Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων με ψήφισμα

- Advertisement -

Η απόφαση ελήφθη ενόψει των διευκολύνσεων των δήμων σε κόμματα και παρατάξεις για τις εκλογές και τις ευρωεκλογές

Ανεπιθύμητη είναι στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή δηλώνει με ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε σχετικό ψήφισμα στο οποίο τονίζεται ότι «ο δήμος όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα παράσχει διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα». Στο ψήφισμα υπογραμμίζεται επίσης ότι ο δήμος θα συμμετάσχει «στις κινητοποιήσεις για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 18 Απρίλη» και τονίζεται ότι «η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική».

Η απόφαση ελήφθη και ενόψει της διακομματικής και διαπαραταξιακής σύσκεψης στις 18 του μηνός για τον καθορισμό των διευκολύνσεων που θα παράσχει ο δήμος σε κόμματα και παρατάξεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 28 υπέρ και 3 αποχές.

 

 

Πηγή: thetoc.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον κομματικό αυτόν συνδιασμό τον δέχτηκαν όμως όλοι να κατεβαίνει στις εκλογές. Όσο τα ποσοστά του ήταν στο 0,3 για πολλά χρόνια, τότε κανείς δεν αντιδρούσε. Τώρα που έφτασε το 7% και μπαίνει στην βουλή, τώρα είναι ανεπιθύμητος. Δημοκρατία το λέτε αυτό? Από την μια οι ναζιστές, από την άλλη οι φονταμενταλιστές σταλινικοί. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και ο σύριζα και η χ.α. πρέπει να μας αδειάσουν την γωνιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog