Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είναι γεγονός ! Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαγωνισμού για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία για την διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .

Επειδή η Περιφερειακή Αρχή του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της και είναι εδώ και για τα «μικρά» αλλά και για τα «μεγάλα» έργα, (που κάποιοι υποψήφιοι περιφερειάρχες την κατηγορούν) , σήμερα ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία για την διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .
Το αν είναι «μικρό» ή « μεγάλο » το συγκεκριμένο έργο ας αφήσουμε την κρίση των πολιτών να το αποφασίσει !!!
Πάντως είναι σίγουρο, ότι ένα μεγάλο όνειρο της οικογένειας του ιστορικού συλλόγου, αλλά και όλης της πόλης του Λουτρακίου γίνεται πλέον πραγματικότητα.” , έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης.

Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Πετρίτσης ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα αυτό !

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το έργο αυτό θα έχει τη σφραγίδα του δικού μας περιφερειακού συμβούλου και εκ νέου υποψηφίου με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη Γιώργο Πετρίτση και του προέδρου Γιώργου Δέδε καθώς και όλων των μελών του Δ.Σ του Ολυμπιακού γιατί παρά τις πολλές αντιξοότητες που συνάντησαν (για κάποιους που ξέρουν θα το καταλάβουν) δεν τα παράτησαν και το πήγαν μέχρι τέλους. Το πίστεψαν και το κάνουν πράξη. Μπράβο τους! Ας ελπίσουμε ότι οι Λουτρακιώτες θα επανεκλέξουμε το Γιώργο Πετρίτση εκ νέου στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί χρειάζεται ένας συντοπίτης μας να μας εκπροσωπεί και για τα μικρά και για τα μεγάλα έργα του Δήμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog