Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 17.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 8η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου..

στην αίθουσα πολυχώρων του Loutraki Thermal Spa.

Εχουν προσκληθεί επίσης όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι με σκοπό να γίνει μια διαλλογική συζήτηση στα θέματα του Τουρισμού, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μέλη του Τουριστικού Οργανισμού είναι το σύνολο των φορέων του Δήμου, μεγάλες επιχειρήσεις και Σύλλογοι.

Συγκεκριμένα είναι ο πολυπληθέστερος συλλογικός φορέας του Δήμου, αφού απαρτίζεται από τον ΞΕΝΙΟ ΖΕΥΣ (σύλλογος επισιτιστών), τους Ξενοδόχους, τον Εμπορικό Σύλλογο,την ΑΕΔΙΚ, το Καζίνο Λουτρακίου, το Επιμελητήριο Κορινθίας και το σύνολο των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν, που για την πλειονότητα των δημοφιλών προορισμών ξεκινά στα μέσα Απριλίου,η τουριστική ανάπτυξη του δήμου αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας μας,την προοπτική εξέλιξης του τόπου και ευημερίας αλλά και νέων θέσεως εργασίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutrakiblog.gr οι φορείς έως τώρα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πολλών υποψηφίων για συνάντηση και αντίστοιχα αναμένουν από τους υποψήφιους Δημάρχους να τιμήσουν και τη δική τους πρόσκληση.

**Προσμένουμε να ακούσουμε τους υποψηφίους δημάρχους να ανταλλάσσουν απόψεις με τους φορείς και τα μέλη του LTO για να μάθουν και οι πολίτες τι σκέφτονται για το τουρισμό.