Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

  1. Λήψη απόφασης για εκτέλεση, από τη Δ.Τ.Υ., κατεπειγουσών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου στο χώρο του αιγιαλού, έμπροσθεν των ντουζ, λόγω επικινδυνότητας για την ασφάλεια των λουομένων.
  2. Τροποποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσίας «Αμοιβή για την παροχή υπηρεσιών για την αδειοδότηση Υδατοδρομίου Λιμένος Λουτρακίου».
  3. Εξέταση αιτήματος του Χατζησταυράκη Νικόλαου για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 56/19 ΑΔΣ ως προς το παραχωρησιούχο και τη παραχώρηση επιπλέον χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, για τη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, βάσει νέας άδειας λειτουργίας καταστήματος.
  4. Εξέταση αιτήματος του Κατσιάπη Νικόλαου για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 79,25τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 25τ.μ. επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2019.
  5. Εξέταση αιτήματος του Παπαδάκη Γεώργιου για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 320τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2019.

 

 

 

Κοινοποίηση                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν αφήνετε τους επαγγελματιες_παρτακηδες να βάλουν κάτω κάτω τα τα τραπεζοκαθίσματα να κλείσουν πόλους τους κάθετους δρόμους ούτε καρότσι δεν περνάει πλέον.Το συμβούλιο σας μάρανε.Ρε αυτός ο τόπος δεν αλλάζει με τίποτα.

  2. Στην Ελλάδα της κρίσης που ολοένα γιγαντώνει,το υδατοδρομιο μας μάρανε.Τις δεξαμενές ανεφοδιασμού καυσίμων που θα τις τοποθετήσετε χοροταξικα;Στην επόμενη συνεδρίαση να αποφασίσετε και ποιός θα πάρει άδεια για να προεκτείνει την επιχείρηση του με πλωτή εξέδρα και όχι μόνο επί του αιγιαλού.καταργήστε και καταπατηστε κάθε δημόσιο αγαθό.

  3. Ο προηγούμενος σχολιασμός μου δεν αναρτηθηκε γιατί …@@@@@.Ξαναρωταω.Σε ποιο σημείο της πόλης μας θα τοποθετηθούν οι δεξαμενές ανεφοδιασμού καυσίμων των υδροπλάνων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog