Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κανένας μόνος του! Διανεμήθηκαν “γεύματα αγάπης” στον Ι.Ν.Παναγίας Γιάτρισσας

- Advertisement -

Η εκκλησία ως γνήσιος φορέας και εκφραστής της ζωής και του λόγου του Κυρίου επιδιώκει την παρουσία του Χριστού στο παρόν.

Όπως ο Χριστός φρόντισε για το ψωμί χιλιάδων ανθρώπων μετά από τριήμερη διδασκαλία, έτσι και η Εκκλησία μεριμνά εναγωνίως για τις βιοτικές ανάγκες αστέγων συνανθρώπων μας, ξένων, μεταναστών, περιθωριοποιημένων, οικονομικά αδυνάτων.

Θεάρεστο είναι και το έργο του π. Νικόλαου Βασιλόπουλου,στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, που φροντίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας,οι οποίοι αντιμετωπίζουν  οικονομικά προβλήματα..

Η αγάπη του  π. Νικόλαου για όλους είναι διαρκής, ανιδιοτελής και αδιάλειπτη!

Στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού  της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, διανεμήθηκαν σήμερα τρόφιμα και κρέας, εν όψει των Αγιων Ημερών του Πάσχα σε συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

“Η Εκκλησία θλίβεται και στενάζει για κάθε ψυχή που αδυνατεί να βρεί τα προς το ζην, γι’ αυτό και επιδιώκει να οργανωθούν τέτοιες προσφορές αγάπης, ει δυνατόν σε κάθε ενορία”, μας είπε ο π. Νικόλαος.

Η άοκνη προσπάθεια του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Διονυσίου, ο οποίος πάντα φροντίζει να μην μείνει ούτε ένας συνάνθρωπος χωρίς γεύμα αγάπης, πρέπει να σημειωθεί επίσης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

φωτο-Loutrakiblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog