Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο LTO στην Έκθεση “Senior Messe” στην Στοκχόλμη

- Advertisement -
O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με την υποστήριξη  του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SENIOR MESSE» η οποία διεξήχθη από 1-3 Οκτωβρίου 2019, στην Στοκχόλμη. Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε η κα Αντριάννα Ρεκουνιώτη και πολλά μέλη του Δ.Σ., η κα Σοφία Φιλιππίδου, Αντιπρόεδρος του LTO & Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορίνθιας, ο κ. Δημήτρης Βλάσσης, Ταμίας LTO & Τουριστικός Πράκτορας, ο κ. Δημήτρης Λείσος, Τουριστικός Πράκτορας και ο κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, Ξενοδόχος & Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας. Η έκθεση “SENIOR MESSE” διοργανώθηκε για 25η φορά στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan και είναι η μοναδική και μεγαλύτερη στοχοποιημένη έκθεση για την τρίτη ηλικία στην Σουηδία. Φιλοξένησε περισσότερους από 260 Εκθέτες, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 14.000 επισκέπτες. H North Events σε συνεργασία με την SENIOR Στοκχόλμης, επιμελήθηκε την παρουσίαση αποκλειστικού περιπτέρου για την Ελλάδα, GREKLAND PANORAMA, με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας από την Σουηδία.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας έγινε ενημέρωση με ειδικευμένο ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό το οποίο παρέχει πληροφορίες για τον προορισμό σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες, ενώ καθημερινά διαμοιράστηκαν χιλιάδες έντυπα σε μεμονωμένους επισκέπτες.
Ο LTO συμμετείχε με δικό του stand με θεματικό branding τουριστικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ηλικίες 55+, μέσα στον χώρο του περιπτέρου της GREKLAND PANORAMA.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτές οι ηλικίες 55+μπορεί και να είχαν επισκεφτεί το Λουτρακι στις θρυλικές εποχές που είχαμε Σκανδιναβους 😃😃😃Όλα εγώ θα σας τα λέω !!

  2. ΤΑ ΛΕς ΣΕ ΕΜΑς ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΟΥΑΛΟΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΡΕΙς. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙς ΚΑΤΩ. ΠΕς ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ.

  3. Οι Ουαλλοι είναι ωραίοι και έχουν και ωραία και σοβαρή συμπεριφορά απέναντι σε όλους !!ολους τους ξένους τους συμπεριφέρονται ισα με τους υπόλοιπους !Εδω φίλε αν δουλεύεις και κοιτάς την δουλειά είσαι Σωστος και δεν συμπεριφέρεστε άσχημα δεν παίζει ρόλο αν είσαι Έλληνας κινέζος Κογκολέζος !Οι ουαλλοι δεν μου λένε τις παπαριτσες που μου λέτε εσεις !!και με ρωτούν πάντα να μάθουν τα νέα τις Ελλάδας και νέα από το Λουτρακι !!Εσεις ρε κακομοίρηδες τόσα χρόνια που σχολιάζω εδώ στο μπλοκ δεν χει βρεθεί ένας να με ρωτήση τι κάνω εδώ στην ουαλια πως είναι εδώ ο τόπος η ζωή κλπ !εσεις που έχετε απόψη για όλα και τα ξέρετε όλα θα ξέρετε σίγουρα και τον τρόπο ζωής της κακομοίρας της Ουαλλιας 😚Ρε Αντε γεια που λέει και ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

  4. ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ, ΙΣΩΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΟΥΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΛΕΕΙ Κ Ο ΛΑΟς, ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. Ας ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

  5. Οι αυθεντικοί Ουαλλοί όμως, οι Κέλτες να πούμε. Όχι οι γιαλαντζί που βρέθηκαν εκεί στο κατόπιν και μας κάνουν τους καμπόσους πως και καλά ενδιαφέρονται επωνύμως για το Λουτράκι από απόσταση, ενώ οι ανώνυμοι σχολιαστές δεν ενδιαφερόμαστε. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρύβουμε τις αλήθειες στο προγούλι κάτω από τη κοιλάρα που καλύπτει την ζώνη. Όταν σηκώνεται το προγούλι και αποκαλύτεται η αγκράφα της ζώνης, τότε γίνονται όλα διαυγή. Έλα μπράβο.🍽🐘🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

  6. Έλα ρε κουκλε γκρικιγλις σου απάντησα από χτες αλλά μάλλον δεν ήρθε η δε το έστειλα καλά !ειδες να φοβήθηκα καμία Μπάγερν ???πριν 2 εβδομάδες αυτή η Μπάγερν είχε ριξει 7μπαλακια στην φιναλίστ του ΤσουΛου Την Τοτενχαμ μέσα στο Λόντον !Να ειχα τον παιχταρα τον Βαλπεουνα προχτες θα ήταν άλλο ματς !!Επειδη είμαι σε καλό φεγγάρι δεν θα σου πω κανα Αντε γεια απλώς ότι και να γίνει εγώ θα παίζω με κοντομάνικα Ευρώπας τον Φλεβάρη !!Αντρεας speaking 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog