Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

2η απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ στο γαμπρό της Μαρίας Πρωτοπαππά

- Advertisement -

2η απευθείας ανάθεση στο γαμπρό της κ. Πρωτοπαππά τον κ. Μάσσο Κων/νο, σύζυγο της αδελφής της Μελίνας.

Στο Λουτράκι 31/12/2014. Απευθείας ανάθεση στην  εταιρεία «ΔΙΟΚΩΣ Ο.Ε.» Δ. Φουσέκης –
Κ. Μάσσος Ο.Ε. ποσό 14.364,01 € (11.678,06 και προστιθεμένου του Φ.Π.Α. 23% εξ € 2.685,95) – ΑΔΑ: Β5ΘΨΩΛ3-Τ6Σ

 

 

 

Επειδή όμως η παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά έσπευσε να εκδόσει ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων

“Θέμα της, η αποδιδόμενη εμπλοκή μου, υπό την ιδιότητά μου της τότε αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικού μου προσώπου…..

Μοναδική διέξοδος και καταφυγή, ο λαός και η Δικαιοσύνη. Στην τελευταία, ως μάρτυρας υπεράσπισής μου θα προταθεί ο ανεπανόρθωτα και πάλι εκτεθειμένος από τους Ηρακλείς του Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής διαχειριζόταν και υπέγραφε τις απευθείας οικονομικές αναθέσεις…..”

Σχόλιο loutrakiblog

Σε λίγο θα μας πει η κ.Πρωτοπαππά ότι την παρακαλούσε ο Δήμαρχος να δώσει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στο γαμπρό της. Ή θα μας πει ότι δεν ήξερε. ΄Η θα μας πει ότι δε συμφωνούσε κιόλας.

Μάλλον νομίζει ότι απευθείνεται σε ανόητους…..

 

 

Διαβάστε παρακάτω

Απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στο γαμπρό της Μαρίας Πρωτοπαππά

25-09-2015  Η  ανάθεση που αναφέρεται στο παραπάνω δημοσίευμα έχει  ΑΔΑ: 7ΛΔΡΩΛ3-Τ1Ξ  

Δείτε στο video τη Μαρία Πρωτοπαππά να λέει προσφάτως στο δημοτικό συμβούλιο “Απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ”…….και είχε απόλυτο δίκιο !!! Oi απευθείας αναθέσεις στο γαμπρό της βγάζουν μάτι κυριολεκτικά !

 

 

mi.fi

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα του τόπου μας, μοιάζει να είναι το χαμηλό επίπεδο του πολιτικού της προσωπικού. Ο δήμος πορεύεται προς το άγνωστο με ψεύδη, ταπεινωτικές για τον κοινό νου υποσχέσεις, πάντα χωρίς σχέδιο, όλα στην τύχη “κι ότι κάτσει”, από παλιάς κοπής πολιτικούς του ΤΙΠΟΤΑ.(βλέπε κυρα_Μάρω) Ασήμαντα και ευτελή, με την βοήθεια κ των κάκιστων ΜΜΕ δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει να μην υπάρχει ορατή λύση στον ορίζοντα (δουλεμένη τακτική γκαιμπελίστικου δόγματος). Ειδικότερα κάποια ΜΜΕ (φυλλάδες ατάιστε ντε) έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τεχνική κρίση ενταγμένα συνειδητά στο σύστημα, ανακυκλώνοντας την ασημαντότητα, στην ουσία σύσκοτίζοντας και παραπλανώντας. Δυστυχώς όμως, δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα για τον τόπο μας…. Μακάρι να ήταν έτσι δλδ, γιατί σε αυτή την περίπτωση καταψηφίζοντας τους/τις ψεύτΡες κ ανίκανους/ες, το πρόβλημα θα λυνόταν….. Το κορυφαίο πρόβλημα στην Λουτρακίωτικη κοινωνία, είναι η πρωτοφανής αδυναμία της πλειοψηφίας των ανθρώπων (πολιτών), να αξιολογήσουν αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Να κατανοήσουν τι συμβαίνει, να επιμερίσουν ευθύνες, να βρουν τις αιτίες κ κάποια στιγμή να αντιδράσουν κ να αποφασίσουν. ότι υποψηφιότητες σαν της κυρα_Μάρως πρέπει να πατώσουν…. so simple….

  2. Blog σε παρακαλώ δημοσίευσε αυτό. Όλα σωστά με την Πρωτόπαπα αλλά πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Πόσες αναθέσεις είχε η εταιρεία Αθανασίου Φώτιος επί Λογοθέτη και επί Γκιώνη με αντιδήμαρχο μπισμπικη; 1 ανάθεση. Πόσες αναθέσεις έχει με με Γκιώνη και αντιδήμαρχο Παντελεου; Πάνω από 20 απευθείας αναθέσεις. Ποιος είναι διαπλεκόμενος η Πρωτόπαπα η ο Παντελεου;

  3. Ντροπή και αισχος για την πρωτοπαππά να αναθέτει 15αδες χιλιάδες στον γαμπρό της κατ´ εξακολούθηση. Από την άλλη ο Γκιωνης βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του..!!!! Πάρε τον έναν και χτυπα τον άλλον…

  4. Ρεεεε εχετε πλάκα ρεεεε. Ποιος Αθανασίου . Είναι γαμπρός του Γκιώνη ή του Παντελεόυ ο Αθανασίου. Και τι μακακιες λετε ότι υπεγραφε ο Γκιωνης. Μεσα στο ίδιο της το σπίτι έδινε τις αναθέσεις η κυρία. Πλάκα μας κάνετε????Ο Γκιωνης έδινε απευθείας αναθέσεις στο γαμπρό της, δηλαδή στην αδερφή της, αλλά η Μαρ’ια δεν ηθελε, δεν ήξερε. Καλά τα λέει ο μιφι.Αντε ρε κουτάβια, προσπαθείστε να πείσετε ότι είμαστε ηλίθιοι. ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕ

  5. Αυτα πάντα γινόντουσαν και θα συνεχίσουν να γίνονται..!!!!Απ ευθείας αναθέσεις σε δικά μας παιδιά κλπ.Αλλά της Μαρίας μην της το πείτε, γιατί δεν το ήξερε! Δεν την είχαν ενημερώσει. Γι αυτό θέλει να γίνει Δήμαρχος, να τα ξέρει όλα!

  6. Εντάξει Loutrakiblog τους έχετε κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Σήμερα βγάλανε οι φιλοι τους οτι ο Γκιώνης έδωσε απευθείας ανάθεση σε επιχειρηματία που ξέρουμε όλοι το μένος του έχει συγκεκριμένος εκδότης με το συγκεκριμένο επιχειρηματία. Λένε οτι ο Γκιώνης έδωσε απευθείας ανάθεση στο φίλο του. Η διαφορά η μεγάλη είναι οτι η Μαρία τα εδωσε στην αδερφή της, εντάξει στον άντρα της αδερφής της… τα χιλιάρικα. Οχι σε φίλη. Αυτό να της απαντησετε.

  7. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει ο καθένας από εμάς, περί τίνος πολιτικού προσώπου πρόκειται.Βάλτε μόνο τη φαντασία σας να δουλέψει, κ φανταστείτε αυτή τη γυναίκα απέναντι σε έναν οποιονδήποτε Γ.Γ ή Υπουργό…..Κάντε αυτή τη φαντασίωση εικόνα λίγο πριν πάτε στην κάλπη….. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.@Αντρεα? ευχαριστώ ρε συ! 😂

  8. Δημότης σε υποψήφια δημαρχο μιας πόλης που είναι φημισμένη για το νερό της, θα σας παρακαλούσα εάν βγείτε να κοιτάζάτε μήπως βάζατε τον γαμπρό μου για δουλεια;υποψήφια δημαρχος:αυτό είναι εύκολο το έχω φροντίσει από τώρα,ο πως εξάλλου έβαλα και τον δικό μου γαμπρό!!!Μια τυχαία ιστορία που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στην Ελλάδα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog