Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κρήτη: Κλέφτες μπήκαν σε σπίτι με 2 πιτμπουλ και… ακόμα τρέχουν!

- Advertisement -

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, αποφάσισε να κάνει Ανάσταση στον Ιερό ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, διανύοντας μία απόσταση 10 χιλιομέτρων.

Πριν φύγει από το σπίτι του, άφησε ελεύθερα τα δύο πίτμπουλ που έχει μέσα από την περίφραξη, καθώς το σπίτι βρίσκεται στην ερημική περιοχή Λιμνάκι Νέας Ανατολής Ιεράπετρας. Η απόφασή του αυτή, φαίνεται πως του έσωσε την περιουσία του.

Καθώς απουσίαζε για περίπου 1 ώρα με την οικογένειά του, σπείρα διαρρηκτών που μάλλον γνώριζε ότι ειχε δεμένα στην αυλή του τα δύο του σκυλιά, προσπάθησε να μπει από την περίφραξη και μετά στο εσωτερικό του σπιτιού του, αλλά… έπεσε πάνω στα ελευθερωμένα από την αλυσίδα τους πίτμπουλ, τα οποία όρμησαν να  προστατεύσουν την περιουσία του ιδιοκτήτη τους.

Κατά τη διάρκεια της 60λεπτης απουσίας της, η οικογένεια δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, όπου δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έλεγε η φωνή που επιχειρούσε να τους μιλήσει.

Στην επιστροφή του με την οικογένεια του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είδε ανήσυχα τα σκυλιά να περιμένουν στην είσοδο, φρουρώντας το σπίτι του και σε διάφορα σημεία, στο εξωτερικό του σπιτιού του, κομμάτια από ρούχα και αίματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα σκυλιά κατάφεραν να δαγκώσουν τους εισβολείς και να τους κάνουν να φύγουν.

Μόλις τα σκυλιά είδαν τον ιδιοκτήτη να επιστρέφει στο σπίτι, έδειξαν ότι έψαχναν ακόμη στην περίμετρο του σπιτιού να δουν εάν οι εισβολείς παρέμειναν στο χώρο, αλλά τελικά δε βρήκαν τίποτα.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες υποθέσεις απόπειρας διαρρήξεων ή κλοπών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο 6μηνο στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Ο 44ρονος ιδιωτικός υπάλληλος, θα καταθέσει στο Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας ο,τι γνωρίζει για το συγκεκριμένο συμβάν προκειμένου να αξιολογηθεί στη γενικότερη έρευνα που γίνεται, για να εξιχνιαστούν οι πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις διαρρήξεων.

 

 

Πηγή: newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog