Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

- Advertisement -

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης αρμοδίου για τη βιομηχανία & το εμπόριο, κ. Ν. Παπαθανάση και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα σε επιχειρήσεις του Ν. Κορινθίας. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, οι βουλευτές Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς και κα Μαριλένα Σούκουλη,  ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Υπεύθυνος ΚΕΠΙΧ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Δημήτρης Μπίτζιος.

Ο κ. Παπαθανάσης αφού συζήτησε τα προβλήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα του νομού, άφησε θετικά μηνύματα ως προς τη στρατηγική υποστήριξης των επιχειρήσεων που σχεδιάζει το Υπουργείο.

Επίσης ο κ. Πιτσάκης εισηγήθηκε να πραγματοποιηθεί με  πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας ημερίδα για την ιχνηλάτηση των προϊόντων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τέλος, τόνισε τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου τύπου ΄Β στην περιοχή του Ισθμού με  πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο και τα Επιμελητήρια

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog