Απάντηση “κεραυνό” δίνει ο Τουριστικός Οργανισμός στην υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία με την επιστολή της απαξίωσε το σύνολο του μεγαλύτερου διασυλλογικού φορέα του Δήμου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του L.T.O.

Αξιότιμη Κα Πρωτοπαππά,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την σημερινή σας απαντητική επιστολή στην πρόσκληση για την παρουσίαση του σχεδιασμού και του προγράμματός σας σχετικά με τον τουρισμό, στα πλαίσια της Ετήσιας Τακτική Γενικής Συνέλευσης των μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ( LΤΟ).

Κατανοούμε την έλλειψη χρόνου που δημιουργούν οι πολλαπλές προεκλογικές σας υποχρεώσεις, αν και θεωρούσαμε ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους υποψηφίους Δημάρχους να απευθυνθούν ενιαία στο σύνολο των επιχειρηματιών και φορέων του τουρισμού μέσα από μια συγκέντρωση, την οποία οι ίδιοι θα έπρεπε να επιδιώξουν να θέσουν σε προτεραιότητα έναντι άλλων υποχρεώσεων, γι’ αυτό και μεριμνήσαμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον καλύτερο προγραμματισμό σας.

Μας προκαλεί ωστόσο κατάπληξη η δήλωσή σας ότι «το σχετικό περί τουρισμού πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, δεοντολογικά, αλλά και καθ’ υποχρέωση, πρωτεύοντος, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε προς τους συνδημότες μας, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών», εκτός αν δεν θεωρείτε το σύνολο των 250 και πλέον μελών μας συνδημότες σας, έναντι των οποίων αισθάνεστε την υποχρέωση να παρουσιάσετε το πρόγραμμά σας.

Σας Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην προεκλογική σας εκστρατεία.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή του LTO :

Πρόεδρος- Σπύρος Καραβούλης

Αντιπρόεδρος- Σοφία Φιλιππίδη Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας

Γ. Γραμματέας- Γιάννης Κόντης Πρόεδρος Συλλόγου Επισιτιστών ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Ταμίας- Δημήτρης Βλάσσης Εκπρόσωπος Τουριστικών Γραφείων