Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με επιτυχία έκλεισε η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ.Κορινθίων

- Advertisement -

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Κορίνθου και έγινε σε συνεργασία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορινθίων με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
Οι συμμετέχοντες αιμοδότες έδωσαν έμπρακτα ένα μάθημα ζωής, προσφέροντας ότι πολυτιμότερο έχει ένας άνθρωπος, την ελπίδα. Οι εθελοντές αιμοδότες κάθε ηλικίας προσήλθαν από νωρίς στο Δημαρχείο, θεωρώντας πως η συνεισφορά σε αίμα αποτελεί ένα χρέος απέναντι στη κοινωνία αλλά και στον εαυτό μας.
Νέα πρόσωπα εθελοντών προσήλθαν και προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα των εθελοντών συμπολιτών μας που καλύπτουν την Τράπεζα Αίματος που διαθέτει ο Δήμος Κορινθίων για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους συνδημότες μας για την προσφορά τους όχι μόνο στην διατήρηση αλλά και στην αύξηση των συμμετοχών των εθελοντών αιμοδοτών, που προωθούν παράλληλα και το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στο τόπο μας και συνεισφέρουν τα μέγιστα στη διατήρηση της πολύ σημαντικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog