Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανήκουστη καταγγελία-απάντηση Δ.Κοντού για Ράτη: Mου ζήτησαν να “φάμε” Παντελέου και Σακελλαρίου

- Advertisement -

Με επιστολή που απέστειλε στο loutrakiblog.gr o εκπρόσωπος της παράταξης Πρωτοπαππά,κ.Κοντός Δημήτρης,απαντά στον αντιδήμαρχο κ.Ράτη,αναφορικά με όσα κατήγγειλε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για το πρόσωπό του και την οικονομική συνδιαλλαγή με τον κ. Βλάχο,εργολάβο του Υδροθεραπευτηρίου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:

Σπύρος Ράτης: O Δημήτρης Κοντός έχει οικονομικές συνδιαλλαγές με τον κ.Βλάχο

 

Διαβάστε την επιστολή του κ.Κοντού Δημήτρη

“Επειδή πολλοί εκπλάγηκαν τι επαγγελματική συνεργασία μπορεί να έχει ο εργολάβος με τον Δημήτρη Κοντό απαντώ δημόσια λοιπόν.

Αν ο κ.Ράτης έχει το παραμικρό στοιχείο ότι έχω επαγγελματική συναλλαγή με τον εργολάβο κ.Βλάχο έχει υποχρέωση να το καταθέσει δημόσια και άμεσα. Αν όμως δεν έχει (εννοείται ότι δεν έχει) ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθεί.

Αν δεν το κάνει αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ, που εισοδεύει γλείφοντας τον Γιώργο Γκιώνη και εισπράττει πολιτική υπεραξία. Ο κ..Ράτης έχει ένα όνειρο.

Να διαδεχθεί τον Γκιώνη ως δήμαρχος!!!!!

Η μόνη σχέση μου έχω με τον Βλάχο είναι όταν μου ζήτησε μαζί με θείο του (Ράτη) νομικό εξ Αθηνών να βοηθήσω να “φάμε” τους δελφίνους Κ.ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ και Τ.ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ για να γίνει δήμαρχος ο επιτυχημένος μεσίτης.

Αρνήθηκα φυσικά γιατί θα γελούσαν και τα γίδια των Γερανείων. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ”

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξερετε κυριε που λετε για τα γιδιαΟτι γελανε ολοι εισθε μια παρεαΕκπτοσωπειτε το δημο και δενΑξιζει κανεις απο εσας ψηφισαμεΤιμιους σωστους ανθρωπους και δενΒγηκαν για να εισθε εσεις οι δελφινοιΝΤΡΟΠΗ

  2. Πριν με τον Γκιώνη, τώρα με τον Ράτη? Σόϊ πάει το βασίλειο, αν προσθέσουμε και τις πρόσφατες ασαφείς και αόριστες καταγγελίες μέσω FB της Γιαννούλας.

  3. Βρε παιδια ποιος ειναι ο Κοντος τι δουλειαΚανει εισαγγελεας Του Αρειου παγουΕκδοτης επιχειρηματιας ειναι που ολοιΤοντον πιανουν και το ρωτουν δεν μεΕνδιαφερει ουτε αυτος αλλα ουτε και Για τα προσωπα που λεει ανθρωπακιαΧωρις προσοντα να φατε και εσεις κατι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog