Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση της Club Hotel Cazino προς τους εργαζόμενους

- Advertisement -

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Club Hotel Loutraki SA προς τους εργαζόμενους αναφορικά με τις αξιώσεις-αγωγές των εργαζομένων για τα Tips παρελθόντων ετών και συγκεκριμένα την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για το 2006 που κερδήθηκε από τους εργαζόμενους και υποχρεώνει την εταιρεία να καταβάλλει άμεσα το υπέρογκο ποσό του 1.000.000 περίπου ευρώ σε 243 τέως και νυν κρουπιέρηδες.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία προκάλεσε τη σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων, το οποίο διενεργείται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Loutrakiblog.gr αυτή τη στιγμή.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το απλό καί κατανοητό παράδειγμα από την πλευρά τής διοικήσεως ( όλοι στο Λουτράκι γνωρίζουν ποιός άνθρωπος δίνει εντολές για όλα) δεν έπεισε ούτε τόν Άρειο Πάγο. Μία παράκληση καλό θά ήταν να βάζετε τό όνομα του συντάκτη στις ανακοινώσεις. Όλοι ξέρουν ποιός είναι, μήν ντρέπεστε.

  2. Άλλο η μισθοδοσία και άλλο τα tips. Το πρόβλημα θα ήταν αν η επιχείρηση δεν πλήρωνε τα δεδουλεμενα βάσει της νομοθεσίας και δε σεβόταν την εργατική νομοθεσία και τις σωστές συνθήκες εργασίας. Εφόσον όμως είναι φερεγγυα, μην ζητάτε παράλογα πράγματα.

  3. Η πλήρης μεταστροφή της πραγματικότητας!!!!!!Αν η αλήθεια δεν ταιριάζει με τις επιδιώξεις της διοίκησης του Λουτρακίου τότε…..κρίμα για την αλήθεια.Τέλος την περίφημη κρίση του καζίνο μήπως την προκάλεσαν οι ίδιοι που ακόμη και σήμερα διοικούν την εταιρεία;;;;Όλοι σε αυτό το τόπο γνωρίζουμε και πρόσωπα και πράγματα ,δεν χρειάζεται το Λουτράκι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ανακοινώσεις αγαπητέ κ. Ρεμαντά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog