Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Tο μέλλον σήμερα”-δημοτική παράταξη Δήμου Βέλου-Βόχας:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

- Advertisement -

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα και σχολιασμούς που βλέπουν το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά τον πρώην επικεφαλής της Παράταξής μας κ. Λεωνίδα Στεργιόπουλο και τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Βόχας έχουμε να δηλώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1. Η παράταξή μας «γεννήθηκε» τον Φεβρουάριο του 2014 μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ενεργών πολιτών που ενδιαφέρονταν για τον τόπο τους. Με τη διαδικασία εσωτερικών εκλογικών διαδικασιών επικεφαλής της αναδείχθηκε ο κ. Στεργιόπουλος Λεωνίδας, ο οποίος υπηρέτησε με πάθος και αξιοπρέπεια τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας όσα χρόνια ήταν στο τιμόνι της. Τα αναφερόμενα σε τοπικό μπλογκ περί δημιουργίας της παράταξης ως «χόμπυ» για να απολαύσει τη σύνταξή του ο κ. Στεργιόπουλος αποτελούν προϊόντα νοσηρής φαντασίας του ανώνυμου αρθρογράφου.

2. Ο κ. Στεργιόπουλος έχει υποβάλλει την παραίτησή του από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 τόσο από επικεφαλής όσο και από μέλος της παράταξής μας και οι ενέργειές του αποτελούν προσωπικές επιλογές του και δεν εκπροσωπούν την παράταξή μας. Όσο για τους λόγους της παραίτησής τους παραπέμπουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο στο από 2 Σεπτεμβρίου 2019 δελτίο τύπου που περιγράφει ακριβώς τα γεγονότα. Όλα τα άλλα αποτελούν προϊόντα της ίδιας, με ανωτέρω, νοσηρής φαντασίας.

3. Ενημερώνουμε τον κάθε πολίτη και τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι παραμένουμε πιστοί στο τιμητικό ρόλο της αντιπολίτευσης τον οποίο μας απέδωσε ο λαός του δήμου Βέλου-Βόχας, προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας που τίμησε ο Λεωνίδας Στεργιόπουλος αλλά και τιμά ο Γιώργος Βουδούρης ως επικεφαλής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog