Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aύριο τo Σχολείο Τουρισμού OnTour Κορινθίας έρχεται στο Λουτράκι! (πρόγραμμα)

- Advertisement -

 

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα διοργανωθούν οι ομιλίες και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου τα εργαστήρια του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Τις δύο ημέρες του ΣΤΟΤ Κορινθίας πάνω από 200 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Θα βρεις τον δικό σου ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, θα προβληματιστείς, θα ενθουσιαστείς και θα θέσεις νέους στόχους.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) είναι μία εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδανικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Πέραν των νέων γνώσεων, που θα σου προσφέρουν απλόχερα οι μοναδικοί εισηγητές μας, θα έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις το δίκτυο γνωριμιών σου, να ακούσεις από πρώτο χέρι τι έχουν να πουν για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, οι συνάδελφοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής σου και τέλος, θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και θα φύγεις ανανεωμένος/η και με περισσότερη διάθεση και πάθος για το αύριο!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας, μεταξύ όλων των παρόχων της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, μέσω της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας και Αντιπρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κυρίας Σοφίας Φιλιππίδου. Υποστηρικτές της διοργάνωσης το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων και ο Σύλλογος Επισιτιστικών ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε: https://www.facebook.com/events/545016089589743/?active_tab=discussion

Για να δηλώστε συμμετοχή στις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour πατήστε https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-korinthias

 

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

program-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog