Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Eπιμελητήριο: Δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό. “Φρένο” στο Open Mall Λουτρακίου

- Advertisement -

Άλλη μια αναβολή για το Open Mall του Λουτρακίου αφού μετά από αποχώρηση μελών της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία για να ψηφιστεί.

Το παρών έδωσαν στη συνεδρίαση ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, οι επικεφαλής των  παρατάξεων του δήμου Λουτρακίου, Γιάννης Καραπανάγος και Μαρία Πρωτοπαππά αι η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάννα Κουρούκλη οι οποίοι ζήτησαν να προχωρήσει το θέμα του Open Mall Λουτρακίου,όμως αυτό δε βρήκε σύμφωνους τα μέλη της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου αφού συνδέθηκε με την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Με παρέμβασή του ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, είπε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου και πρέπει να ψηφιστεί πλέον από το Επιμελητήριο για να μην κολλήσει το έργο. Είπε πως εκεί βρέθηκε θεσμικά μόνο και μόνο για το θέμα που αφορά το Λουτράκι και σε καμμιά περίπτωση δεν εισχωρεί στα εσωτερικά θεματα του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Λουζιώτηςς στην τοποθέτησή του είπε πως ο προϋπολογισμός είναι copy paste και όχι αληθινός. Ζήτησε να γραφεί εκ νέου. Δεν ψηφιζουμε είπε τον προϋπολογισμό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε εναντίον  εργάζονται στο επιμελητήριο, εναντίον του έργου στο Λουτράκι ή εναντίον των προγραμμάτων.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Μουρίκης μιλώντας και πάλι για μη αληθινό προϋπολογισμό.

Ο Πρόεδρος κ. Πιτσάκης του απαντησε πως παρόλο που είναι δημότης Λουτρακίου δεν παραβρέθηκε καν στην πρώτη συζήτηση και πως είναι αυτός που δεν ψήφισε ο έργο.Συγχαητήρια για τη στάση σας. Το Λουτράκι να μάθει ότι ο κ. Μουρίκης δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό άρα και το  Οpen Mall. Κρίμα είπε ο κ. Πιτσάκης, λυπάμαι, η στάση σας καταγράφεται και θα καταγραφεί και στο μέλλον

Είστε ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του επιμελητηρίου, απάντησε ο κ. Μουρίκης

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και τελικά αποχώρησαν μέλη της αντιπολίτευσης με την αιτιολογία ότι πρώτη φορά στην ιστορία του Επιμελητηρίου .Η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω μη απαρτίας….

Δείτε το σχετικό Video

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog