Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου παρακολούθησε την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

- Advertisement -

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε χθες Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου όπου παρακολούθησε την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στο έργο της ομάδας του Ευθύμειου Κέντρου, αλλά και με αμέριστο θαυμασμό στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών συμμετεχόντων και των οικογενειών τους, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Αργυρή Νικολοπούλου και όλα τα μέλη του που τόσα χρόνια καταθέτουν την ψυχή τους ώστε να χαμογελούν, να αναπτύσσονται κ να δημιουργούν αυτά τα παιδιά.

Μεταξύ άλλων τόνισε «πως η προσπάθεια του Ευθύμειου Κέντρου να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας απέναντι στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, επιβάλλεται να καρποφορεί μέσα από τέτοιες δράσεις» καθώς επίσης στάθηκε στη διαπίστωση πως, «αυτά τα παιδιά, μας χαμογελούν μέσα από την καρδιά τους, κάτι το οποίο εμείς πρέπει να κρατήσουμε με λεπτότητα και ευαισθησία, έτσι όπως ακριβώς, τόσα χρόνια διαφυλάσσει αλλά και καλλιεργεί η Πρόεδρος κα Αργυρή και τα μέλη του Κέντρου».

Στην Εκδήλωση συμμετείχε και ομάδα παιδιών από το 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου και από το Λύκειο Βραχατίου, όπου τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog