Συνέντευξη Τύπου δόθηκε χθες για την παρουσίαση μιας ακόμη σημαντικής διεθνούς διοργάνωσης που επέλεξε το Λουτράκι για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και εγγύηση επιτυχίας.

Το πανευρωπαικό πρωτάθλημα χειροπάλης υπόσχεται παρουσία περισσότερων από 1.000 αθλητών χειροπάλης και επισκεπτών από 31 χώρες!

Σκεφτείτε τι απήχηση θα έχει παγκοσμίως και πως θα μεταφραστεί ως τουριστική απόδοση στην τοπική κοινωνία. Η προβολή εκτός από τις εμπειρίες των επισκεπτών που θα διαδώσουν τις καλές εντυπώσεις που θα αποκομήσουν, θα ενισχυθεί και από  τηλεοπτική παραγωγή η οποία θα προβάλλεται δορυφορικά σε απευθείας μετάδοση σε πάνω από 20 χώρες!

To panel αποτελούνταν από τον  Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη, Αντιδήμαρχο κ. Σάκη Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της Sportcamp AE κ. Σπύρος Καραβούλη, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπάλης κ. Assen Hadjitodorov , τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας  κ. Simionescu-Simicel, τον επικεφαλής της Χειροπάλης Ελλάδος κ. Παντελή Φυλικίδη, την κ. Vihodet

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο  Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Γιώργος Πετρίτσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου.

Φυσικά ο λόγος δόθηκε και στον Πρόεδρο του WAF Assen Hadjitodorov και στον Γενικό Γραμματέα του WAF Mircea Simionescu – Simicel που και οι δύο δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη διοργάνωση και κάλεσαν τους θεατές να δουν τον πιο δυνατό άντρα του κόσμου και την πιο δυνατή γυναίκα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα συμπληρώσουμε, παρουσιάζει η συμμετοχή αθλητών ατόμων με ειδικές ανάγκες που δείχνουν τη σωματική τους δύναμη αλλά και τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν.

Επίσης  ο λόγος δόθηκε στον ελληνικής καταγωγής και διεθνούς αναγνώρισης προπονητή κ. Παντελή Φιλικίδη που υπήρξε προπονητής στη Σοβιετική Ένωση, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο υψηλές ήταν οι απαιτήσεις και συμπεραίνουμε με ευκολία το κύρος και τις ικανότητες που έχει.  Δεν είναι τυχαίο ότι η ανάπτυξη του εν λόγω αθλήματος στην Ελλάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον.

Το πρωτάθλημα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε ζωντανή σύνδεση, σε 10 χώρες και στιγμιότυπα θα προβληθούν από το κανάλι Eurosport.

Οι αθλητές διαμένουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία της περιοχής. Σε ένα από αυτά δόθηκε και η χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Λουτράκι.

Οι διοργανωτές κάλεσαν τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να γνωρίσουν το άθλημα  και  να  ζήσουν από κοντά τη μαγεία της χειροπάλης.

Μάθετε περισσότερα για το Euroarm εδώ