Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ισθμός και παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου στην ατζέντα της Περιφέρειας για το 2020

- Advertisement -

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, υποδέχθηκε χθες Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα σε συνάντηση στο γραφείο του.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες – διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Η συζήτηση αναπτύχθηκε πάνω σε δύο βασικούς άξονες, την πορεία του φετινού τεχνικού προγράμματος και τον προϋπολογισμό της ΠΕ Κορινθίας για το 2020.

Αναφέρθηκαν σε ζητήματα όπως έργα ανάπλασης για τον Ισθμό και την παραλιακή ζώνη Λουτρακίου, έργα άρδευσης όπως τα φράγματα του Ασωπού και Δόξα καθώς και τη λιμνοδεξαμενή στο Ξυλόκαστρο και το αρδευτικό της Στυμφαλίας.

Αργότερα ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο και τον πρώην δήμαρχο κ. Δημήτρη Σκούρα, με τους οποίους στάθηκε εκτενέστερα σε έργα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης όπως μεταξύ άλλων ο δρόμος Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά σε άμεση συντήρηση και αποκατάστασή του.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog