Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λογοθέτης Η υπερκοστολόγηση του Spa έγινε όταν η Μαρία Πρωτοπαππά ήταν μέλος της Τουριστικής (2007-2010)

- Advertisement -

Ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, όταν ο Κώστας Λογοθέτης υπενθύμισε στην Μαρία Πρωτοπαππά τους χειρισμούς της στο θέμα της υπερκοστολόγησης του Spa όταν αυτό κατασκευαζόταν, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μηδενικοί.

 

“Η υπερκοστολόγηση του Spa, έγινε κατά τη διάρκεια που κατασκευαζόταν το Spa. Εμείς ούτε κατασκευάσαμε ούτε μελετήσαμε το Spa. Η κυρία Πρωτοπαππά, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2007 έως το 2010. Δεν έχω μια λέξη ούτε προφορικά ούτε γραπτά της κ. Πρωτοπαππά για εκείνη την περίοδο, η οποία βύθισε το Λουτράκι στα χρέη, να σηκωθεί και να πει κάτι ως μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής”, ανέφερε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Κ. Λογοθέτης.

 

Όπως αναμενόταν, οι τόνοι ανέβηκαν και η Μαρία Πρωτοπαππά, έσπευσε να απαντήσει. Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα στους δύο επικεφαλής:

 

Μ. Πρωτοπαππά: Τότε ήμουν με την πλευρά του κ. Παύλου κύριε Λογοθέτη. Διαβάστε λίγο τα πρακτικά.

Κ. Λογοθέτης: Ένας λόγος παραπάνω. Τότε ήσασταν αντιπολίτευση.

Μ. Πρωτοπαππά: Κάνετε λάθος. Έχετε διαβάσει την ιστορία μου κ. Λογοθέτη; Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ντροπή. Είχα έναν αρχηγό τότε…

 

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο Κώστας Λογοθέτης, ανέφερε: Έγινε γνωστό το κόστος του Spa στις 19/5/2011. Και όταν μίλησα για 21 εκατομμύρια δεν με πίστεψε κανείς της κ. Πρωτοπαππά συμπεριλαμβανομένης. Και τώρα έρχονται όλοι και μιλούν για υπερκοστολόγηση…

 

Δείτε το video:

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι ρε Κώστα κανείς λάθος ντροπή σου!!! Η Μαρια είναι οχτώ μήνες στο Λουτρακι . Εδώ και είκοσι χρόνια ζούσε στο Λος Αντελες δεν είδε δεν άκουσε δεν ξέρει τίποτα. Ντροπή σου κ ΛΟΓΟΘΕΤΗ πας να αμαυρώσεις μια νέα πολιτική προσωπικότητα μια καινούργια παρουσία του τόπου που μόλις ανοίξε τα φτερά της!!!!!!Κ πετρου.

  2. Η ΜΑΡΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΕΔΩ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    • To εκπαιδευτικός να το βάζεις εντός εισαγωγικών. Τι εκπαιδευτικός? Εκπαιδευτικός στην διδασκαλία απευθείας αναθέσεων έργων πολλών χιλιάδων ευρώ σε συγγενικά πρόσωπα και συγκεκριμένως σε γαμπρούληδες? Ειδεμή δεν μιλάμε για εκπαίδευση σχολιαρόπαιδων, αλλά για υποκρισία. Διαλέγουμε και παίρνουμε.

  3. Αν και εξακολουθείς να φιλάς λερωμένες ποδιές με τις ντάνες κυρ-Πέτρου, εδώ είχες μια κρίση ειλικρινείας και τα είπες σωστά για την λεγάμενη. Πως το έπαθες ρε?

  4. Ούτε ο μπίζμπικας δεν προλαβαίνει να παίρνει τον λόγο για να την σώζει πλέον με τόσα που λέγονται για τις κουτσουκέλες της και όχι μόνο. Στα 300 σχόλια-κατηγορίες (σημ., δικαιολογημένες όλες) μόλις και μετά βίας καταφέρνει να αρθρώσει 2 φωνήεντα, ο έρμος.

  5. Μν περιμενετε κ πολλά απο τον μπισμπικα. με κλαταρισμενο λαστιχο παει.το ξερει οτι εσβησε πολιτικα, κ οσο περνα ο καιρος ολο κ πιο μακρια θα τραβιεται.ενταξει… θα δινει κανα σωου οτανθα εχει κοσμο κ καμερες. ειναι κ λιγο θεατρινος, το ζαχαρωνει το γυαλι. Jole7

  6. Αυτήν ούτε ο καπετάν Πελοπίδας αλλά ούτε κι ο Κωστής ο Ζερβός θα την ψήφιζε ποτέ, τέλος πάντων, καλή ώρα του παιδιού εκεί που βρίσκεται τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog