Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο.Ε.ΕΣ.Π. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΩΔΟΡΟΥΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

- Advertisement -

Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων και να σας παρακαλέσουμε για την άμεση επίλυσή του.
Πιο συγκεκριμένα, η Τοπική Κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων στις 5 Δεκεμβρίου 2019 κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ύστερα από πλημμύρες που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, στις 24 του περασμένου Νοεμβρίου. Οι καταστροφικές αυτές πλημμύρες προκάλεσαν ζημιές τόσο σε σπίτια όσο και σε επιχειρήσεις. Ύστερα και από αίτημα του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος ανήκει στην δύναμη της Ομοσπονδίας μας ζητάμε την επιτάχυνση των διαδικασιών για:
 Την έκδοση διοικητικής απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών, που θα δίνει την δυνατότητα αναστολής πληρωμής των οφειλών προς το Δημόσιο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της πόλης των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, για όσο χρονικό διάστημα η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ .
 Την άμεση καταβολή αποζημιώσεων, για να μπορέσουν οι συνάδελφοί μας να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα και την εύρυθμη λειτουργίας τους .

Κύριε Υπουργέ παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την διευθέτηση των παραπάνω αιτημάτων προκειμένου να ανακουφιστούν οι πλημ-μυροπαθείς επιχειρήσεις και να μπορέσουν να ορθοποδήσουν εν όψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βαγενάς Αντώνιος Καλοθέου

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog