Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου (video)

- Advertisement -

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων. Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Δόντης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρώην δήμαρχο Πνευματικό, όπως και o επικεφαλής της παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ» για τον Δήμο Κορινθίων, Μάριος Ασημακόπουλος.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποταχθηκε ή οχι ο καψερος ο Πνευματικος, τελειωσε πλεον. Το αστρο του θαμπωσε. Ισως ειναι εκνευρισμενος, επειδη μεχρι χθες τετοιες περιοδους ετοιμαζε τις μαχαιρες του για κοψιμο πιτων, την μια μετα την αλλη.

  2. Γεια σου ρε Αλέξανδρε είσαι παληκαρι κόψε οσο μπορείς 🥮🔪Να τα λεμε όλα ο Αλέξανδρος έχει εμπειρία χρόνων στο κόψιμο βασιλόπιτας !!Γεια σου αδερφε 9:32 είσαι old school στο loutrakiblog 😂😂😂🎅🏻🎄🎁Καλές γιορτές

  3. Αγαπητέ φίλε Αντρέα, εύχομαι κι εγώ από πλευράς μου χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα για σένα και όσους αγαπάς, όπως και στους συμπολίτες μου σε Κόρινθο και Λουτράκι. Είδαμε τον Πνευματικό να κόβει αβέρτα-κουβέρτα, σε λιγότερο από μήνα θα απολαύσουμε και τις κοπτικές ικανότητες του Νανόπουλου. Νέος δήμαρχος είναι, καλή επιτυχία του ευχόμαστε. Ο 9:32.

  4. Θέλει χρόνια να αποκτήσει την πείρα του Αλεξάνδρου στο κόψιμο 🔪🥮Μακαρι ο Νανόπουλου να συνεχίσει τα έργα που έκανε ο Αλέξανδρος στην Κόρινθο και οσο για τις πιτες θα μάθει με τον καιρό !τα τέσσερα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα 😂😂😂😂😂!Καλες γιορτές φίλε 👍🎄🎁🎅🏻🔪🥮

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog