Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χριστούγεννα στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής, παρουσιάζουν από κοινού μια σειρά εκδηλώσεων για τα εφετινά Χριστούγεννα!

Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο αγαπημένος ερμηνευτής Κώστας Θωμαΐδης, η λυρική σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου, η διάσημη Κορίνθια mezzo soprano Μπέττυ Χαρλαύτη και ο εξαιρετικός ερμηνευτής Σπύρος Κλείσσας συμπράττουν με τα μουσικά σύνολα του Δήμου.

Το νεοσύστατο κουαρτέτο σαξοφώνων S(ax)-Quare κάνει επίσημη πρεμιέρα, οι μαθητές και τα μουσικά σύνολα της Φιλαρμονικής παίζουν για τα Χριστούγεννα, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χρυσοστόμου παρουσιάζει το βιβλίο Soundtrack με αποκλειστικές συνεντεύξεις δημιουργών μουσικής για τον κινηματογράφο.

Ιδιαίτερη και σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο αναμένεται η ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο Αλέξης Κωστάλας, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, είναι αρωγός και επίσημος  παρουσιαστής των εκδηλώσεων!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 1η Δεκεμβρίου I 19.00 I Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

Παρουσίαση Βιβλίου Ι Soundtrack –Πάνος Χρυσοστόμου

Είκοσι δύο σπουδαίοι συνθέτες, καλλιτέχνες διεθνούς ακτινοβολίας αλλά και μερικοί από τους εκλεκτούς Έλληνες συναδέλφους τους, που έγραψαν ή ακόμα γράφουν μουσική για τον κινηματογράφο, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις στον δημοσιογράφο Πάνο Χρυσοστόμου.

Συμμετέχει ο Κώστας Θωμαΐδης.

Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου I 19.00 I Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

Συναυλία – Πρεμιέρα Κουαρτέτου Σαξοφώνων

Το νεοσύστατο κουαρτέτο Σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου παρουσιάζει στην πρώτη του συναυλία έργα από την κλασική και κινηματογραφική μουσική αλλά και επιλεγμένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου I 11.00 I Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου
Μαθητική Συναυλία Μελών Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου

Είσοδος Ελεύθερη

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου I 20.00 Ι Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

Μπέττυ Χαρλαύτη – Σπύρος Κλείσσας & Octavia Orchestra

Δύο εξαιρετικές φωνές, η σοπράνο Μπέττυ Χαρλαύτη και ο βαρύτονος Σπύρος Κλείσσας, συμπράττουν με την Ορχήστρα Δωματίου του Loutraki Festival για μια μοναδική συναυλία με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια στο πνεύμα των ημερών.

Είσοδος Ελεύθερη

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου I 20.00 Ι Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου
Σολίστ: Βάσια Ζαχαροπούλου
Κλαρινέτο – Μουσική Διεύθυνση: Πελοπίδας Μαυρόπουλος
Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας
Είσοδος: 10 ευρώ

Διοργάνωση
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Διοργάνωση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεριά μην τους ακούς αγόρι μου. Χθες έκανες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους Έλληνες φιλάθλους. Είσαι παιχτούρα, πάντα έτσι, πάμε δυνατά μεγάλε.

  2. Γατακια αφήστε τα αστειάκια με το Μεριά γιατί έχω φάει πολλά μελομακάρονα και έχω «ορεξει «😂Εντάξει το παιδί εμαθε και ελληνικούς χορούς και έριξε και μια στροφή που λέει και ο Τερλεγκας !!Λοιπον επιστρέφω Ουαλλια αύριο και θα σας. αναλάβω εάν συνεχίσετε για τον θρύλο !!!Οσο για την Κυριακή ο φουκαράς ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τα σπασμένα ⚽️⚽️⚽️⚽️μπαλάκια θα φάνε

  3. Καλη επιστροφη στην πατριδα του στον φιλο εδω και καλοφαγωτα τα μελομακαρονα με σπαταλο επανω το αμυγδαλο. Φανταζομαι στο 19′ θα εκτοξευτηκε το προγουλι στο ταβανι, ενω μετα το 73′ θα κατεβηκε καταυδρωμενο αλλους 2 ποντους κατω απο τη ζωνη. Αυτα εχει η γλυκια ζωη.

  4. Σωστος ο 7:13 !!θα τον στεναχωρήσω παντως λιγάκι γιατί θα με βλέπει με κοντομάνικα να παίζω πάλι στας Ευρώπας και θα παρακαλαει να χάνει ο θρύλος !Ετσι είναι αυτά ,και ετσι χαίρονται μερικοί ,για την ομάδα του χάνει κερδίζει δεν τους νοιάζει αρκεί να χάνει ο θρύλος !ολοι Ερυθρός Αστέρας τώρα 😎🔴⚪️🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿⚪️🔴🏆🏆+🏆

  5. Αγαπητέ Αντρέα, τίποτα προσωπικό. Καλαμπουρίζω. Θα ξεχάσω πλήρως την ήττα με μια νίκη, με δύο μπαλάκια διαφορά τουλάχιστον, εναντίον του παοκ να ανέβει κλαμμένος πίσω στην τούμπα του.

  6. Καλά το πας συνεχατω 😎Αφού με ξέρετε τόσα χρόνια εδώ στο μπλοκ !Καλαμπουριζω και κάνω πλακίτσα και άμα την λέω σε κανένα πάλι για χαβαλέ !Ετσι και αλιοως δεν ξέρω σε ποιον απευθύνομαι άρα είναι τζαμπα το κράξιμο που ρίχνω σε κανα πονηρό !Να είσαι καλά φίλε 1221 οσο για τον ΠΑΟΚ την έχει μυριστεί την «δουλειά»που ερχετε και κάνει τρελίτσες ⚽️⚽️⚽️⚽️Μπαλάκια χαλαρά λέω εγώ

  7. Απευθύνεσαι στους θαυμαστάς σου. Έτσι απλά. Έτσι να λες. Δεν κέρδισε ο ολυμπιακός τον παοκ, αλλά δεν πολυπειράζει, διότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, που λέμε…

  8. Στο τελος θα ξυρίσουμε το Σαββιδη και τον γιο του που είναι σαν τραγί !!Εμενα με πείραξε ο τραυματισμός του Βαλπενουα !Την γκίνια και τα απρόβλεπτα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς με χαλάνε εμένα !Χτες με τον βαλπενουα μέσα το γυρίζαμε άνετα το ματς !Αλλες ομάδες μέσα στο καραισκακη πεζουν πολλή καλύτερα από τον «πρωταθλητή «Συνεχίζουμε και δεν μασάει ο Θρύλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog