Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθελοντές δασοπυροσβέστες Λουτρακίου: Eίναι απίστευτο το τι μπορείς να καταφέρεις αν δεν σε πειράζει ποιος θα πάρει τα εύσημα !!

- Advertisement -

Για μια ακόμη φορά, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες του Λουτρακίου δίνουν το παρών ! ‘Εμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αλληλεγγύη τους στους συνδημότες μας στους Αγίους Θεοδώρους που επλήγησαν αυτή τη φορά από τις πλημμύρες !

Από αυτή εδώ τη στήλη πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στον αγώνα τους και στο έργο τους και πιστεύουμε πως αυτό πρέπει να κάνουμε, όταν άνθρωποι βοηθούν χωρίς να περιμένουν τίποτα !!

“Ένα όχημα με 2 μέλη μας και 2 φορητές αντλίες έχει πάει να βοηθήσει στην απαντληση υδάτων στους πλημμυροπαθεις στους Αγ,Θεοδώρους!! ένα ακόμη όχημα με 2 μέλη και μια ακόμη φορητή αντλία προστέθηκε στην βοήθεια!! Η βοήθεια συνεχίζετε και σήμερα 26/11 και για όσο χρειαστεί!”, αναφέρεται από τον εθελοντικό σύλλογο πυροπροστασλιας δασών Λουτρακίου

|LB :Για μια ακόμη φορά, εκ μέρους όλων μας ένα ΜΕΓΑΛΟ “ευχαριστώ” και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ”μπράβο”

Δεν παραλείπουμε βεβαίως να πούμε ευχαριστώ και να δώσουμε συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές των Αγίων Θεοδώρων που έσπευσαν να βοηθήσουν επίσης

 

Read more: http://loutrakifire.freeforums.net

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog