έχουν μειωθεί δραστικά, έως και 60%, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί πλέον άλλοθι.

Διότι γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλές άλλες χρηματοδοτικές πηγές:Στον τομέα της αστικής ανάπτυξης, το Jessica, το Jaspers, το Elena, το Urbact 3.Στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και απασχόλησης το EASI καιτο PROGRESS.Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που φιλοδοξεί να λειτουργεί ως αναπτυξιακή τράπεζα για την Αυτοδιοίκηση.

Πότε αναζητήσαμε αυτά τα κεφάλαια; Ποιο ήταν το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής την πενταετία που μας πέρασε; Ποιος είναι ο απολογισμός της τελικά;Πέντε διαδικτυακές πλατφόρμες, έργα δρομολογημένα από καιρό και έργα υπό ένταξη;Αυτά πηγάζουν από οκνηρία ή από κάτι άλλο;Για αυτά θα συζητήσουμε ποτέ;

Ο αγώνας μας όμως είναι διμέτωπος. Δεν αρκούν μόνο τα μεγαλόπνοα σχέδια, έχουμε και την μάχη της καθημερινότητας.

Για εμάς η καθημερινότητα του Δήμου είναι πρώτη προτεραιότητα.Η καθαριότητα και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός. Ζητήματα απλά, είναι τόσο δισεπίλυτα πια;

Εκεί, αν θέλετε, κρίνεται και ένα μεγάλο μέρος της διοικητικής ικανότητας.Να είναι ο κάδος καθαρός, οι παραλίες μας να λάμπουν, οι δρόμοι μας να είναι φωτισμένοι.

Από τη Mαυρολίμνη μέχρι τον Άγιο Θόδωρα και από τα Πίσσια μέχρι τα Ίσθμια.

Ένας Δήμος, ίδιες υπηρεσίες παντού!

Καθαρή πόλη, φωτισμένη Πόλη, μία πόλη που σε εμπνέει να ζεις.

Διότι εάν δεν αρέσει η πόλη σε μας, πώς ζητάμε από τους άλλους να την επισκεφθούν;

Καθαρή πόλη, φωτισμένη πόλη.

Χωρίς σκιές και σκοτεινά σημεία.

Χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Χωρίς ειλλημένες αποφάσεις και τετελεσμένα.

Χωρίς δημότες δεύτερης κατηγορίας και προύχοντες.

Με διαφάνεια, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και αποφασιστικότητα.

Ήρθε η στιγμή για μία επανεκκίνηση, με νέους ανθρώπους στην πολιτική ζωή του τόπου, με νέες ιδέες και νέα οράματα!

Να μην επιτρέψουμε να μας καθοδηγεί η απάθεια.Να μην επιτρέψουμε να οδηγηθούμε σε εκλογές μηχανισμών.Σε εκλογές φίλων και γνωστών, σε εκλογές στείρας αντιπαράθεσης και προσωπικών αντεγκλήσεων.

Είμαστε εδώ για να θέσουμε τα πραγματικά ζητήματα στο τραπέζι.Είμαστε εδώ για να σπάσουμε το στενό κύκλο εξουσίας, το στενό κύκλο αναπαραγωγής των ίδιων προσώπων, των ιδίων συμφερόντων, των ίδιων προγραμματικών δηλώσεων, και τελικά των ίδιων αποτελεσμάτων.

Μας έλεγαν «καθίστε αναπαυτικά, αναλαμβάνουμε εμείς.»

ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ;

Τόσο καιρό θεατές του ίδιου έργου, τι άλλο μπορούν να προσφέρουν;

Κουράστηκαν και μας κούρασαν!

Τώρα αναλαμβάνουμε ΕΜΕΙΣ!

Έχω ξεκινήσει έναν κύκλο συναντήσεων με επιστημονικούς φορείς,αναζητώντας και παραθέτοντας τα στοιχεία του Δήμου,  παρουσιάζοντας λύσεις και προτάσεις για το μέλλον του τόπου, συγκρίνοντας τις βέλτιστες λύσεις που έχουν εφαρμοστεί σε αντίστοιχους δήμους, ζητώντας σαφή χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και προϋποθέσεις ένταξης.

Το προσεχές διάστημα θα δίδονται Δελτία Τύπου με το αποτέλεσμα όλων αυτών των συναντήσεων, για να συμπληρωθούν τα κομμάτια ενός ολοκληρωμένου σχεδίου.

Το θέμα δεν είναι να εντάξουμε ένα έργο, επειδή υπάρχουν οι προϋποθέσεις.Δεν θα καθορίζονται οι ανάγκες των πολιτών από διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα, έργα που έγιναν χωρίς αντίκρισμα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.Οι ανάγκες των πολιτών θα καθορίζουν το είδος των έργων που πρέπει να γίνουν.

Σας ζητώ να μην δώσετε μία εντολή ανάθεσης των προβλημάτων στους ίδιους.

Να μην δώσετε μία εντολή μετάβασης σε συνδημότες μας που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Σας ζητώ να δώσετε μία εντολή άλματος, μία εντολή τομής.

Να κάνετε μία τομή στην επιλογή σας, να αναλάβετε την ευθύνη μαζί μου.

Να απομονώσουμε τις σειρήνες του παρελθόντος, τις σειρήνες της μοιρολατρίας.

Έφτασε η ώρα για μία μεγάλη τομή.

Σας καλώ να ρίξετε μία ματιά στους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ, ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο τους, εργαζόμενους, άφθαρτους, ανθρώπους του μόχθου, ανθρώπους αποφασισμένους.

Η κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου για εμάς σηματοδοτεί κάτι.

Δεν έχουμε ταχύμετρο που μετρά τις ώρες συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια.Δεν έχουμε μέτρο που μετρά τις παρουσίες σε διάφορες εκδηλώσεις.Ούτε αναζητούμε φωτογραφίες που υποδεικνύουν την επιρροή αυτών που συμπορεύονται μαζί μας.Δεν αναζητήσαμε, ούτε συζητήσαμε, ούτε επιζητήσαμε στήριξη από αυτοαποκαλούμενους παράγοντες που οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα.Παράγοντες που επαίρονται ότι σε όποιο ψηφοδέλτιο και εάν πάνε, θα έχουν την ίδια απήχηση.

Αυτούς δεν τους θέλουμε.

Έχουμε άλλο μέτρο.Το μέτρο της εντιμότητας, το μέτρο της διάθεσης για προσφορά, το μέτρο των δημοκρατικών αξιών, του ήθους, της αλληλεγγύης, του αλτρουισμού, της ανθρωπιάς και της ορθολογικότητας.

 

Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου!

Περήφανος που άφησαν τη βολή τους για να δώσουν αυτόν τον αγώνα.

Περήφανος που δεν χρειάστηκε να τους τάξω τίποτα για να είναι σήμερα εδώ.

Το όμορφο σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι να βλέπειςότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες διαπιστώσεις και το σημαντικότερο με την ίδια φιλοσοφία.

Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε περισσότεροι.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο αποφασισμένοι.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο δυνατοί.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε όλο και πιο κοντά στη νίκη!

Αυτό είναι πλέον ορατό.

Ορατό σε ανθρώπους που συναντούμε καθημερινά, σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να περιμένουν για το συμφέρον τους, σε ανθρώπους που έχουν την ελάχιστη ευαισθησία να αναρωτηθούν «Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο;».

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά.

Αντλώντας δύναμη από εσάς σήμερα εδώ, φτιάχνουμε μία συμμαχία δυνάμεων που θα αντιταχθούν στη λογική της απάθειας, μία συμμαχία δυνάμεων χωρίς δογματισμούς, χωρίς ιδεοληψίες. Χωρίς δεσμεύσεις. Μία συμμαχία των δυνάμεων αλλαγής.

Με σοβαρότητα! Με υπευθυνότητα! Με συναίσθηση του καθήκοντος, που σπανίζει στον τόπο μας! Με συναίσθηση της ευθύνης για τα μεγάλα προβλήματα!

Από σήμερα αλλάζει ο αέρας της πόλης.

Δημιουργήθηκε ένας συνδυασμός  που δεν συμβιβάζεται, δεν υποχωρεί και δεν υπαναχωρεί από τις αξίες του.

Σήμερα, εδώ, τώρα, παρουσιάζεται ένας συνδυασμός που δεν παίζει το παιχνίδι τους.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει αυτούς που δεν εκφράστηκαν ποτέ.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει αυτούς που απογοητεύτηκαν και κουράστηκαν από τις ίδιες προεκλογικές εξαγγελίες.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει τους ανθρώπους που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα προσωπικό.

Γι’ αυτό, αυτός ο συνδυασμός θα είναι νικηφόρος!

Είμαστε πλέον πολλοί, γινόμαστε ακόμα περισσότεροι!

Η πορεία προς τη νίκη είναι πλέον ορατή!

Η 26η του Μάη, είναι ήμερα νίκης, ημέρα αλλαγής σελίδας!

Η 26η του Μάη είναι η μέρα που ο Δήμος θα κάνει μία τομή!

Είμαστε έτοιμοι, είμαστε αποφασισμένοι!

Θα νικήσουμε!

Γιατί

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΑΝ ΠΕΤΑΣ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ

 

 

 

- Advertisement -

116 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδη σου έλεγαν καθιστε αναπαυτικά, αναλαμβάνουμε εμείς, δεν εχεις πατήσει ποτέ σε δημοτικό συμβουλιο; και τώρα σου ήρθε να γίνεις επαναστατης;

    • Μαγκιά του που το κάνει! Όλοι οι νέοι κοιμούνται όρθιοι, σπάνια βλέπεις να ασχολούνται με τα κοινά. Αντί να του επιτίθεστε θα έπρεπε να ζητάτε από τα νέα μυαλά να κάνουν κάτι αντί για φέιςμπουκ και φρου φρου. Είστε απο αυτούς που θέλουν να βλέπουν τους νέους αδρανείς και άπραγους, που μόλις κάνουν κάτι σωστό τους πάτε κόντρα γιατι σας χαλάνε τη σούπα.Το παλικάρι τόλμησε και αυτό σας ζορίζει.Όλοι αυτοί που ψηφίσατε τα προηγούμενα χρόνια που φάγανε και τα δισσέγγονα τους τι ήταν; Καλά παιδιά, σύντροφοι σας;

  2. Λέει ο κ. δριτσας ότι έχουν δοκιμαστεί στον στίβο της ζωής και στο επαγγελματικό πεδίο και τα έχουν καταφέρει, αλλά ούτε τι κατάφεραν μας είπε, ούτε μας ονόμασε το επαγγελματικό πεδίο. Λέει ο κ. Ζερβος ότι σπουδαζε στην Πάτρα και ότι το καλοκαίρι ερχόταν στο Λουτράκι και δούλευε. Ούτε τι σπουδαζε ομως ακουσαμε, ουτε την εργασιακη του απασχοληση τα καλοκαιρια. Και ρωτω: αυτος ειναι ο μεστος, συγκεκριμενος και περιεκτικος λογος του υποψηφιου δημαρχου; δεν ειναι τοσο αφελης για να παραλειπει τετοιες σοβαρες λεπτομερειες, αλλα τις αποκρυπτει. Για ποιον σκοπο;

  3. δεν ζεις στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .Αλλιώςθα ήξερες οτι ειναι ΦΥΣΙΚΟΣ και δουλεύει στο δικό του φροντιστήριο χρόνια με επιτυχία!!!Μια χούφτα άνθρωποι ‘ημαστε γνωριζόμαστε

    • Τότε γιατί δεν το λέει ο ίδιος, γιατί δεν δημοσιεύει το βιογραφικό του και γιατί δεν μας ανακοινώνει τον κομματικό φορέα που υποστηρίζει την προεκλογική του καμπάνια? Μήπως ντρέπεται ή το κρύβει σκοπίμως? Και γι’ αυτό το: “δουλεύει χρόνια με επιτυχία” πως την ορίζεις εσύ την επιτυχία δηλαδή? Επιτυχία για σένα είναι το ότι δουλεύει? Γιατί αν μας λες αυτό, δεν έχει δοκιμαστεί σε ανταγωνισμό για μια θέση εργασίας με άλλους υποψηφίους, δεν έχει περάσει από συνεντεύξεις σε μεγάλες εταιρείες για να δείξει και αποδείξει σε μεγαλοστελέχη τις ικανότητες και ευφυία του για να του αναθέσουν κάποιο πόστο σοβαρό και υπεύθυνο. Μόνο εδώ μιλάει για “δρόμο της ευθύνης”.

  4. NEO παιδί, νέο πρόσωπο με οικογενειακές κ ηθικές ρίζες! Κ. ανώνυμε στις 3 Απριλίου 2019 08:32 σου απάντησε τι έχει σπουδάσει το παιδί και τι επαγγέλλεται ο ανώνυμος στις 3 Απριλίου 2019 11:36 αλλά μάλλον δεν ζεις εδώ! Ή είσαι από εκείνους τους “σπουδαγμένους” καρεκλοκένταυρους του δήμου! Κώστα μας , παιδί του καθηγητή μου και δικό μου παιδί, μπράβο σου για αυτήν την τόλμη! Όλοι σε αυτόν τον τόπο βρίζουν όσους βγαίνουν δήμαρχοι ή τους υποψηφίους, αλλά πάντα ψηφίζουν τους ίδιους και φυσικά δεν τους νοιάζει η πόλη γιατί πολύ απλά ποτέ δεν υπάρχουν σε αυτή! Πιάστε εσείς καρέκλες σε θέσεις και καναπέδες με τηλεκοντρόλ κύριε/α 3 Απριλίου 2019 08:32 και αφήστε αυτόν τον τόπο και αυτή την χώρα σε νεότερα παιδιά που έχουν ανησυχίες όχι συμφέροντα!!!

    • Ξέρεις εσύ κάποιον με οικογενειακές και ηθικές ρίζες να τάσσεται με τον σύριζα? Μας κοροϊδεύεις κύριε για το “δικό σου παιδί”?

  5. Ωραιος ο Κωστας που λεει : ‘δεν θα κατσουμε αλλο’. Μου θυμιζει τον μεγα Λιακοπουλο: σηκωθειτε απο καναπεδες, πολυθρονες, κρεβατια, ντιβανια, καρεκλες, για να τηλεφωνησουμε να παραγγειλουμε τα βιβλια του. Εδω, για να ψηφισουμε.

  6. Η δουλειά του ειναι πολύ δύσκολη και κρίνεται κάθε μέρα από γονείς και μαθητές αλλά εσυ ενώ ξέρεις κάνεις τον ανήξερο για να πεις κάτι

    • Είναι θαυμάσιο να διδάσκει κανείς σχολαιρόπαιδα και να τα ετοιμάζει ώστε να γίνουν αξιόλογα μέλη του κοινωνικού συνόλου. Ασφαλώς και η διδασκαλία είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη δουλειά. Γιατί γυρεύει λοιπόν τιμές και αξιώματα? Ας συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και ας αφήσει τις υπόνοιες για δωροδοκίες ή απάτες του δημάρχου με εκφράσεις όπως “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”. Αν ξέρει κάτι, ας καταθέσει επωνύμως στην εισαγγελία, ειδεμή λασπολογεί ύπουλα, προπαγανδιστικά και ελεεινά.

    • Μας δουλευεις κυριος 16’04? ΠΟΣΑ σχολια υπηρχαν εδω μεσα πως ουτε ο Κοφηνας ουτε ο Ρεππας θα ειναι υποψηφιοι δημαρχοι υποστηριζομενοι απο τον συριζα, αλλα καποιος νεος που δεν εχει παρελθον στην πολιτικη?? Δεν τα διαβασες?? Οπως ειδες, ουτε ο Τακης, ουτε ο Ηλιας τελικως κατεβαινουν. Αρα ποιος ειναι αυτος ο νεος των σχολιων?? Ο Αμι Νταντα?? Μην υποτιμας την νοημοσυνη των πολιτων, εκτος κι αν ζεις εκτος πραγματικοτητας. Ακους εκει, δεν στηριζεται απο καποιον πολιτικο φορεα…

  7. 60 τόσα ανώνυμα σχόλια και τα λέτε ωραία και καλά 😆η πλάκα είναι ότι μετά τις εκλογές θα λέτε ότι ψηφίσατε τον Δήμαρχο που θα βγει 😮😮Αν είστε μάγκες κάντε επώνυμο σχόλιο και πείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε υποψηφίου για να μπορούμε μετά τις εκλογές να ξέρουμε ποιοι Κολωτουμπες είστε !Αντε γεια που τα ξέρετε όλα

    • Τι περιμενεις να σου πουν ρε φιλε; πως είναι νέος θα σου πουν. Τα περί ηθικής, ακεραιοτητας, εντιμότητας, ενθουσιασμου κλπ δεν μπορούν να τα αποδείξουν. Τα λένε μόνο για να συμπληρώσουν κατι παραπάνω στο νέος που από μόνο του κάθεται σαν σκέτο από γιουβετσι. Άρα χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που λένε μόνο πως θα γίνει καλός δήμαρχος. Αυτός δεν έχει πατήσει ποτέ σε δημοτικό συμβούλιο, δεν τον έχει δει κανείς, και διατεινεται πως κοπτεται για την πόλη μας.

  8. Είχα πει πως θα τον στηριζα αλλά μόλις έμαθα πως από πίσω του είναι ο Συρίζα, κατάλαβα τι μας περιμένει. Θα παίρνει εντολές από την κουμουνδουρου και θα κάνει ο,τι τον διαταζουν, γιατί τον υποστήριξαν. Θα γίνουμε μειοψηφία μέσα στην πόλη μας.

  9. Εμεις δεν ζητάμε αξιους και πετυχημένουςεργαζομενους ?Τωρα τι δεν μας αρέσει?Κάποιος σωστός στη δουλειά του θα εργαστεί ευσυνείδητα και στο ΔΗΜΟ

    • Τωρα που ειδα τους υπολοιπους υποψηφιους, αντιλαμβανομαι οτι ημουν
      αδικος που καποιες φορες ενοχλιομουν με τον
      Γκιωνη. Τωρα ομως που καταλαβα τι μπορει μας περιμενει, προτιμω κατι εγγυημενο απο κατι πληρως αναμφιβολο, απειρο και αμφισβηιτισιμο γεματο θα, θα και θαθα.

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια Καλησπερα αδελφε οπως τα λες ειναι το επομενο πρωι μετα τις εκλογες ολοι που στηριζουν τον Κωστακι εδω και γραφουν υπε ρτου ανωνυμα θα πουν Γκιωνη ψηφισαν Η ομιλια του εν λογω μου θυμηζει τον τσιπρα στην Σαλονικη

    • Να αγιάσει το στόμα σου φίλε μου. ¨Οπως ακριβώς τα λες είναι. Πάνε να μας φορτώσουν έναν συριζαίο προσκυνημένο..

  11. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι ο εν λογω υποψηφιος ειναι συριζα ειδα την πρωτη φωτο του ρεπορταζ ποια ηταν εκει μονο και μονο απο αυτη τη φωτο καταλαβαινει καποιος οτι υποστηριζεται απο τον συριζα ευχαριστω πολλη δεν θα παρω

  12. Το έχουμε οι Λουτρακιοτες να μάθουμε τι κόμμα είναι ο ο δήμαρχος και κάθε δήμαρχος για να παμε να ζητήσουμε και το ανάλογο ρουσφέτι. Καλά λένε μερικοί ότι το Λουτράκι βγάζει νερό αέρα και ρουφιάνους. Δηλαδή για τον τόπο σου τίποτα οποίος και δήμαρχος νά είναι. Αλλά τι λέω ξεκίνησαν να κάνουν κάνα έργο!!! Τυχαίο;Μακάρι να βγουν νέα παιδιά και να ανεβάσουν το Λουτράκι εκεί που πρεπει να είναι. Χωρίς ρουσφέτια καί να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους

  13. Ρε μάγκες σας έχει πει κανείς ότι τα δημοτικά συμβούλια μπορείς να τα παρακολουθείς και από τον υπολογιστή σου? Όσον αφορά στον Ζερβό, τι να κάνουμε, δουλεύει κιόλας…!

  14. Όταν μιλάει για ένα Λουτράκι χωρίς δημότες δεύτερης κατηγορίας και προυχοντες, μας αποκαλύπτει τα ταξικα του ιδεωδη. Αυτό κι αν είναι ρατσισμός!!! Θέλει να σπειρει το μίσος και τη διχονοια μεταξύ μας, χωριζοντας μας σε αστούς και προλεταριους. Και αυτός θέλει να γίνει δήμαρχος, για Όνομα του Θεού!!!!!

  15. Ο ΝΕΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ) ΖΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

  16. Μήπως τα έχουμε λιγο μπερδέψει ρε παιδιά;ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    • Μας διευκρινίζεις λίγο την διαφορά ρε φίλε 9.59? Γιατί μετά ο νεαρός θα λαμβάνει εντολές από τα κεντρικά του σύριζα για το τι θα πράξει κατά τα συμφέροντα του κυβερνώντος κόμματος που τον υποστήριξε στις εκλογές. Συνεπώς, όχι μόνο δεν θα είναι ανεξάρτητος, αλλά και πιθανότατα δεν πρόκειται να κάνει κάτι για το καλό του Λουτρακίου, αν αυτό το καλό αντιτίθεται με ό,τι ο σύριζα θεωρεί καλό. Αν δηλαδή ο σύριζα θέλει αργότερα κεντρικό χώρο για να στεγάσει μετανάστες ή πρόσφυγες, η δική του δημοτική αρχή (ο συγκεκριμένος νεαρός εν τω προκειμένω) οφείλει να του βρει τον χώρο, ανεξαρτήτως της επιθυμίας της πλειοψηφίας των πολιτών. Γιατί η γνώμη των πολιτών δεν μπορεί θα υπερβαίνει την γνώμη του Σόρος, και κάθε Σόρος, που πληρώνουν. Ό,τι ακριβώς έγινε και στο δημοψήφισμα δηλαδή, που η κυβέρνηση έγραψε στα παλαιά της υποδήματα το 62,5% του ελληνικού λαού. Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πείθει? Ίσως να θεωρείς υπερβολική την γνώμη μου. Αν όμως μου αποδείξεις (με αποδείξεις κι όχι αερολογίες ή απλές κουβέντες) ότι το σενάριο που σου έκανα αποκλείεται να λάβει χώρα, τότε θα τον ψηφίσω.

  17. Μπορεί να μην ήταν παρών σε κάνεναν δημοτικό συμβούλιο ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ίσως να τα παρακολουθούσε με κανα τηλεσκόπιο μπαλκονιού εξ αποστάσεως. Τι λες κι εσύ φίλε Αντρέα? Τάσος

  18. Έτσουξε που ο Ζερβός είχε κόσμο τελικά… Μπορεί ένας από εσάς να μου βρει την επίσημη στήριξη του Συριζα? Μήπως ο Συριζα δεν στηρίζει κανεναν? Απ ότι καταλαβαίνω κάποιοι απο τον χώρο τον στηρίζουν, και λοιπόν? Το θέμα είναι αν αυτοι οι καποιοι, που μενει να δουμε ποιοι είναι, αξίζουν και θα δουλέψουν για τον τοπο τους. Αυτο μετραει για μενα. Γιατί αν δω ας πουμε τον Κοφινά, με έχει χάσει. Αλλά σιγουρα δεν θα ψηφίσω κανεναν απο τους παλιους. Εσεις οι υπολοιποι, πηγαιντε στα σιγουρακια της απραξίας, πηγαιντε στους υποδικους

  19. Γεια σου Τάσο αδερφε 👍🔭Είναι ανάλατο το μπλοκ χωρίς τον φίλο μας !Πρεπει να σχολιάζει και να μην τον καταλαβαίνουμε 😁Πως πάτε στα μέρη σου με εκλογές ?😮Και εκεί τα ίδια χάλια θα έχετε πιστεύω !Εδω θέλουν να βγάλουν νέο δήμαρχο η Δημαρχίνα γιατί ο τωρινός δεν τους αρέσει 😆Ας πρόσεχαν κουβα θα πάνε πάλι γιατί πάλι δήμαρχος θα είναι ο Γκιωνης 💪Γεια σου φίλε Τάσο χαίρομαι που δεν μας ξεχνάς και χαιρετισμους στην παλιοπαρέα του oldblog (Ελένη ΑλεκοςΚωστας Παύλος )

  20. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας υποδείξει αν θα δεχτούμε λαθρομετανάστες ; Τόσο ηλίθιοι είμαστε πια ; Αν κάποιος ξενοδόχος για δικό του όφελος διαθέσει επίθεση πληρωμή το ακίνητο του τότε θα έχουμε το πρόβλημα

  21. Υπομονή φίλε 14.36, μην μιλάς για τσουξιματα έως τις εκλογές, γιατί την επόμενη των εκλογών μπορεί να τσουξεις εσύ…..

  22. Επί της ουσίας, μας λέει: ψηφίστε εμένα που είμαι νέος και μην ψηφίζετε τους άλλους που κάνουν σκοτεινές ενέργειες ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι (αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, μόνο κουβέντες να λέγονται στον αέρα). Μάλιστα, έκανε κι ο νέος κ@λο κι εχεσ@ τον δήμο όλο…

  23. O ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΉΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΕΊΨΕΙΣ ΈΚΆΝΕ ΚΑΙ ΈΡΓΑ. ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΆΘΕ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ…ΔΙΆΣΩΣΗ ΜΆΣ. ΚΑΗΚΑΜΕ!

  24. Εκατοντάδες σχόλια βλέπω στην συγκεκριμένη ανάρτηση.Σχόλια “αγάπης”, “μίσους”, σοβαρά και μη.Αυτό (κατά τη γνώμη μου) σημαίνει ότι έκανε μεγάλη εντύπωση η υποψηφιότητα του κ. Ζερβού.Αν ήταν μια αδιάφορη υποψηφιότητα δεν θα ασχολούνταν κανείς.Και αυτό συνιστά από μόνο του μια πρώτη επιτυχία. Στο χέρι του κ. Ζερβού είναι να συνεχίσει να είναι σοβαρός και μετά τις εκλογές από όποια θέση και να τον κατατάξουν οι δημότες.Προσωπικά δεν ξέρω τι θα ψηφίσω ακόμα. Αυτό γιατί δεν γνωρίζω πολλούς από τον συνδυασμό του. Έχει σημασία εκτός από τον επικεφαλής, να είναι αξιόλογοι και οι σύμβουλοι που κατεβάζει.Παρ’όλα αυτά φαίνεται ότι είναι μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα. Θέλουμε σοβαρούς ανθρώπους στο Δ.Σ.Υ.Γ. ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΜΠΛΟΓΚ κάνε ένα συγκεντρωτικ΄’ο άρθρο με όλους τους υποψήφιους, όλων των συνδυασμών! Αυτό θα βοηθήσει πολύ τους αναποφάσιστους να σχηματίσουν καλύτερη άποψη!

  25. Ο νεαρός υποψήφιος μιλάει αδιευκρινίστως για αδιαφάνεια, σκοτεινά σημεία και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, χωρίς να δίνει το οποιοδήποτε στοιχείο, δίνοντας ουσιαστικά χτυπήματα κάτω από την ζώνη στους υπολοίπους και δη στον τωρινό δήμαρχο. Δεν είμαι οπαδός του Γκιώνη, αλλά του fair play. Γιαυτό ας λάβει την απάντηση που του αξίζει:Γκαρσόν, μια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό περιποιημένη στον μικρό εδώ.Αμέσως.Πως σε λένε αγοράκι μου?Κωστάκη.’Ελα μπράβο, πιες την πορτοκαλαδίτσα σου με την ησυχία σου και πήγαινε πάνω στο πάρκο να παίξεις βόλους και τσιλίκι με τους φίλους σου.

  26. Ξέρεις πολύ καλά τα σκοτεινά σημεία ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και με τα αστεία περί πορτοκαλάδας κλπ θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις βολεμένος θα είσαι και εσυ

    • Πως είναι δυνατόν να ξέρω τι έχεις εσύ στο κεφάλι σου. Για γράψε μας λοιπόν τα σκοτεινά σημεία συγκεκριμένα και ονομαστικά. Το βολεμενος είσαι ΚΑΙ εσύ, ειναι παραδοχή σου ότι περιλαμβάνεσαι στην κατηγορία των συριζοβολεμενων; εχασες για μένα. Βουλομενο γράμμα διαβάζεις, και ποθείς και δημαρχιλικι…

  27. Στην επόμενη ομιλία του να καλέσει και την Μεγαλοοικονόμου για εφέ. Είμαι περίεργη να δω αν θα τη φιλησει και αυτήν στην αρχή!😝😝😘

  28. Ο νεαρός μας επεσε λιγο ουρανοκατεβατος. Καλό είναι να ψηθεί πρώτα λίγο στη ζωή, να αποκτήσει κάποιες βασικές εμπειρίες, να βρει μια νύφη, αν με εννοείς, να αποκτήσει διοικητική πείρα, να έρχεται και σε καμια συνεδρίαση στο Δήμο μας, και μετά να κατέβει για υποψήφιος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog