Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Νίκας: Δωρεάν μετακίνηση για τους ετεροδημότες

- Advertisement -

Ο συνδυασμός μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα θα φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση με επιστροφή των ετεροδημοτών, προκειμένου να ψηφίσουν στο Β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών, την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Οι ετεροδημότες της Πελοποννήσου μπορούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια στην οποία ανήκουν, να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα ή emails:

για την Αργολίδα: Τηλ: 27520 24881 Email: nikaspeargolidas@gmail.com

για την Αρκαδία: Τηλ: 2710 226869 Email: nikaspearcadias@gmail.com

για την Κορινθία: Τηλ: 27410 80643 / 27410 80742 Email: nikaspekorinthias@gmail.com

για τη Λακωνία: Τηλ: 27310 20480 Email: nikaspelakonias@gmail.com

για τη Μεσσηνία: Τηλ: 27210 29968 Email: nikaspemessinias@gmail.com

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ψηφίσουμε Νίκα γιατί κ.Νίκα μου? Για να βγει ο Γκιολής που σάρωσε σε σταυρούς αντιπεριφερειάρχης? Ρώτησε κανείς πόσο τυπικός ήταν στις υποχρεώσεις του σαν δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου τόσα χρόνια. ΑΠΩΝ!!!!!!!Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγει βουλευτής. Εκτός αν έχει γίνει ήδη προσυνεννόηση. Όλα ένα παιχνίδι είναι που ξετυλίγεται. Και εμείς οι κουτοί ψηφίζουμε Νίκα γιατί μας το λέει το κόμμα. Όχι πάλι. Λυπάμαι. Αντι να προωθήσετε τα νέα παιδιά που έχουν όρεξη βγάζουμε πάλι τους μαθουσάλες της Ν.Δ . Kρατήστε αυτούς!!! Προτιμώ την αποχή.

  2. ΑΦήστε τους πειραματισμούς. Το Λουτράκι ψηφίζει Πετρίτση που βοηθάει τον δήμο μας. Δεν πρέπει να υπάρχουν κόμματα. Μόνο το συμφέρον του τόπου μας. Και αυτό είναι ένα. Τατούλης για να μπορούμε να έχουμε φωνή. Αλλιώς την κάτσαμε.

  3. Τώρα το θυμήθηκε ότι δεν πρέπει να μπαίνουν κόμματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ;; Πριν λίγες μέρες στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ αλλά έλεγες

  4. 22.08 είναι αρκετοί αυτοί οι καλοθελητές που θα ήθελαν τον Πετρίτση εκτός, αλλά οι Κορίνθιοι και ιδιαίτερα οι Συνδημότες μας δεν τους έκαναν την χάρη. Τον εξέλεγξαν τρίτο με 4000 περίπου ψήφους. Να δω τι δικαιολογία θα βρουν οι κύριοι κύριοι της Ν.Δ που δεν τον στήριξαν. Ελπίζω ότι από την Κυριακή θα σκεφτούν ωριμότερα και θα κοιτάξουν το καλό του Δήμου και όχι του κόμματος μόνο και μόνο για να βαφτεί γαλάζιος ο χάρτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog