Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρουμελιώτης : “Ποιοι είναι οι πραγματικοί Γκόρτζοι και Μαυρογιαλούροι”

- Advertisement -

Αντιδράσεις και σχόλια προκλήθηκαν μετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr αναφορικά με τη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου στο Λουτράκι.

Δείτε εδώ

Χαμός στη χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου στο Λουτράκι

Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από αυτό προέβη σε ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,η οποία αναδημοσιεύθηκε σε τοπικό blog, για να απαντήσει με Δελτίο Τύπου ο Γιώργος Ρουμελιώτης

 

Το Δελτίο Τύπου- απάντηση του Γιώργου Ρουμελιώτη

“Ποιοι είναι οι πραγματικοί Γκόρτζοι και Μαυρογιαλούροι”

Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,
Μετά το συκοφαντικό δημοσίευμα σε τοπικό blog του κ. Αθανάσιου Μουζάκη σχετικά με το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου που συζητήθηκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, σας παραθέτουμε όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνταν και έχουν ληφθεί για την εκτέλεση του έργου και τις οποίες εγώ ο ίδιος προσωπικά παρέδωσα στο κ. Μουζάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσία επαγγελματιών και πολιτών που παρίσταντο.
Προφανώς τις ΔΙΑΒΑΣΕ ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν Γκόρτζοι και Μαυρογιαλούροι στο τόπο μας, με τη μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να κοιταχθεί σε καθρέφτη για να τους δει.
Για αυτό το λόγο τα δίνουμε όλα στη δημοσιότητα γιατί δεν ανεχόμασθε τη σημερινή εποχή να υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών υπονομεύοντας, με δηλώσεις φωτοβολίδες, ένα έργο που ήταν απαίτηση των πολιτών εδώ και τριάντα έτη και το οποίο ξεκινήσαμε επί θητείας μας και αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο προς υλοποίηση με τη βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

**επισυνάπτονται στα σχετικά έγγραφα

 

Εγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου

Εγκριση από το ΓΕΝ

 

 

Εγκριση του ΥΕΝ για τις πέργκολες

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ_ΜΕΛΕΤΗΣ_ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

 

 

ΕΓΚΡΙΣΗ_ΕΝΑΛΙΕΣ_ΓΙΑ_ΑνάπλασηΠαραλιακού 

ΕΓΚΡΙΣΗ_ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ_ΓΙΑ_Α΄ΦΑΣΗ.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μουζάκη τον παριστάνεις με τεράστια επιτυχία τον “ηλίθιο”. Υποκλίνομαι στην υποκριτική σου ικανότητα, η οποία είναι προϊόν του διδασκάλου που πορευόσαστε αγκαλιά.Γελάει ο κόσμος με τα καμώματά σας ειλικρινά. Γελοιοποιήση “ώρα μηδέν”… Το τερμάτισες μιλάμε!Το Βατερλώ του 2014, κ το 21,17% που γράψατε θα μοιάζει με νίκη μπροστά σε αυτό που σας περιμένει.Η χυδαία υποκρισία σας, που αγγίζει τα όρια της πολιτικής αηδίας, θα σας στείλει όλο το παρεάκι εκεί που σας αξίζει, ΟΡΙΣΤΙΚΑ, κ αμετάκλητα!

  2. ορισμενοι ειστε τοσο κολλημενοι με τα φιλαρακια σας που δεν βλεπετε την πραγματικοτητα κ κοροιδευετε ολους τους υπολοιπους .Τετοιοι κολλημενοι κανουν ζημια στο Λουτρακι κ δεν βλεπει ασπρη μερα ο Δημος .Αλλα βεβαια αν δεν εχεις φυγει ποτε απο το χωριο σου νομιζεις οτι αυτο που σου δινουν ειναι το καλυτερο γιατι απλα δεν εχεις αλλα βιωματα για να συγκρινεις την ποιοτητα κ το βιωτικο επιπεδο .Γεια σας !

  3. Ρουμελιώτηεσύ και ο γκιώνης θα χρεώσεις όλους του δημότες ενα σκασμό λεφτά για το χατήρι των καταστημάτων και μόνο. Ολοι οι υπόλοιποι για να κάνουμε ένα απλό μπανάκι στην παραλία μας πρέπε να πληρώνουμε κάθε μέρα φραπόγαλα στους μαγαζάτορες. Τράβα λοιπόν να πάρεις σταυρουδάκια απο δαύτουε γιατί οι υπόλοιποι θα ρίξουμε σε καθαρά χέρια την ψήφο μας…

    • Αμα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις καλο ειναι να ρωτας να μαθαινεις και μετα να μιλας οταν περνεις ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ δεν ειναι χρεος ειναι απλα ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ.Η ημιμάθεια εθναι χειροτερη της αμαθειας…..

  4. Τωρα είναι που πρέπει να ψηφισουμε με μεγαλυτερη προσοχή για να μην γινουν τα 5 εκατομμύρια φύλλο και φτερό και αντι για περγκολες μας μοστραρουν ελενιτ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog