Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η Γενική Συνέλευση του L.T.O. και η συζήτηση με τους υποψηφίους δημάρχους

- Advertisement -

Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 17.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 8η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου..

στην αίθουσα πολυχώρων του Loutraki Thermal Spa.

Εχουν προσκληθεί επίσης όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι με σκοπό να γίνει μια διαλλογική συζήτηση στα θέματα του Τουρισμού, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μέλη του Τουριστικού Οργανισμού είναι το σύνολο των φορέων του Δήμου, μεγάλες επιχειρήσεις και Σύλλογοι.

Συγκεκριμένα είναι ο πολυπληθέστερος συλλογικός φορέας του Δήμου, αφού απαρτίζεται από τον ΞΕΝΙΟ ΖΕΥΣ (σύλλογος επισιτιστών), τους Ξενοδόχους, τον Εμπορικό Σύλλογο,την ΑΕΔΙΚ, το Καζίνο Λουτρακίου, το Επιμελητήριο Κορινθίας και το σύνολο των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν, που για την πλειονότητα των δημοφιλών προορισμών ξεκινά στα μέσα Απριλίου,η τουριστική ανάπτυξη του δήμου αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας μας,την προοπτική εξέλιξης του τόπου και ευημερίας αλλά και νέων θέσεως εργασίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutrakiblog.gr οι φορείς έως τώρα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πολλών υποψηφίων για συνάντηση και αντίστοιχα αναμένουν από τους υποψήφιους Δημάρχους να τιμήσουν και τη δική τους πρόσκληση.

**Προσμένουμε να ακούσουμε τους υποψηφίους δημάρχους να ανταλλάσσουν απόψεις με τους φορείς και τα μέλη του LTO για να μάθουν και οι πολίτες τι σκέφτονται για το τουρισμό.

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν απ’ όλα, θα πρέπει να γνωρίζουμε τι προσέφερε όλα ατά τα χρόνια, με τις δημοτικές επιχορηγήσεις ο LTO. H συμμετοχή σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού από μόνες του είναι μια τρύπα στο νερό. Πόσα γραφεία τουρισμού έφεραν οι ιθύνοντες του LTO στο Λουτράκι αυτά τα 8 χρόνια? ΚΑΝΕΝΑ. Αυτοί οφείλουν κατ’ αρχήν να είχαν ενημερώσει τους υποψήφιους δήμαρχους το δρόμο που κατά την άποψή τους θα έπρπεπε να στοχεύει ο αυριανός δήμαρχος και τέλος πάντωννα υπήρχε ένας μπούσουλας ουσιαστικής συζήτησης και διεκδίκησης από τους τουριστικούς επιχειρηματίες της πόλης και του Δήμου. Μάλλον σήμερα μόνο ως αβανταδώρικη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η πρόσκληση, στον σημερινό και απερχόμενο δήμαρχο.

  2. Για να δούμε θα πάνε ή θα κάνουν αβαβα?? Γιατί οι περισσότεροι δεν εχουν ιδεα από τον τουρισμό, τι να πάνε να πουν? Να εκτεθούν???

  3. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΛΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ….

  4. 15.10 Πέτρο μήπως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλουδάκι σου? Δεν είναι ο LTO και οι φορείς αυτοί που κρίνονται τώρα αλλά οι υποψηφιοι δήμαρχοι. Αυτοί ζητάνε την ψήφο του κόσμου και αυτοί οφείλουν να εμφανιστούν και να εκτεθούν όχι να κρύβονται.. Εκτός αν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν ή φοβούνται. ο LTO λογοδοτεί μόνο στα μέλη του όχι σε άσχετους σαν και σένα. Και κάτι άλλο εσύ πως ξέρεις τόσο καλά άν έχει γραφεία και δουλειές ο LTO στους επαγγελματίες? Αν δεν τους οφελούσε τους θεωρείς χαζούς να συνεχίσουν να συμμετέχουν στον LTO? Εσύ όμως πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα την απουσία ορισμένων υποψηφίων απο τη σημερινή πρόσκληση. Αν έχουν τα κότσια να πανε και να πείσουν ότι είναι καλύτεροι. Τα άλλα που λες είναι τσάμπα μαγκιές

  5. Σωστά τα λέει ο φίλος ο Μήτσος👍Το LTO δεν πρέπει να είναι ένα ακόμα «ριγκ»για να πλακώνονται οι αντίπαλες παρατάξεις !Το αν προσφέρει η όχι φαινετε και όπως λέει και ο φίλος αν δεν ωφελούσε θα το είχαν διαλύσει! Αυτή η συνενοηση έλειπε δεκαετίες τώρα και δεν τα έβαζαν παλιά κάτω να τα βρουν οι επαγγελματίες !τωρα με το LTO πάλι μουρμουρίζουν μερικοί ,,Δεν σας πιάνουμε ποτέ αυτο αν το καταλάβαιτε θα πάει μπροστά ο τόπος μας ,δεν είναι όλα πολιτική και συμφέροντα !καλησπερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog