Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στο γαμπρό της Μαρίας Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μήνα Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στη συζήτηση του Δημοτικού Προυπολογισμού, η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Πρωτοπαππά, κατήγγειλε ότι βλέπει “απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι» στη Διαύγεια του Δήμου.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2019, γράψαμε :

Μαρία Πρωτοπαππά: «Aναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι»

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιοι είναι «οι κολλητοί» του Δημάρχου ή των Αντιδημάρχων ή γενικότερα της Δημοτικής Αρχής που παίρνουν αναθέσεις και μάλιστα «βγάζουν μάτι». Θέλουμε να γνωρίζουμε τα ονόματα. Παρακαλούμε την υποψήφια Δήμαρχο να καταγγείλει τα ονόματα. Αν γίνονται «αλισβερίσια» για όφελος κάποιων ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει.

Θα παρακαλούσαμε επίσης την Μαρία Πρωτοπαππά να μην ακολουθήσει την πάγια τακτική της να προστρέξουμε οι ίδιοι να βρούμε στη Διαύγεια τις απευθείας αναθέσεις και τα εντάλματα πληρωμών γιατί μπορεί εμείς ήδη να ψάξαμε και να «βρήκαμε λαυράκια» αλλά κάποιοι δημότες δεν γνωρίζουν , ούτε και έχουν τη διάθεση να ψάξουν.Ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δε γνωρίζουν ούτε από Διαύγεια ούτε από υπολογιστές.

Δείτε το video που ακολουθεί

Mετά από σχετική έρευνα που κάναμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είδαμε έκπληκτοι ότι οι “κολλητοί” που αναφέρεται η Μαρία Πρωτοπαππά, είναι η εταιρεία που έχει ο κ. Μάσσος.

Ποιος είναι ο κ. Μάσσος; Ο κ. Μάσσος είναι ο γαμπρός της Μαρίας Πρωτοπαππά. Είναι ο σύζυγος της αδελφής της Μελίνας, η οποία εργάζεται στο ΚΕΠ Λουτρακίου.

Ενδεικτικά παραθέτουμε μια ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ απευθείας αναθέσεων στην εταιρεία του γαμπρού της, αξίας 15.012,03 ευρώ ( !!!!!!), για τον καθαρισμό δημοτικών καταστημάτων (!!!)

θα ακολουθήσουν και άλλες , (πολλές) απευθείας αναθέσεις και στο τέλος θα κάνουμε και το λογαριασμό…….

Την περίοδο που δίνονταν οι απευθείας αναθέσεις στον γαμπρό της , η Μαρία Πρωτοπαππά ήταν Αντιδήμαρχος των Οικονομικών


 

 

(ΑΔΑ 7ΛΔΠΩΛ3-ΤΛΞ)

 

mi.fi

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε την κυρα_Μάρω….. Προβλέπω πολλά άπλυτα στη φόρα, την προσεχή περίοδο. (κ έεεεχει…..)Αλήθεια, σήμερα που είχε μια έκθεση στα Ίσθμια, δίπλα από το σπίτι υποψηφίου του συνδυασμού της, έμαθα ότι δεν παραβρέθηκε. Αληθεύει? Γιατί κυρα_Μάρω? άλλαξες ιδέες? δεν θα το κάνεις Μονακό το Καλαμάκι? 😎

  2. Αυτα γινονται και θα γινονται τι μας το λες για νεο???οποιος μπορει το βλεπει στην διαυγεια οποιος δεν μπορει….το φανταζετοι οτι συμβαινει.Ενημερωσε τον κοσμο σε παρακαλω τι γινεται με το αλλο το θεμα της πολης.Ξερεις ποιο….Τεως και νυν χρωσταει και δεν πληρωνει…..Το ξερεις απο πολυ παλια εσυ mf.Σε τι σημειο βρικεται το θεμα?????μην με αγνωησετε.

  3. Εσυ ο σχόλιο 21:10 θα το γράψεις τιμωρία 100 φορές Μαλλί γυαλί και παντελόνι lee 😎 jole 7 πως το έλεγε ένα παλιό άσμα η Άντζελα «θα τα βγάλω όλα στη φορα «Αντε γεια

    • Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι για τα μπάζα….,, άλλοι αναθέτουν δουλειές σε συγγενείς,σε κολλητούς, άλλοι δεν μιλάνε καθόλου και κάνουν τα στραβά μάτια και άλλος,τεως-υποψηφιος χρωστάει και δεν πληρώνει πρώην συνεργάτη του για είκοσι χρόνια;;;;;;;

    • Αυτό ακριβώς λέμε ρε άρχοντα. Τώρα ο Γκιώνης απαλλάχθηκε από όλους αυτούς τους τυχάρπαστους καιροσκόπους του τον πλαισίωναν και ουσιαστικώς τον κατέστρεφαν, και έτσι μπορεί πλέον να είναι ακόμη καλύτερος, παραγωγικότερος και αποδοτικότερος ως δήμαρχος. Το ότι τώρα τον βρίζουν, είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο διαφέρει από δαύτους που έφυγαν γιατί θέλουν τον δήμο για την πάρτη τους.

  4. Τώρα εξηγούνται πολλά. Πως την περίοδο της παρατεταμένης κρίσεως που οι Έλληνες σφίγγουν το ζωνάρι όλο και περισσότερο, η Μαρία εξακολουθεί να φαρδαίνει γιατί τρώει καλά και κοντεύει να γίνει ο θηλυκός Πητ Παπαδάκος. Αλλά που απορείτε ρε μάγκες? Ο κύριος Θοδωρής Πέτρου είχε βγάλει έγγραφα στην φόρα που αποδεικνύουν ότι τα παλαιά καρναβαλικά άρματα η Πάτρα τα δίνει δωρεάν, αλλά εμείς (επί αντιδημάρχου οικονομικών Πρωτοπαππά) πληρώναμε πολλά λεφτά για την ενοικίασή τους. Πού πήγαν λοιπόν αυτά τα λεφτά? Η Πάτρα τα έδινε δωρεάν, ενώ εμφανίζονταν αποδείξεις πως τα νοικιάζαμε πανάκριβα. Φίλε mi.fi ήδη σφράγισες τον διασυρμό της στις εκλογές. Καλά να πάθει και εσύ να είσαι πάντα καλά!!!!

  5. Συμφωνω κι εγω. Aυτη η αναρτηση αποδεικνυει περιτρανα πως ο μι.φι. δεν έφτιαξε το site για πλακα, αλλα συνδραμει αποτελεσματικα παιρνοντας πολυ σοβαρα την δουλεια του για το καλο ολων μας. Αξιζει να τον ευχαριστησουμε που μας ανοιξε τα ματια! Οσο για την αλλη που κατασπαταλαει τα λεφτα μας ως δημοτες δινοντας δουλειες σε ημετερους, καλυτερα να μην την δω πουθενα αυτην την περιοδο που ειμαι κρυωμενος, γιατι θα της ερθει χλεμπα πρασινη ολοστρογγυλη.

  6. 9.01 ο κύριος Θοδωρής Πέτρου έβγαλε στη φόρα Τ έγγραφα για τα καρναβαλικα άρματα, έγραφα ότι χρωστάει ο επικεφαλής του συνδυασμού του όπως λέγεται, πότε θα βγάλει,για να δούμε την αλήθεια;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog