Λογοθέτης: Oι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Τοπικών Συμβουλίων Λουτρακίου και Πισίων μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε

2019-05-07T00:39:39+03:0007 Μαΐ 2019 | 00:38|Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία|5 Σχόλια

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Ο κ. Λογοθέτης στο τέλος της ομιλίας του είπε πως οι υποψήφιοι σύμβουλοι των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων Λουτρακίου-Περαχώρας και Πισίων στηρίζονται από την παράταξή του και εκείνοι στηρίζουν με τη σειρά τους στην παράταξη Λογοθέτη.

“Εδώ στο Λουτράκι, έγινε ένα εγχείρημα, από πολίτες. Βγήκαν μπροστά με προγραμματικές δηλώσεις, μας στηρίζουμε και μεις στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Ετσι βρίσκονται εδώ από το Τοπικό Λουτρακίου , υποψήφιοι

που τους στηρίζουμε και κείνοι μας στηρίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με το Τοπικό των Πισίων. Οι υποψήφιοι μας στηρίζουν και μεις τους στηρίζουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λογοθέτης.

Το λόγο πήρε ο υποψήφιος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πισίων, κ. Μενέλαος Παπαδημητράτος, ο οποίος εκπροσώπησε το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

“Υπάρχει προγραμματική σύγκλιση με τον Κώστα Λογοθέτη. Οι άλλοι υποψήφιοι μοιράζουν λευκές επιταγές” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητράτος

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ , που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ήταν οι:

Αλεξανδρής Γιάννης, Κώστας Παλαιολόγος, Κώστας Χατζόπουλος, Γιάννης Κόντης, Γκιόκα Παναγιώτα και Ρούσσου Αλεξάνδρα

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις

 

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος 7 Μαΐου 2019 σε 02:48 - Απάντηση

  Μην κοροιδεύουν τους δημότες ότι είναι ανεξάρτητοι. Λαγοί του Λογοθέτη είναι. Ντρέπονται να το πουν;Κρίμα γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Τι περιμένεις όμως.. με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ψέμμα και υποκρισία από τον μετρ του είδους.

 2. Ανώνυμος 7 Μαΐου 2019 σε 03:00 - Απάντηση

  Αχρωμάτιστα και ακομμάτισταμε την ευγενική χορηγία του ΚΙΝΑΛ και του βαρώνου Μινχάουζεν.

 3. Jole7 7 Μαΐου 2019 σε 08:25 - Απάντηση

  Η αδυναμία να φτιάξει ψηφοδέλτιο στο Λουτράκι κ στα Πίσια, το τραγικό ψηφοδέλτιο στα Ισθμία κ στον Άγιο Θοδώρας, δείχνει το βατερλω που θα έρθει στις 26 του μήνα.

 4. Ανώνυμος 11 Μαΐου 2019 σε 14:08 - Απάντηση

  Αυτοί ανεξάρτητοι; υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο