Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aποκλειστικό: Aνατίξαναν τα ΑΤΜ της Πειραιώς στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αγνωστοι ανατίναξαν τα δύο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στο Λουτράκι. Πιθανολογείται ότι η ληστεία  έγινε περίπου στις 4 τα ξηερώματα. Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία βρίσκεται στο χώρο.Η σήμανση επίσης για δακτυλικά αποτυπώματα.Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το ποσό που λήστεψαν.

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιάζει εμέναΔεν είμαι με κανεναΣου λέω καλά της κάνανε γιατί μας προκαλουσεΓεμάτη εκατομμύριαΕνώ κ ο θεός πεινούσεΆντε κ καλη τύχη μάγκες!!!Καλημερααααααα!!!!

  2. Ο ποιητής 10:10 έκανε το καλύτερο σχόλιο που έχω δει τον τελευταίο καιρό 😂😂😂Καλησπερα αδερφε😂😂

  3. Δεν μπορούσε να γίνει σε πιο κεντρικό δρόμο. Αυτά συμβαίνουν αν δεν υπάρχουν κάμερες, για να μην ελέγχονται οι μπαχαλάκηδες. Διότι αν υπήρχαν, και κλεμμένο να ήταν το αμάξι, η αστυνομία μπορεί ανέτως να δει την πορεία του και που εξαφανίζονται τα ίχνη του.

    • Πολλοί το διάβασαν λίγοι κατάλαβαν!!για τον Παύλο Σιδηροπουλο αναφέρεται το σχόλιο!οχι για τον κάθε τυχάρπαστο!αλλα που!!το σκυλαδικο ζει κ βασιλεύει!

  4. Βρε πού τον θυμηθήκατε τον Παυλάρα; Δεν είναι καλά ο δόλιος. Τώρα θα ρωτήσει ο Αντρέας και ο κάθε Αντρέας: και πότε ήταν; Έλα ντε. Τώρα που είπα θυμηθήκατε, θυμήθηκα και το σουξέ που τον μερακλώνει, θα σε θυμηθώ σαν τρελό φορτηγό. Χαιρετισμούς, Αντρέα μου, Κώστας

  5. Γεια σου Κώστα !!Μπορει να έχεις δίκιο !δεν μπορούμε όπως παλιά από την γραφή κάθε σχολίου να καταλάβουμε ποιιος το γράφει !μια χαρά είναι ο φίλος μας θέλω να πιστευω !!Καλησπερα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog