Ένας μήνας γεμάτος δράσεις, ενδιαφέρουσες επαφές, νέες συνεργασίες και προετοιμασίας ήταν ο Ιούνιος του 2019 για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου. Διαβάστε τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

To Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών (Tourist Info Center) του Ισθμoύ άνοιξε τις πύλες του και μπήκε σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2019!  Το Tourist Info Center έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με εντοπιότητα και άριστη γνώση πολλών ξένων γλωσσών. Επιπλέον, έχει ξκινήσει η αισθητική και τεχνολογική αναβάθμισή του, με εκτύπωση και τοποθέτηση νέων branding panels και δημιουργία Wi-Fi hot spot υψηλής εμβέλειας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ

Ανανέωση Πιστοποίησης ΕΛΟΤ

Ανανέωση της πιστοποίησης ΕΛΟΤ για ακόμη μία χρονιά έλαβε ο Τουριστικός Οργανισμος Λουτρακίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση LTO – Συλλόγου Αναβίωσης Νεμέων Αγώνων

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του Συλλόγου Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές και συζητήθηκαν αναλυτικά πιθανές προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ LTO ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ.ΓΚΙΩΝΗ

Συνάντηση μεταξύ της Ε.Ε.  του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του Δημάρχου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργου Γκιώνη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Ιουνίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 SEO & SSL Protocol στην ιστοσελίδα Visit Loutraki

Εργασίες εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας μας visitloutraki.com πραγματοποιήσαμε τον Ιούνιο που μας πέρασε. Μεταξύ αυτών, στη σελίδα εφαρμόστηκε ssl protocol για ασφάλεια και κρυπτογράφηση της ιστοσελίδας ενώ  ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση Search Engine Optimization (SEO) για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.
Αποτελέσματα για keyword research “loutraki” στην Google
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 28/02/2019
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 30/06/2019
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 04/07/2019

 Έκθεση SENIOR μέσω της Grekland Panorama

Στην έκθεση SENIOR της Σουηδίας θα συμμετεχει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου μέσω της Grekland Panorama της North Events.Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου στην Στοκχόλμη.Η έκθεση Senior αποτελεί την μοναδική και μεγαλύτερη στοχευμένη έκθεση για την τρίτη ηλικία στην Σουηδία μετρώντας 14.411 επισκέπτες, και 260 εκθέτες από 21 προορισμούς από όλο τον κόσμο.

Ανταγωνιστικοί προορισμοί της Ελλάδας που παραδοσιακά συμμετέχουν στην έκθεση και έχουν σταθερή αύξηση μεριδίου αγοράς είναι η Πορτογαλία, η Μάλτα, η Ισπανία, η Κύπρος, η Κροατία, η Εσθονία, κ.α.

H North Events σε συνεργασία με την SENIOR Στοκχόλμης, θα παρουσιάσει φέτος αποκλειστικό περίπτερο για την Ελλάδα, GREKLAND PANORAMA, με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας από την Σουηδία. Στο συγκεκριμένο περίπτερο θα συμμετέχει και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με stand.

 Νέα Μέλη

Τον Ιούνιο του 2019, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε πληθώρα νέων μελών στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, τόσο μέσω των φορέων που μας απαρτίζουν όσο και απευθείας στον οργανισμό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, το Δ.Σ. και τα στελέχη του οργανισμού καλωσορίζουν όλα τα νέα μέλη! Προσβλέπουμε σε νέες, αμοιβαία εποικοδομητικές συνεργασίες μαζί σας!!

 Coming Soon

  • Σχολείο Τουρισμού on Tour σε συνεργασία με το ΙΝ SETTE
  • Προτάσεις Διαφημιστικής Προβολής στο Tourist Info Center
  • Πλάνο συμμετοχής σε Τουριστικές Εκθέσεις 2019-2020
  • Νέες συνεργασίες
  • Χάρτης με σήμανση σημείων στάσης/ολιγόλεπτης στάθμευσης Τουριστικών Λεωφορείων
  • Press Trip τοπικής γαστρονομίας
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας & ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις!