Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Aγίου Νικολάου σήμερα ! Χρόνια Πολλά πάτερ Νικόλαε!

- Advertisement -

Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας η σημερινή ημέρα που τιμάται η μνήμη του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών αλλά και πολιούχου δεκάδων πόλεων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο προστάτης των ναυτικών σε όλο τον κόσμο, καθώς και του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

Το loutrakiblog.gr εύχεται στον εφημέριο  του Ιερού Ναού της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι,π. Νικόλαο Βασιλόπουλο,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του !

Ο παπα-Νίκος εδώ και 18 χρόνια, στέκεται δίπλα στο ποίμνιό του, βοηθώντας με καθημερινά συσσίτια όσους έχουν ανάγκη.

Είναι ο πρώτος που ίδρυσε το κοινωνικό παντοπωλείο της Εκκλησίας στο Λουτράκι.

Είναι ο πρώτος που ίδρυσε το κοινωνικό φροντιστήριο, σήμερα 60 και πλέον παιδιά Αβαθμιας και Ββαθμιας εκπαίδευσης έχουν βοήθεια στα μαθήματά τους.

Είναι ο παπάς που διδάσκει τον εθελοντισμό. Αρκετοι εθελοντές βοηθούν να υλοποιηθούν όλες οι δομές που έχει δημιουργήσει.

Είναι ο άνθρωπος που φιλοξενεί δεκάδες παιδιά στο κατηχητικό.

Είναι ο άνθρωπος που συμβάλλει στο θρησκευτικό τουρισμό, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες στο Ναό της Παναγίας στις 15 Αυγούστου και στις 8 Σεπτεμβρίου.

Eιναι ο παπάς που διαφημίζει το Λουτράκι στα πέρατα της γης. Οι εικονες του επιταφίου μέσα στη θάλασσα κάνουν το γύρο του κόσμου !

Είναι ο παπα-Νίκος που όλοι χαιρετούν και όλοι συμβουλεύονται ! Είναι ο παπα-Νίκος που όλοι αγαπούν!

 Χρόνια Πολλά !!!!

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog