Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη της Αθηνάς Κόρκα στην Αργολίδα

- Advertisement -
Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την παιδεία και τον πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε την Αργολίδα όπου είχε συναντήσεις με τους αντιπεριφερειάρχες Ιωάννη Μαλτέζο και Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τους αντιδημάρχους πολιτισμού των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους, Μαρία Ράλλη και Δημήτρη Κρίγγο.
 
Μετά το τέλος της επίσκεψής της, η κα Κόρκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
“Βρέθηκα στην Αργολίδα όπου είχα συναντήσεις για θέματα παιδείας και πολιτισμού στην αντιπεριφέρεια Αργολίδας, με τους Αργολιδείς συναδέλφους αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Μαλτέζο και Δημήτρη Σχοινοχωρίτη καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας.

Επίσης συναντήθηκα με το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τους αντιδημάρχους πολιτισμού και παιδείας των δήμων Ναυπλιέων και Άργους, όπου συζητήσαμε διεξοδικά για τις παρεμβάσεις που οι δήμοι χρειάζονται από την περιφέρεια στους τομείς μας.

Είναι πάγια θέση μας να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης σε γρήγορους ρυθμούς για την ανάδειξη και προσβασιμότητα των αρχαιολογικών χωρών της Αργολίδας, πλούσιας σε μνημεία όλων των εποχών, ώστε να γίνει ο πολιτισμός εφαλτήριο ανάδειξης του τόπου και παράγοντας τουρισμού και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.”
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog