Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μήνα Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στη συζήτηση του Δημοτικού Προυπολογισμού, η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Πρωτοπαππά, κατήγγειλε ότι βλέπει “απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι» στη Διαύγεια του Δήμου.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2019, γράψαμε :

Μαρία Πρωτοπαππά: «Aναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι»

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιοι είναι «οι κολλητοί» του Δημάρχου ή των Αντιδημάρχων ή γενικότερα της Δημοτικής Αρχής που παίρνουν αναθέσεις και μάλιστα «βγάζουν μάτι». Θέλουμε να γνωρίζουμε τα ονόματα. Παρακαλούμε την υποψήφια Δήμαρχο να καταγγείλει τα ονόματα. Αν γίνονται «αλισβερίσια» για όφελος κάποιων ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει.

Θα παρακαλούσαμε επίσης την Μαρία Πρωτοπαππά να μην ακολουθήσει την πάγια τακτική της να προστρέξουμε οι ίδιοι να βρούμε στη Διαύγεια τις απευθείας αναθέσεις και τα εντάλματα πληρωμών γιατί μπορεί εμείς ήδη να ψάξαμε και να «βρήκαμε λαυράκια» αλλά κάποιοι δημότες δεν γνωρίζουν , ούτε και έχουν τη διάθεση να ψάξουν.Ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δε γνωρίζουν ούτε από Διαύγεια ούτε από υπολογιστές.

Δείτε το video που ακολουθεί

Mετά από σχετική έρευνα που κάναμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είδαμε έκπληκτοι ότι οι “κολλητοί” που αναφέρεται η Μαρία Πρωτοπαππά, είναι η εταιρεία που έχει ο κ. Μάσσος.

Ποιος είναι ο κ. Μάσσος; Ο κ. Μάσσος είναι ο γαμπρός της Μαρίας Πρωτοπαππά. Είναι ο σύζυγος της αδελφής της Μελίνας, η οποία εργάζεται στο ΚΕΠ Λουτρακίου.

Ενδεικτικά παραθέτουμε μια ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ απευθείας αναθέσεων στην εταιρεία του γαμπρού της, αξίας 15.012,03 ευρώ ( !!!!!!), για τον καθαρισμό δημοτικών καταστημάτων (!!!)

θα ακολουθήσουν και άλλες , (πολλές) απευθείας αναθέσεις και στο τέλος θα κάνουμε και το λογαριασμό…….

Την περίοδο που δίνονταν οι απευθείας αναθέσεις στον γαμπρό της , η Μαρία Πρωτοπαππά ήταν Αντιδήμαρχος των Οικονομικών


 

 

(ΑΔΑ 7ΛΔΠΩΛ3-ΤΛΞ)

 

mi.fi