Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπράβο και πάλι ! 2ος εθελοντικός καθαρισμός στη Μυλοκοπή Λουτρακίου

- Advertisement -

Οι φίλοι Μάριος και Θανάσης Κολλιάκος, Τάκης Παρασκευόπουλος και ο νεοεκλεγής Τοπικός Σύμβουλος με την παράταξη Γκιώνη , Μάριος Σακέλης, καθάρισαν την παραλία της Μυλοκοπής εθελοντικά. Η πρώτη εξόρμησή τους ήταν ο καθαρισμός της παραλίας στα Μικρά Στραβά Περαχώρας.

Τα παιδιά βοήθησε να πεταξουν τα σκουπίδια ο δημοτικός υπάλληλος Παναγιώτης Δόσχορης

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι όλοι να αποκτήσουμε την όμορφη τρέλα τους!Να σας έχει καλά ο Θεός και να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που εμείς οι πολλοί φοβόμαστε!!!

  2. Τα παιδιά δεν έχουν «όμορφη τρέλα» που λες εσυ φίλε-φίλη !Τα παιδιά αποφάσισαν να μαζεύουν και να καθαρίζουν ότι κάτι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ αφήνουν στις ερημικές παραλίες του δήμου μας !ευτυχως που υπάρχουν ο Τάκης με την παρέα του και ισως αυτοι που τα αφήνουν να δουν καπου ότι τα σκουπίδια που άφησαν στο Σκινο στη μηλοκοπη στα Στραβά κλπ κάποιος τα μάζεψε !!Αν όλοι φίλε η φίλη ο καθένας μας ο φίλος μας ο γείτονας μαςπροσεχουμε και έχουμε το μέρος μας την αυλή μας ακόμα και έξω στο δρόμο καθαρά και περιποιημένα όπως τα είχαν οι γιαγιάδες μας ,!!!Εχετε δει εσεις κάποια κυρία να καθαρίζει το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι ?εχετε δει να βάφουν το πεζοδρόμιο την μάντρα ??Ας το αφήσω εδώ γιατί θα γράφω για ώρα !ξανα μπράβο στα παιδιά 👍⭐️

  3. ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΥΛΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΑΝΕ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΨΥΓΕΙΑ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ….ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ. ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΗΜΙΚΗ, ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog