Άνοιξαν οι 120 δόσεις και για όσους είχαν ενταχθεί στη ρύθμιση πριν τις βελτιώσεις

2019-09-17T00:40:32+03:0017 Σεπ 2019 | 11:00|Κατηγορίες: Ελλάδα, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Οικονομία|1 Σχόλιο

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για την ένταξη στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων και για όσους είχαν ενταχθεί στην αρχική μορφή της.

Όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η εφαρμογή για τη ρύθμιση των 120 δόσεων λειτουργεί πλέον πλήρως.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν πλέον αίτηση επανυπολογισμού της ρύθμισης και όσοι είχαν ενταχθεί στη αρχική της μορφή, δηλαδή πριν τις βελτιώσεις που έγιναν τον Αύγουστο.

Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν στη μείωση της ελάχιστης δόσης από 30 σε 20 ευρώ, στη μείωση του ετήσιου επιτοκίου από 5% σε 3%, καθώς και στη δυνατότητα ρύθμισης σε έως 120 δόσεις (αντί για έως 36) των οφειλών επιχειρήσεων με βασική οφειλή έως 1 εκατ. ευρώ.

Ένα σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 17 Σεπτεμβρίου 2019 σε 14:24 - Απάντηση

    Μήπως σαν τοπικό site να ρίχνατε μια ματιά στην σελίδα keraies.eett.gr να δείτε που μας έχουν βάλει κεραίες χωρίς να το ξέρουμε και να το δημοσιοποιήσετε (πχ στην Περαχώρα βλέπω μία εντός του χωριού κοντά στο γυμνάσιο), στο Λουτράκι εκεί γύρω στον ΟΤΕ κοκ. Πάγια τακτική της cosmote να γλιτώνει τα ενοίκια και να της τοποθετεί όπου δικό της κτίριο (δες Περαχώρα, όπου ως χωριό έχει αρκετά μέρη να τοποθετηθεί εκτός οικισμού, αλλά θα έπρεπε να πληρώσει ενοίκιο) χωρίς να την νοιάζει τίποτα.Ευτυχώς που στο Λουτράκι δεν υπάρχει σχολείο κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ. Για δείτε το και δημοσιοποιήστε το για να ενημερωθούν όσοι ζουν κοντά σε κεραίες κινητής χωρίς να το ξέρουν.