Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βραχάτι και Λουτράκι

- Advertisement -

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΔΩ ΒΡΙΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ , ΠΟΥ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog