Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καραπανάγος:Eχουμε θέσει ερωτήματα και περιμένουμε απαντήσεις (video)

- Advertisement -

“Λυπούμεθα κύριε Πρόεδρε.Την προηγούμενη φορά συζητούσαμε για τον Κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.Εντέλεσθαι να τον εφαρμόσετε.Σεβασμός και τήρηση του Κανονισμού.Δε χρειάζεστε ούτε κατηγόρους ούτε υποστηρικτές. Θα μας πει ο κ.Δήμαρχος πως ονειρεύεται το καλό του δήμου και τη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων;”.

Το γεγονός ότι κανείς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του δεν έχει πάρει απάντηση στα ερωτήματα που έχει θέσει από το Δήμαρχο ή από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, έθιξε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί, Γιάννης Καραπανάγος.

 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, “έχουμε θέσει κάποια θέματα κύριε Πρόεδρε μέχρι τώρα. Θέλουμε να ακούσουμε από τα χείλη του Δημάρχου απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας τα οποία έχουν τεθεί εδώ και 3 συνεδριάσεις και δεν έχουν απαντηθεί. Θα πάρουμε απαντήσεις κύριε πρόεδρε όπως οφείλετε και δικαιούμαστε;

 

O Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συνδυασμός “Αλλάζουμε μαζί” θα λάβει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει.

“Περιμένουμε δυο μήνες να πάρουμε απαντήσεις,ας περιμένουμε λίγο ακόμα”,απάντησε ο κ.Καραπανάγος

Ο Γιάννης Καραπανάγος έθεσε και κάποια ακόμη θέματα

Δείτε το video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog