Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

- Advertisement -

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10.00’, θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης Αρκαδίας, δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Μετά τη Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρίπολης.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Όσοι επιθυμούν, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καλούνται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2019:

  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου, περί ώρα 10:00’, στo Ναύπλιο Αργολίδας και θα ακολουθήσει Δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, περί ώρα 10:00’, στην Κόρινθο Κορινθίας και θα ακολουθήσει Δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, περί ώρα 10.00’, στη Σπάρτη Λακωνίας και θα ακολουθήσει Δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ», στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αριθμός 91.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, περί ώρα 09.30, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και θα ακολουθήσει Δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου « Elite », στην οδό Ναυαρίνου αριθμός 237.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog