Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μέρα χαράς και αλληλεγγύης στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών Κορίνθου (εικόνες)

- Advertisement -

Ημέρα χαράς και αλληλεγγύης ήταν η χθεσινή για τους μετανάστες που φιλοξενουνται στην Ανοιχτή Δομή της Κορίνθου.

Κορίνθιες νοικοκυρές μαγείρεψαν μαζί τους παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και πρόσφεραν δώρα στα παιδιά.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ημέρες που έρχονται είναι καθαρά Χριστιανικές!Φροντίστε να δώσετε φαγητό σεοικογένειες ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!Όταν ακούσετε το αλλάχ ακμπάρ θα είναι πολύ αργά!Έξω οι λαθρομετανάστες από την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!Καλές γιορτές.

  2. Tην μάθαμε την δουλειά. Μετά θα εξεγερθούν ζητώντας καλύτερο φαί, γιατρούς καθηγητές πανεπιστημίου, περισσότερα επιδόματα, πολυτελέστερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά προς Θεού, εργασία δεν θα ζητήσουν! Εδώ είμαστε, να το δούμε.

  3. Κορίνθιες νοικοκυρές ??? μαλλον δεν κανατε σωστο ρεπορταζ !!! Συριζολαγνες με τρικυμια εν κρανιω που πνεουν τα υστατα ηταν !!!

  4. Μπράβο σθένος οι…Κορίνθιες νοικοκυρές. Γιατί την νοσοκόμα στον Έβρο που πήγε να εξετάσει την υγεία σε τρεις ανηλίκους Αφγανούς που ήταν στον θάλαμο, πήγαν να την βιάσουν τα κακόμοιρα ασυνόδευτα. Οι φωνές της την έσωσαν που μπήκε αμέσως μέσα αστυνομικός. Δεν τα διάβασα αυτά σε καμιά φασιστική φυλλάδα, αλλά ξέχασα: οι συριζαίοι υπουργοί, και δη ο Τόσκας, ζητούσαν επιτακτικά από τα ΜΜΕ να μην δημοσιοποιούν τέτοια ή έτερα εγκλήματα, για να μην τρομοκρατείται ο κόσμος και γίνεται έτσι…λαθρομεταναστοφοβικός.

    • Απο που κι ως που να ξερει ρε φιλε? Τον ειδες εσυ στο ξενοδοχειο που φιλοξενουσε μεταναστες στους Αγιους να δει τι κανουν? Ουτε κι εδω θα τον δεις. Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα, που λεει και το ασμα…! Δηθεν κοπτεται κι αυτος για τους προσφυγες/μεταναστες. Το δημαρχιλικι ηθελε (και ακομη αυτο θελει δηλαδη) και μονο αυτο. Για τα αλλα, δεν παμε να πνιγουμε ολοι μας, κι εμεις και οι μεταναστες… Σωστα δασκαλε με το πατρινο πτυχιο?

  5. Κοιτάχτε βρε παιδιά στην προτελευταία φωτογραφία την δύσμοιρη ευτραφή κυρία εξ Αφρικής εμφανώς. Την λυπάται η ψυχή μου. Δεν θα μπορεί να περπατήσει ευκόλως με τόσα παραπανίσια κιλά. Δεν δείχνει να έχασε ούτε γραμμάριο από τις δυσκολίες τόσο μεγάλου ταξιδιού. Ρίχτε μια ματιά και στο υπέροχο μαύρο smart phone στο δεξί της γόνατο, που εγώ δεν αξιώθηκα ακόμη να αποκτήσω. Θαυμάστε και την πανέμορφη μπλε κόμη της. Δεν μπορεί, από κανα θρησκευτικό τελετουργικό θα είναι, διότι αδυνατώ να πιστέψω πως καλλοπίστηκε τόσο κομψά και προσεγμένα για να τραβήξει τα βλέμματα των δουλεμπόρων ή των διασωστών των ΜΚΟ στα Ελληνικά νησιά, ή των αστυνόμων και μαγείρων στα κέντρα φιλοξενίας! Την βλέπω και βουρκώνω. Σε κανέναν, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι τέτοια δυστυχία!

    • Γιατι η αλλη φωτογραφια που φαινεται αυτος με πλατη την κιτρινη μπλουζα με το 10? Ειναι δεξια μια Αφρικανη που εχει πεσει πανω απο ενα χαρτοκουτο με ρουχα. Για κοιτα με τι σχολαστικοτητα ανοιγει και κοιταζει το κασκολ, μην εχει φυγει κανας κομπος για να το επιστρεψει και να της αποδωθουν τα χρηματα στο ακεραιο. Ε ρε καταντια… Αυτοι ειναι οι κακομοιρηδες εξαθλιωμενοι προσφυγες? Οπωσδηποτε και θα υπαρχουν καποιοι αναμεσα τους, αλλα ολα δειχνουν οτι αυτοι οι εξαθλιωμενοι ειναι η μειοψηφια. Οποτε το καλυτερο ειναι να βρισκονται στην Ελλαδα, να πληρωνουν φορους και να δινουν επιδομα αλληλεγγυης το οποιον να πηγαινει στην πλειοψηφια, τους απορους Ελληνες. Το βρηκαμε τωρα το τροπαριο, αυτοι που δεν εχουν, δεν κανουν, δεν ρανουν. Και φυσικα ολο και περισσοτερα ζητουν. Τιποτα, σκοπιμοτητες εξυπηρετουν. Απο την μια η αρπαχτη απο ευρωπαικα κονδυλια, απο την αλλη η ταχυτατη ελληνοποιηση για να ψηφιζουν τσιριζα!

  6. Ελα ρε μαγκα μου, με το ζερβουδακι τα εβαλες εσυ? Δε κανει τιποτα, τι ειναι ο καβουρας, τι ειναι το ζουμι του. Δεν ειναι αυτος ο μεγαλοκαρχαριας. Τον επιασαν οι επιτηδειοι και του αρχισαν το μπουρου-μπουρου: εσυ δασκαλος σε φροντιστηριο θα συνταξιοδοτηθεις? Ενω μπορεις να γινεις μεγας και τρανος ως δημαρχος. Ε, δεν ηθελε και πολυ, τους πιστεψε πως θα αρχισει την μεγαλη την ζωη και τον εκμεταλλευτηκαν. Γιαυτο σου λεω, δεν φταιει αυτος. Αλλου ειναι οι ενοχοι. Αυτος ενα γραναζι ειναι. Ηξεραν γιατι πηγαν σε αυτον. Γιατι δεν επιασαν εσενα κι εμενα? Γιαυτο, μη τον κατηγορεις. Παιδι πραμα, δεν φταιει, εγω μια φορα δεν τον κατηγορω.

  7. Για να ακούσουμε επί τη ευκαιρία και τις δηλώσεις ζερβού, διότι δήλωνε ανεξάρτητος υποψήφιος, κι ας ανάρτησαν το όνομά του για δήμαρχος στους επίσημους καταλόγους της Κουμουνδούρου. Τι θα μας πει για τους πρόσφυγες παύλα μετανάστες; Θα μας ζητήσει κι αυτός να τους φιλοξενήσουμε δίνοντάς τους ό,τι έχουμε και δεν έχουμε?

  8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο μίσος για τονΖερβό σας έχει κάνει κάτι μήπως κατέστρεψεΤο Λουτράκι έφαγε λεφτά είναι υπόδικος έχειΓίνει ρεζίλι στα κανάλια τον φτύνουν στο δρόμο όπωςΚάνουν σε κάποιους συμβούλους που έχουν κάνειΕπάγγελμα την πολιτική και αυτό με ΑΠΟΤΥΧΙΑΟδήγησαν το Λουτράκι στην μιζέρια Για πες μας να σε δω

  9. Που είδες εσύ κάποιο μίσος για τον Ζερβό? Οφθαλμαπάτες έχεις ή παραισθήσεις? Μήπως μεταφράζεις την παντελή απουσία του από δομές φιλοξενίας μεταναστών ή ξενοδοχεία προσφύγων ως μίσος? Αν δηλαδή γράφαμε διθυράμβους, τότε θα σχολίαζες, “γιατί τόσους επαίνους για τον Ζερβό, τι δηλαδή έχει κάνει πια για να τον εξυψώνετε τόσο?” ή μήπως θα έλεγες ζήτω και μπράβο σε όσους τον ανεβάζουν? Ορίστε, για να μην νομίζεις τίποτα άσχημο, αλλά και για να σου φτιάξουμε την διάθεση, να πούμε: “θαυμάσιος δάσκαλος, διδάσκει φυσική με τρόπο μοναδικό, έχει μεταδοτικότητα, είναι επιμελής, άξιος και ικανός επιστήμονας. Θα ανέβει ψηλά μια μέρα.” Ικανοποιήθηκες ή ούτε και τώρα? Μα με τον Ζερβό θα ασχολούμαστε τώρα?

  10. Πρώτον δεν το ξέρω τον κύριο αλλά μιλάς πολύ απαξιωτικάΔεν θα ασχοληθώ μαζί σου γιατί είσαι πολύ λίγος η λίγηΝα πας να σου κάνει φροντιστήριο μήπως μάθεις κατι

    • Ναι, να μου κάνει. Πόσα παίρνει την ώρα για να ενισχύσει οικονομικώς τον επόμενο εκλογικό του αγώνα; Διότι από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου δεν βλέπω να έχει μεγάλη χρηματική υποστήριξη ο καψερός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog