Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Κωστή Ζερβού

- Advertisement -

Πλημμύρισε από κόσμο το  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, χθες, Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων κ. Κωστή Ζερβού με το συνδυασμό ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, λέγοντας πως ο συνδυασμός του κ. Ζερβού αποτελείται από νέα, άφθαρτα, έντιμα άτομα. Με αέρα νιότης , είπε χαρακτηριστικά, ενώ το λογότυπο του συνδυασμού και την επιλογή ονόματος ανέλυσε η κ. Μαργαρίτα Θηβαίου.

Ο κ. Ζερβός κάλεσε τους συνδημότες μας να επιλέξουν το συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου για ένα δήμο, με ίδιες υπηρεσίες για όλους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακάτω ακολουθεί το video από την εκδήλωση και ολόκληρη η ομιλία του κ. Ζερβού 

 

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου που βρίσκεστε εδώ.Για μένα είναι μεγάλη τιμή η παρουσία σας.

Φίλες και φίλοι, ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Από τη μία, ο δρόμος που οδηγεί στην απαξίωση, στη μοιρολατρία και τελικά στην απάθεια.Ο δρόμος που βάζει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου στον αυτόματο πιλότο, που ταυτίζει την ευημερία του τόπου με την ευημερία μίας επιχείρησης.

Ο δρόμος όπου προσωπικά ζητήματα ανάγονται σε πολιτικά, όπου σημαντικές αποφάσεις παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες, μετατρέποντας το δημοτικό συμβούλιο σε ένα άβουλο όργανο διεκπεραιωτικού χαρακτήρα.

Ο δρόμος που λέει ότι για να διεκδικήσεις τη δημαρχία, πρέπει να ικανοποιήσεις μικρά και ατομικά συμφέροντα, δημιουργώντας μία συμμαχία αθροισμένων συμφερόντων, χωρίς συνοχή, χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα, χωρίς όραμα.

Και για να την κρατήσεις πρέπει απλά να μην τα θίξεις.Μία επίπλαστη πλειοψηφία, κατά βάθος ετερόκλητη, μα επιφανειακά ισχυρή.

Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος δρόμος.

Ο δρόμος της Ευθύνης.

Ο δρόμος της Επιλογής της Ευθύνης.

Μία πορεία δύσκολη, αλλά μία πορεία ΚΑΘΑΡΗ.

Δύσκολη γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να ικανοποιήσουμε μικροσυμφέροντα.

Δύσκολη, γιατί στα σημαντικά ζητήματα του τόπου θα παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις, ανοικτά, δημόσια και μερικές φορές εάν αναγκαστούμε συγκρουσιακά.

Δύσκολη, γιατί πρέπει να τρέξουμε πολύ, πάρα πολύ, για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου.Να δουλέψουμε σκληρά, με σαφές πλάνο ανάπτυξης και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Αυτόν τον δρόμο διαλέξαμε, τον δύσκολο.

Και σας καλώ, όλους τους πολίτες αυτού του τόπου να πορευθούμε μαζί σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο!

Χωρίς δογματισμούς, χωρίς δεσμεύσεις, με εφόδια την αγάπη μας για τον τόπο και την όρεξη για δουλειά.

Σε αυτό το σταυροδρόμι λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνουμε μίαΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Πολλοί με ρωτούν «Γιατί ασχολείσαι;», άλλοι «Που πας;Ξέρεις ποιοι είναι απέναντί σου;»

Εγώ, γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ.Πήγα στο πρώτο δημοτικό, όταν δεν υπήρχε άλλο. Γυμνάσιο, λύκειο εδώ.Έπαιζα μπάλα στις γειτονιές, αθλήθηκα στον Ποσειδώνα, έβγαινα με τους φίλους μου εδώ.Σπούδαζα στην Πάτρα και τα καλοκαίρια δούλευα εδώ.Έπειτα επέλεξα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά εδώ.

Ήταν συνειδητή μου επιλογή να ζήσω εδώ.Άλλοιφίλοι μου έφυγαν, κάποιοι ξαναγύρισαν και κάποιοι άλλοι θα φύγουν.

Όταν όμως επιλέγεις να ζήσεις εδώ, διερωτάσαι μοιραία: «Τι κάνεις για τον τόπο σου»;Εγώ θέλω να μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, να μην αναλώνομαι σε υποθετικά σενάρια φιλικών συζητήσεων, ούτε σε μεμψίμοιρες εξηγήσεις.

Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και κάνω αυτό το βήμα. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε τον τόπο την τελευταία 20ετία μάς οδήγησε σε αυτό το σημείο.Στο σημείο όπου ο άλλοτε κραταιός Δήμος μας να είναι αντικείμενο χλεύης ιστοτόπων και δημοσιευμάτων, να είναι δέσμιος οικονομικά και αναπτυξιακά από μία – δύο  επιχειρήσεις.Να εγκαταλείπεται από τους νέους και τα περιουσιακά του στοιχεία να γίνονται αντικείμενο δικαστικών αντιπαραθέσεων.

Αυτό δεν μας αξίζει.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.

Οι συνεργάτες μου και εγώ επεξεργαζόμαστε ένα συνολικό σχέδιο αναδιάταξης.Ένα σχέδιο που έχει στον πυρήνα του την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας, την αύξηση της αξίας της γης μας και την ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Σε ποιον κλάδο απασχολείται το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού; Ποιος τομέας έχει τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία; Ποιες υποδομές είναι αναγκαίες για να αναπτυχθεί περαιτέρω; Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας που θα μας επιτρέψουν να ηγηθούμε στον ανταγωνισμό; Τι είδους συνέργειες μπορούν να γίνουν για να επιτευχθούν όλα αυτά;

Αυτά είναι τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.Με βάση αυτά τα ερωτήματα επεξεργαστήκαμε το σχέδιό μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την οικονομική κατάσταση της χώρας και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (οι λεγόμενοι ΚΑΠ) έχουν μειωθεί δραστικά, έως και 60%, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί πλέον άλλοθι.

Διότι γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλές άλλες χρηματοδοτικές πηγές:Στον τομέα της αστικής ανάπτυξης, το Jessica, το Jaspers, το Elena, το Urbact 3.Στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και απασχόλησης το EASI καιτο PROGRESS.Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που φιλοδοξεί να λειτουργεί ως αναπτυξιακή τράπεζα για την Αυτοδιοίκηση.

Πότε αναζητήσαμε αυτά τα κεφάλαια; Ποιο ήταν το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής την πενταετία που μας πέρασε; Ποιος είναι ο απολογισμός της τελικά;Πέντε διαδικτυακές πλατφόρμες, έργα δρομολογημένα από καιρό και έργα υπό ένταξη;Αυτά πηγάζουν από οκνηρία ή από κάτι άλλο;Για αυτά θα συζητήσουμε ποτέ;

Ο αγώνας μας όμως είναι διμέτωπος. Δεν αρκούν μόνο τα μεγαλόπνοα σχέδια, έχουμε και την μάχη της καθημερινότητας.

Για εμάς η καθημερινότητα του Δήμου είναι πρώτη προτεραιότητα.Η καθαριότητα και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός. Ζητήματα απλά, είναι τόσο δισεπίλυτα πια;

Εκεί, αν θέλετε, κρίνεται και ένα μεγάλο μέρος της διοικητικής ικανότητας.Να είναι ο κάδος καθαρός, οι παραλίες μας να λάμπουν, οι δρόμοι μας να είναι φωτισμένοι.

Από τη Mαυρολίμνη μέχρι τον Άγιο Θόδωρα και από τα Πίσσια μέχρι τα Ίσθμια.

Ένας Δήμος, ίδιες υπηρεσίες παντού!

Καθαρή πόλη, φωτισμένη Πόλη, μία πόλη που σε εμπνέει να ζεις.

Διότι εάν δεν αρέσει η πόλη σε μας, πώς ζητάμε από τους άλλους να την επισκεφθούν;

Καθαρή πόλη, φωτισμένη πόλη.

Χωρίς σκιές και σκοτεινά σημεία.

Χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Χωρίς ειλλημένες αποφάσεις και τετελεσμένα.

Χωρίς δημότες δεύτερης κατηγορίας και προύχοντες.

Με διαφάνεια, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και αποφασιστικότητα.

Ήρθε η στιγμή για μία επανεκκίνηση, με νέους ανθρώπους στην πολιτική ζωή του τόπου, με νέες ιδέες και νέα οράματα!

Να μην επιτρέψουμε να μας καθοδηγεί η απάθεια.Να μην επιτρέψουμε να οδηγηθούμε σε εκλογές μηχανισμών.Σε εκλογές φίλων και γνωστών, σε εκλογές στείρας αντιπαράθεσης και προσωπικών αντεγκλήσεων.

Είμαστε εδώ για να θέσουμε τα πραγματικά ζητήματα στο τραπέζι.Είμαστε εδώ για να σπάσουμε το στενό κύκλο εξουσίας, το στενό κύκλο αναπαραγωγής των ίδιων προσώπων, των ιδίων συμφερόντων, των ίδιων προγραμματικών δηλώσεων, και τελικά των ίδιων αποτελεσμάτων.

Μας έλεγαν «καθίστε αναπαυτικά, αναλαμβάνουμε εμείς.»

ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ;

Τόσο καιρό θεατές του ίδιου έργου, τι άλλο μπορούν να προσφέρουν;

Κουράστηκαν και μας κούρασαν!

Τώρα αναλαμβάνουμε ΕΜΕΙΣ!

Έχω ξεκινήσει έναν κύκλο συναντήσεων με επιστημονικούς φορείς,αναζητώντας και παραθέτοντας τα στοιχεία του Δήμου,  παρουσιάζοντας λύσεις και προτάσεις για το μέλλον του τόπου, συγκρίνοντας τις βέλτιστες λύσεις που έχουν εφαρμοστεί σε αντίστοιχους δήμους, ζητώντας σαφή χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και προϋποθέσεις ένταξης.

Το προσεχές διάστημα θα δίδονται Δελτία Τύπου με το αποτέλεσμα όλων αυτών των συναντήσεων, για να συμπληρωθούν τα κομμάτια ενός ολοκληρωμένου σχεδίου.

Το θέμα δεν είναι να εντάξουμε ένα έργο, επειδή υπάρχουν οι προϋποθέσεις.Δεν θα καθορίζονται οι ανάγκες των πολιτών από διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα, έργα που έγιναν χωρίς αντίκρισμα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.Οι ανάγκες των πολιτών θα καθορίζουν το είδος των έργων που πρέπει να γίνουν.

Σας ζητώ να μην δώσετε μία εντολή ανάθεσης των προβλημάτων στους ίδιους.

Να μην δώσετε μία εντολή μετάβασης σε συνδημότες μας που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Σας ζητώ να δώσετε μία εντολή άλματος, μία εντολή τομής.

Να κάνετε μία τομή στην επιλογή σας, να αναλάβετε την ευθύνη μαζί μου.

Να απομονώσουμε τις σειρήνες του παρελθόντος, τις σειρήνες της μοιρολατρίας.

Έφτασε η ώρα για μία μεγάλη τομή.

Σας καλώ να ρίξετε μία ματιά στους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ, ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο τους, εργαζόμενους, άφθαρτους, ανθρώπους του μόχθου, ανθρώπους αποφασισμένους.

Η κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου για εμάς σηματοδοτεί κάτι.

Δεν έχουμε ταχύμετρο που μετρά τις ώρες συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια.Δεν έχουμε μέτρο που μετρά τις παρουσίες σε διάφορες εκδηλώσεις.Ούτε αναζητούμε φωτογραφίες που υποδεικνύουν την επιρροή αυτών που συμπορεύονται μαζί μας.Δεν αναζητήσαμε, ούτε συζητήσαμε, ούτε επιζητήσαμε στήριξη από αυτοαποκαλούμενους παράγοντες που οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα.Παράγοντες που επαίρονται ότι σε όποιο ψηφοδέλτιο και εάν πάνε, θα έχουν την ίδια απήχηση.

Αυτούς δεν τους θέλουμε.

Έχουμε άλλο μέτρο.Το μέτρο της εντιμότητας, το μέτρο της διάθεσης για προσφορά, το μέτρο των δημοκρατικών αξιών, του ήθους, της αλληλεγγύης, του αλτρουισμού, της ανθρωπιάς και της ορθολογικότητας.

 

Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου!

Περήφανος που άφησαν τη βολή τους για να δώσουν αυτόν τον αγώνα.

Περήφανος που δεν χρειάστηκε να τους τάξω τίποτα για να είναι σήμερα εδώ.

Το όμορφο σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι να βλέπειςότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες διαπιστώσεις και το σημαντικότερο με την ίδια φιλοσοφία.

Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε περισσότεροι.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο αποφασισμένοι.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο δυνατοί.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε όλο και πιο κοντά στη νίκη!

Αυτό είναι πλέον ορατό.

Ορατό σε ανθρώπους που συναντούμε καθημερινά, σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να περιμένουν για το συμφέρον τους, σε ανθρώπους που έχουν την ελάχιστη ευαισθησία να αναρωτηθούν «Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο;».

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά.

Αντλώντας δύναμη από εσάς σήμερα εδώ, φτιάχνουμε μία συμμαχία δυνάμεων που θα αντιταχθούν στη λογική της απάθειας, μία συμμαχία δυνάμεων χωρίς δογματισμούς, χωρίς ιδεοληψίες. Χωρίς δεσμεύσεις. Μία συμμαχία των δυνάμεων αλλαγής.

Με σοβαρότητα! Με υπευθυνότητα! Με συναίσθηση του καθήκοντος, που σπανίζει στον τόπο μας! Με συναίσθηση της ευθύνης για τα μεγάλα προβλήματα!

Από σήμερα αλλάζει ο αέρας της πόλης.

Δημιουργήθηκε ένας συνδυασμός  που δεν συμβιβάζεται, δεν υποχωρεί και δεν υπαναχωρεί από τις αξίες του.

Σήμερα, εδώ, τώρα, παρουσιάζεται ένας συνδυασμός που δεν παίζει το παιχνίδι τους.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει αυτούς που δεν εκφράστηκαν ποτέ.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει αυτούς που απογοητεύτηκαν και κουράστηκαν από τις ίδιες προεκλογικές εξαγγελίες.

Ένας συνδυασμός που έρχεται να εκφράσει τους ανθρώπους που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα προσωπικό.

Γι’ αυτό, αυτός ο συνδυασμός θα είναι νικηφόρος!

Είμαστε πλέον πολλοί, γινόμαστε ακόμα περισσότεροι!

Η πορεία προς τη νίκη είναι πλέον ορατή!

Η 26η του Μάη, είναι ήμερα νίκης, ημέρα αλλαγής σελίδας!

Η 26η του Μάη είναι η μέρα που ο Δήμος θα κάνει μία τομή!

Είμαστε έτοιμοι, είμαστε αποφασισμένοι!

Θα νικήσουμε!

Γιατί

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΑΝ ΠΕΤΑΣ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ

 

 

 

- Advertisement -

116 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά σε ποιούς νομίζεται ότι απευθύνεστε; Όπως και να τους μετρήσεις τους ανθρώπους πάνω από 60 δεν αθροίζουν. Κρίμα βέβαια γιατί φαίνεται αξιόλογο το παλικάρι. Παρακαλώ να περάσει το σχόλειο.

    • Αγαπητέ φίλε Δημήτρη, εμείς αποτυπώσαμε ότι είδαμε. Το Πνευματικό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο. 120-130 καθήμενοι, αρκετοί όρθιοι μέσα στο χώρο και αρκετοί όρθιοι στον προθάλαμο και έξω από το Π.Κ. Σε σύγκριση με άλλες προεκλογικές ομιλίες,(με εξαίρεση του Δημάρχου), είχε τον περισσότερο κόσμο από όλους.

  2. Normal
    0

    false
    false
    false

    EN-US
    X-NONE
    X-NONE

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Table Normal”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

    Αυτή ήταν η επίσημη πρώτη του, και η ανεπίσημη, τα πολλαπλά, διαρκή,
    αιχμηρά και ρατσιστικά σχόλιά του εδώ για τους υπολοίπους υποψηφίους. Διότι
    ρατσισμός είναι να αντιπαραττάσσει στην δική του νεότητα την ηλικία των άλλων
    διεκδικητών του δήμου, λες και είναι θέσφατο πως οι έμπειροι είναι και
    ανίκανοι, ενώ οι νέοι, ικανοί! Αυτά είναι της ντροπής και καταφανής υποκρισία,
    διότι ο κομματικός φορέας που τον υποστηρίζει υποτίθεται πως είναι ενάντιος σε
    κάθε μορφή ρατσισμού!

  3. Ωραιο αυτο που ειπε πως με τους συνεργατες του επεξεργαζονται σχεδιο σωτηριας και αναβαθμισης του Λουτρακιου. 1) με τι προσοντα ο ιδιος και οι συνεργατες του? 2) Λεξη για την ταμπακιερα. Γενικα και αοριστα επεξεργαζονται σχεδιο…. Καταλαβαμε. Θα, θα, θα, θα…

  4. αμ το αλλο ..μεγαλωσα εδω πηγα σχολειο εδω μενω εδω ..τοπικιστικες δηλωσεις .Μην περιμενει ψηφους απο τους ..φερτους ..κανεις ομως γιατι μας θυμουνται μονο στις εκλογες

  5. Ο πανικόβλητος όπως εσυ βλέπει μόνο την ηλικία του και κανένα αλλο απο τα προσόντα του άλλωστε δεν είναι και τόσο νεαρός οσο νομίζεις υπήρξε και άλλος πετυχημένος δήμαρχος ακριβώς στην ηλικία του ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΊΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΊΠΩΝ

  6. Εσυ δεν πιστεύεις ούτε αυτα που βλέπουν τα μάτια σου στα βίντεο ας ήσουν εκει να δεις Μπραβο στο LOUTRAKIBLOG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

  7. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον τόπο. Από τη μια λέμε που είναι οι νέοι να βγουν μπροστά και τώρα που βρήκε κάποιος πέσαμε να τον φάμε με πικρόχολα σχόλια. Ενα καλό παιδί, από καλή οικογένεια διεκδικεί το δήμο, με το δικαίωμα που έχει ως πολίτης. Ενας νέος, που οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του.ΥΣ. Δεν είμαι Συριζαίος, δεν ξέρω ακόμη ποιον θα ψηφίσω, περιμένω να δω το πρόγραμμα του καθενός και καταρτισμένα τα ψηφοδέλτια. Χαίρομαι όμως που είδα ένα παλλικάρι να μην κάθεται στον καναπέ του και να μπαίνει μπροστά.

  8. Δυνατά Κωστή μαζί σου φίλε !!!!! Βαρεθήκαμε τούς επαγγελματίες συμβούλους που κατάντησαν το Λουτράκι ένα σκουπιδότοπο !!!!

  9. Σοβαρός λόγος ! Κατά πολύ καλλύτερος απο τους άλλους !! Ξεχάσατε τήν ηλικία του Γιωτάκη όταν ξεκίνησε ! Ότι αποτέλεσμα θα έχουν οι εκλογές ένα είναι σίγουρο , ότι ένας νέος επιστήμονας θα κάθεται στα έδρανα !!!!!!!

  10. Ναι ρε φίλε έχει προσόντα το παιδί και θα τα δείξει αν του δοθεί η ευκαιρία !!! Για πες μου τα προσόντα του Μπισμπίκη,Μαστρογιάννη, Τσάνα, Παντελέων , και των λοιπών των προηγούμενων Δ.συμβουλείων !!!!!!!

  11. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  12. Θέλει την ψήφο μας και την υποστήριξη μας το παιδί. Ωραία. Και είναι υποψήφιος Δήμαρχος και δέχεται να μιλήσει για τον Δήμο σε ενα στάντ που του έδωσαν, με το παλιό λογότυπο. Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας. Απο Αγίους μην περιμένεις κάτι.Οκ;;;; Αρε κούνια που σας κούναγε. Ειδικά του επιτελείου….τον κάψατε τον άνθρωπο ρεεεεεεε.

  13. Με διαφορά η καλύτερη ομιλία. Αληθινός πολιτικός λόγος. Γλώσσα κατανοητή, καθόλου ξύλινη. Σεβασμός στους αντιπάλους και κριτική με επιχειρήματα. Βλέπεις άλλο ήθος, άλλη πάστα ανθρώπου.Γιατί να μην αξίζει μια ευκαιρία;

    • Και οι 17ρηδες ειναι νέοι. Όποιος είναι νέος να αναλαμβάνει; βιογραφικό αφαντο, εργασιακή εμπειρία ζερο, διοικητικές ικανότητες μηδέν, πολιτικός λόγος γενικός, μετεωρος και αοριστος. Πες μας κάτι πολύ συγκεκριμένο που είπε πως θα κάνει και με ποιον τρόπο.

  14. Ειναι νεος οκ. Πολυ καλα κανει και ξεκιναει να κανει κατι για τον δημο αλλα δεν εχει υπαρξει ουτε δημοτικος συμβουλος ποτε!! Με τι γνωσεις κατεβαινει για δημαρχος οταν δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ απο δημοσια διοικηση;;

      • Ακριβώς, αυτό λέμε κι εμείς. Οι τυχάρπαστοι και καιροσκόποι που γνωρίζουν ότι μόνοι/ες τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, ζητούν την υποστήριξη ενός διεφθαρμένου κομματικού φορέα (πχ. Novartis, Πετσίτης, ταξίδι μυστικό σε Βενεζουέλα, 50 εκατομμύρια από Σόρος) που κάποτε δήλωνε εφθαρσώς στροφή από το παλιό. Και ζητούν υποστήρξη για να επιβιώσουν. Όμοιος στον όμοιο, που λέει ο σοφός λαός.

  15. Στον 9:20. Φιλαράκι δεν είναι τόσο μ@@@ς για να βγάλει το πρόγραμμα του στον αερα από τωρα. θα του το φάνε οι άλλοι. Και αν μπορείς βρες και ένα υποψηφιο που να εχει πει μια λεξη για πρόγραμμα. ΚΑΝΕΙΣ!!!

    • Θαυμάσια, αφού δεν είναι τόσο μ@@@ς για να βγάλει το πρόγραμμά του στον αέρα, εμείς τί εγγυήσεις έχουμε πως πράγματι έχει συγκεκριμένο, ουσιαστικό, και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για να τον ψηφίσουμε???? Σε ρωτώ γιατί η ψήφος μας θα έχει κόστος τετραετίας! Δεν είναι αμελητέο ποσόν!

  16. Το πνευματικό κέντρο ήταν κατάμεστο!!Όσοι δεν το είδαν απο κοντά φαίνεται ξεκάθαρα στο video.. Μπράβο loutrakiblog! Μπράβο Χαρά Βαραβερη!

  17. Εσείς οι Αγιοθοδωρίτες έχετε βγάλει πολύ γλώσσα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι λέγατε στις προηγούμενες εκλογές, να μην ψηφίσουμε τοπικιστικά. Και τα ρίξατε όλα μονοκούκια στους δικούς σας……..ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ. Το Λουτράκι βγάζει δήμαρχο, πάρτε το χαμπάρι…

  18. Το σίγουρο είναι ότι έχει γνώσεις, δυνάμεις και όρεξη για δουλειά. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνος του, έχει ανθρώπους δίπλα του!

  19. αν και δεν διαφημηστικε αρκετα ειχε πολυ κοσμο. πολυ καλος ο λογος του περιμενω να δω αν οι κινησεις που ειπε οτι θα κανει θα εφαρμοστουν

    • Ανέφερε άλλες πηγές χρηματοδότησης, αλλά πως θεωρεί δεδομένο ότι θα του δώσουν χρηματα; και ο τσιπρας έλεγε προεκλογικα ότι θα πει go back madame merkel, αλλα μετά την επισκεπτοταν συχνα ζητιανευοντας.

  20. Ένας εξερετικός άνθρωπος. Μίλησα μαζί του στο πνευματικό κέντρο και πρώτηη φορά και είδα ένα καθαρό άνθρωπο με δομημένη και αναλυτική σκέψη. Θα τον στηρίξω

  21. Έχω πάει σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ηταν ο μοναδικός που είχε ένα περιεκτικό λόγο χωρίς εντυπωσιασμούς και χωρίς να κουράζει.καλή αρχή

    • Ασφαλώς, αφού κατάφερε (ποιός ξέρει πώς?) και υπερκέρασε τους κατά πολύ παλαιότερους και δραστηριότερους Κοφηνά Και Ρέππα.

  22. Ρε φίλε μόνο τον Νινιό είδες; Τόσος κόσμος ήταν εκεί!!! Μια χαρά είναι ο Χρήστος, και πολύ καλός μουσικός και πολύ καλό παιδί! Αλλά τους άλλους δεν τους είδες; Τον Κανελλο δεν τον είδες; Τον Γιωτάκη; Τον Κουζούπη; Τον Γιαννουλακη; Τον Μίχα; Τον Κοκκινό; Τον Φόρτη; Άνοιξε τα μάτια σου, είναι πολλοί και είναι και αργά…

  23. Tο επεξεργαζεται πλάνο με τους συνεργάτες του, όλα τα λεφτά, μάγκες μου!! Δηλαδή αυτός θεωρεί δεδομένη τη νίκη του, δε χρειάζεται να παλεψει για την εκλογή του, οπότε πέρασε στο δεύτερο βήμα, το σχέδιο σωτηρίας του Λουτρακίου. Το πολύ πολύ κάναν καφέ στην παραλία να έχει πιει με τους συνεργάτες του. Όχι να έχει καταντήσει και πλάνο.

  24. Ας βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει δημόσια ότι τον στηρίζει Δεν θα βγει να είσαι σίγουρος γιατί δεν ειναι αλήθεια Άλλους στηρίζει και μάλιστα στα μουλωχτά ΞΥΠΝΑ!!!!!!

  25. Βρε Κωστή μην τους μιλάς (ορισμενους) για πλάνα και σχέδια γιατί δεν τους έχουν μάθει τέτοια πράγματα , τους αρέσει ” εμείς οι βλάχοι όπως λάχει”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog