Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αρη Κωνσταντή-Σκουλικαρίτη – Προέδρου Δασοπυροσβεστών Αγίων Θεοδώρων «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»

- Advertisement -

Ακόμα μια φορά με μεγάλη αυταπάρνηση και ηρωισμό οι Δασοπυροσβέστες των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» υπερέβαλαν τους εαυτούς τους στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά των Αγίων Θεοδώρων. Ειναι οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι που τους ειχαμε δει να μάχονται για ημέρες στα Γεράνεια απέναντι στη πύρινη λαίλαπα του περασμένου Ιούλη. Με τα 4 Πυροσβεστικά οχήματα λοιπόν συνέβαλαν μαζί με τις υπόλοιπες πυροσβεστικές δυνάμεις του νομού Κορινθίας, τα Χωματουργικά μηχανήματα του κυρίου Φιλιάνδρα, τους Δασοπυροσβέστες του Λουτρακίου και της Κορίνθου, τα βυτιοφόρα οχήματα, στην άμεση επέμβαση και κατάσβεση της Πυρκαγιάς. Ο Πρόεδρος Δασοπυροσβεστών Αγίων Θεοδώρων «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» κύριος ΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής :

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, πολίτες, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους για την βοήθεια σας στην πυρκαγιά των Αγίων Θεοδώρων που εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο από κεραυνό. Όλοι σας συμβάλλατε στα μέγιστα, ξεπεράσατε τον εαυτό σας! Άριστη συνεργασία όλων των Εθελοντικών Συλλόγων Λουτρακίου, Κορίνθου καθώς των ιδιωτικών βυτίων και του Δήμου.
Ευτυχώς ήταν γρήγορη η κινητοποίηση της Π.Υ.Κορίνθου και των εναέριων μέσων. Όλοι μαζί φέραμε το εφικτό αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Φιλιάνδρα με τα χωματουργικά μηχανήματα που έφερε άμεσα και την Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου «

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog