Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

L.T.O. 8η ετήσια γενική τακτική συνέλυση και πρόσκληση υποψηφίων δημάρχων

- Advertisement -

8η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  • Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε με επιτυχία την 8η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 17:30 στο Loutraki Thermal Spa. Το Διοικητικό Συμβούλιου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, αποτελούμενο από τους, κ. Σπυρίδων Καραβούλη, Πρόεδρο (Δ/ντα Σύμβουλο του SPORTCAMP Group), κ. Σοφία Φιλιππίδη, Αντιπρόεδρο (Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας), κ. Ιωάννη Κόντη, Γραμματέα (Πρόεδρο ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ), κ. Δημήτριο Βλάσση, Ταμία (Εκπρόσωπο Τουριστικών Γραφείων), κ. Γεώργιο Γκιώνη, Δήμαρχο Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων και Μέλος κ. Ιωάννη Βραχάτη, Διευθυντή Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας Club Hotel Casino Loutraki, κ. Γιώργο Ρουμελιώτη, Πρόεδρο της Τουριστικής Α.Ε και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, τον κ. Χαράλαμπο Γεωργίου, Αναπληρωτή/Εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, την κα. Ελένη Σακισλή, Διευθύνουσα Σύμβουλο Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου, τον κ. Γιάννη Αλεξανδρή, εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου και τον κ. Παναγιώτη Γέρου Αντιπρόεδρο Μεταφορικού Τουριστικού Συνεταιρισμού (ΤΑΧΙ) υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των φορέων που απαρτίζουν τον Οργανισμό και πληθώρα διακεκριμένων προσκεκλημένων, στην Αίθουσα Πολυχώρων, στον 2ο Όροφο του Loutraki Thermal Spa.

 

Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γεώργιος Πετρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ. κ. Θανάσης Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτήρης Πέρρας, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κ. Σπυρίδων Ράττης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων/μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, εκπρόσωποι τοπικών Μ.Μ.Ε. και επαγγελματίες από όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων και παρόχων τουριστικών υπηρεσιών του ευρύτερου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Επίσης χαιρέτισε με επιστολή την Γ.Σ ο Βουλευτής του Νομού Κορινθίας, κ. Χρήστος Δήμας.

Η Κλειστή Συνεδρίαση απευθυνόταν μόνο στα μέλη του οργανισμού και περιλάμβανε το ακόλουθο θεματολόγιο:

  1. Παρουσίαση Διοικητικού Απολογισμού Πεπραγμένων 2018
  1. Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού και Ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2018
  1. Έγκριση Έκθεσης Επιτροπής Οικονομικού και Διαχειριστικού Ελέγχου
  1. Απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη
  1. Εκλογή νέας Επιτροπής Οικονομικού και Διαχειριστικού ελέγχου
  1. Προγραμματισμός Ενεργειών 2019
  1. Έγκριση Προϋπολογισμού 2019
  2. Λοιπά θέματα

 

  • Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλης και τα μέλη του Δ.Σ. προέβησαν σε αναλυτικό απολογισμό των δράσεων του οργανισμού και των αποτελεσμάτων αυτών, ενώ κατόπιν ο Ταμίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Δημήτριος Βλάσσης προέβη σε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό του έτους 2018, παρουσιάζοντας παράλληλα και τον οικονομικό προϋπολογισμό δράσεων του οργανισμού για το 2019.

 

Με το πέρας της Γ.Σ., ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, είχε απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για να αναπτύξουν τις θέσεις και το σχεδιασμό της Δημοτικής τους Παράταξης σε καίρια θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος για τον Δήμο μας.

 

Στην πρόσκληση του Οργανισμού ανταποκριθήκαν θετικά και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Βασιλείου Δημήτρης, Ζερβός Κων/νος, Ηλιακόπουλος Παναγιώτης και ο Δήμαρχος Λ-Π-ΑΓ.Θ Γκιώνης Γιώργος οι οποίοι ενημέρωσαν τους φορείς και τα μέλη για τις θέσεις και το πρόγραμμά τους όσον αφορά την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ., παρατέθηκε cocktail reception στο χώρο της εσωτερικής πισίνας του Loutraki Thermal Spa.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από το Δ.Σ. στους χορηγούς της εκδήλωσης, η προσφορά των οποίων συντέλεσε για ακόμη μία φορά στο άψογο αποτέλεσμα:

 

  • Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. – Loutraki Thermal Spa (παροχή χώρου)
  • Ypanema Τουριστικές Επιχειρήσεις (χορηγία δείπνου)
  • Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας ( χορηγία coffee brake)
  • Ο Ξένιος Ζευς (υπηρεσίες bar tendering)

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφικό υλικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ του L.T.O.. 4 υποψήφιοι δήμαρχοι παραβρέθηκαν και χειροκροτήθηκαν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog