Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το υπέρλαμπρο Λουτράκι και οι φτωχοί….’Αγιοι Θεόδωροι (εικόνες)

- Advertisement -

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι και φέτος πολύ όμορφος στο Λουτράκι! Φωτάκια και στολίδια σε όλους τους κεντρικούς δρόμους ομορφαίνουν την πόλη!

δεν ισχύει το ίδιο για τους Αγίους Θεοδώρους όμως. Ο στολισμός φαντάζει σα να βάλαμε ό,τι και όσο μας περίσσεψε…

Δείτε τις εικόνες και κάντε τη σύγκριση

 

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό έλειπε να ήταν το ίδιο με το Λουτρακι παλια τα περσινά τα βάζανε στη Περαχώρα τώρα την θέση της την πήραν οι Αγιοι Θεόδωροι.

  2. Εχετε έναν αξιολογο αντιδημαρχο να κοιτάξει την πόλη τουΝα τρεξει να φανεί ότι κάνει κάτι όχι μόνο οι ψηφοιΜαραθωνιο έτρεξε για να τους βρει ψηφους λεμεΤους περασε άφησε πίσω του και την Motor oil

    • Εσυ αμφιβαλλεις πως το Λουτρακι ηταν παντα η πιο τουριστικη λουτροπολη που μαζευε τον περισσοτερο κοσμο στον δημο? Δεν ειναι λοιπον φυσικο η πιο σημαντικη πολη του δημου να εχει και καλυτερο στολισμο? Ασφαλως και να εκαναν “λατερνα”, αφου τοσο σου αρεσει, και τους Αγιους και την Περαχωρα, αλλα αυτο απαιτει και λεφτα ε. Εσυ εχεις την προθυμια να πληρωνεις περισσοτερα δημοτικα τελη για να σου φτιαξουν και το μεγαλυτερο, αν θες, χριστουγεννιατικο δεντρο σε ολα τα Βαλκανια? Αν οχι, ανοιξε τα τσιμπλιασμενα ματακια σου και πες ευχαριστω στον Γκιωνη για οσα μπορει να σου προσφερει με το budget που διαθετει στο δημο. Τι δηλαδη προτιμουσες εσυ? Την κυρα-Μαριω, οπου απο το ενα χερι λαμβανει τα δημοτικα τελη και απο το αλλο τα δινει με μορφη απευθειας αναθεσεων εργων στον γαμπρουλη της?

  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΩ!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

  4. Όπα ρε φίλε Μάκξς.ποσους εργαζόμενους από τα χωριά που απαρτίζουν τον Δήμο μας πήραν για εργασία οι Καταστηματάρχες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Λουτρακίου ολόκληρο χρόνο;Προσωπικά είδα Αθηναίους,Μεγαρίτες, Θεσσαλονικείς,ακόμα και λαθρομετανάστες.Στηριζεις τον Δήμο μας όταν είσαι απαξιωτικός για τους γηγενείς;Όταν προσλαμβάνεις αλλοδαπούς που στέλνουν τον μισθό τους στην χώρα τους;Σ’αυτους μπορείς να απευθυνθείς με την ίδια απαξίωση όπως κάνεις με τους συνδημότες σου η ;;;;;;;;;Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,είναι λίγη.

  5. Ντροπή σου Μάκξς.Ετσι στηρίζεις τον Δήμο μας που σε φιλοξενεί.Να ζητήσεις από τους αλλοδαπούς που είχες υπαλλήλους όλο τον χρόνο και έστελναν στην πατρίδα τους τον μισθό τους να έρθουν να πιουν καφέ και όχι τον συμπατριώτη σου που τον απαξιώνεις και τον έχεις αποκλησει μόνιμα από την αγορά εργασίας.

  6. Ο στολισμός Χριστουγέννων των Αγίων είναι περιορισμένος για μην προσβληθούν οι αλλόθρησκοι μετανάστες που φέρατε στα ξενοδοχεία σας. Να σας θυμίσω τις διαμαρτυρίες του Σπύρου Ράτη (χρόνια πολλά του ανθρώπου για την ονομαστική του εορτή) και τα εμετικά συνθήματα που γράψατε εις βάρος του σε τοίχους εκεί το ίδιο κιόλας βράδυ, γιατί διαφωνίσατε με την απλή εναντίωσή του. Οπότε μη διαμαρτύρεστε καθόλου, αλλά πείτε και χίλια μπράβο στον κύριο Γκιώνη. Έχετε όποιον στολισμό αξιζετε.

  7. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  8. Τολυαχιστον η Μαρια ειναι αρχηγος παραταξηςΠρωην αντιδημαρχος θα μου πεις δεν επιτρεπετεΑλλοι που δεν ειναι τιποτα απλως μελη σε κποιαΥπηρεσια η στο ΔΣ χωρις να ρωτουν κανουνΠροσληψεις και απαντουν με ψεματα για ρωτηστεΤο ρωτησα τον ιδιο και ειπε εγω κανω οτι θελωΕχει ο δημος πολλες υπηρεσιες και οργανισμους

    • Εχεις μυαλο στο κεφαλι σου; Η λογικη σου ειναι: εναν ανθρωπο σκοτωσε αυτος. Εδω υπαρχουν αλλοι που εχουν σκοτωσει δεκαδες. Να τον καταδικασουμε για εναν μονο φονο; Απο την αλλη, αλλο κανω προσληψεις, αλλο δινω λεφτα των δημοτων με απευθειας αναθεσεις σε συγγενικα μου προσωπα. Στο τελος-τελος, κανεις παρανομος δεν αξιζει το δημαρχιλικι. Το οτι ειναι αρχηγος παραταξης δικαιολογει βρε παρασιτο την ανομια της; Για να μας πεις. Τολμαει και διεκδικει την δημαρχια αυτη που μονο το καλο του λουτρακιου δεν θελει, αλλα το καλο του γαμπρουλη της;

  9. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ? Η ΜΑΡΙΩ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΣΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Κ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΚΑΤΩ ΕΣΥ….

  10. Παιδια μην επανερχομαστε στα ιδια. Το εχω τονισει ενιοτε εδω οτι αυτη η κυρια η πρωτοππαπα χαραμιζεται να προσπαθει απεγνωσμενα, λυσσασμενα, μανιασμενα χροοοονια τωρα να γινει δημαρχεσσα και ετσι ο καιρος να κυλαει αδικως, ενω θα ηταν παραγωγικοτερη να καθισει στο σπιτακι της με τη παντοφλιτσα της, τη φραπεδια της και την ησυχια της για να πλεξει καμια δαντελα για την κορη της προικα και κανα ζιπουνακι για το εγγονακι της που θα ερθει κοντα.

  11. Τους Αγ.Θεοδωρούς είναι περισσότερο από εμφανές ο,τι ο κύριος Γκιώνης θέλει να είναι όσο γίνεται πιο πολύ υποτιμημένοι.Τώρα γιατί δεν το βλέπουν ή σιωπούν οι ακόλουθοι του από τους Αγ.Θεοδώρους αυτό είναι άλλο θέμα..Ο κ.Γκιώνης έχει τους Αγίους Θεοδώρους ως πηγή εσόδων από τις βιομηχανίες και αυτό του αρκεί..γιατί να ασχοληθεί με στολισμούς στην πύλη της Κορινθίας..?? Εδώ έχει αποτρέψει προτάσεις και προτάσεις που θα συνέβαλαν στην τουριστική αναπτυξή τους με λαμπάκια θα ασχοληθεί..ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! εκλεγμένοι των ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ !!!

    • Ελα να τα πούμε παλι, γιατι κοιμασαι ολορθος. Ο Γκιωνης….που κοβει την τουριστικη αναπτυξη των Αγιων ηταν αυτος που σας εφερε στα ξενοδοχεια σας φουκαριαρες Συρες με μικρα παιδια, που μολις αναψαν φωτια στο δασακι κ ηρθε η πυροσβεστικη, τραβηξαν μαχαιρια…οι φουκαριαρες μανες με μικρα παιδια απο τη Συρια; Το καλοκαιρι εγινε ρε. Τι διαλο εχεις στο μυαλο σου κ δε θυμασαι; Αληθεια, λες να σιωπουν στο δημοτικο συμβουλιο; Ο Σπυρος ο Ρατης πως αντεδρασε κ τι εμετικα αριστεροδασιστικα συνθηματα γραψατε στους τοιχους σας εναντιον του ανθρωπου για ο,τι σωστο ειπε για την ελευση των…μαναδων προσφυγων με μωρα παιδια; Το καλοκαιρι εγιναν αυτα ρε χλεμπα κ τα ξεχασες ηδη; Γιαυτο, απαιτησε πρωτα λιγο μυαλο κ μετα ξυπνα τους αλλους συγχωριανους σου να απαιτησουν κ αυτοι. Ακους εκει, ο Γκιωνης φταιει για την κακομοιρια σας κ τη στραβωμαρα σας….

  12. Πάλι με αυτήν ρε μάγκες; Χυμό πορτοκάλι αγγίζει, εμετός γίνεται. Ας παρατήσει αυτή την ενασχόληση με τα του δήμου, για να παρατήσουμε κι εμείς να ασχολούμαστε μαζί της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog