Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΡΚΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ΤΡΟΙΑ-ΤΕΝΕΑ-ΡΩΜΗ”

- Advertisement -

Το διεθνές συνέδριο “Τροία-Τενέα-Ρώμη” χαιρέτησε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η πρέσβυρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η επίτιμη γενική διευθύντρια αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, αρχαιολόγος Έλενα Κόρκα.

Κατά τη διάρκεια του χαιρεισμού της η κα Κόρκα ανέφερε:
“Συγχαίρω την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάνα Βαρδινογιάννη και την επίτιμη γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων Έλενα Κόρκα καθώς και το επιτελείο αρχαιολόγων, εθελοντών και φίλων της αρχαίας Τενέας, για τη συνεχή επιμονή και άοκνη προσπάθεια όλων αυτών των ετών. Είχε ως αποτέλεσμα την εύρεση των αξιόλογων αρχαιολογικών στοιχείων της αρχαίας Τενέας.Είμαι βέβαια ότι ο σκοπός του συνεδρίου μετά την ανταλλαγή απόψεων εξειδικευμένων επιστημόνων θα είναι η αρχή της ανάπτυξης πολιτιστικών διαδρομών και η πολιτιστική διασύνδεση των τριών πόλεων.

Ως περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του πολιτισμού και του τουρισμού την περιοχή μας.”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog