Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

‘Εγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους:Οργή συγγενών κατά των δολοφόνων της 73χρονης έξω από τα δικαστήρια (εικόνες)

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται πως η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε όταν οι δύο δράστες επιχείρησαν να αρπάξουν από το θύμα μια αλυσίδα και εν συνεχεία πέρασαν με το αυτοκίνητό τους από πάνω της.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κορίνθου οι καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Eξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της άτυχης γυναίκας. Μόλις αντίκρισαν τους δράστες οι συγγενείς της 73χρονης όρμησαν να τους λιντσάρουν.Υπενθυμίζεται πως η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε όταν οι δύο δράστες επιχείρησαν να αρπάξουν από το θύμα μια αλυσίδα και εν συνεχεία πέρασαν με το αυτοκίνητό τους από πάνω της.

Πρόκειται για έναν35χρονο και έναν 30χρονο Ρομά.

Ο 30χρονος  ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 77χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς Ρομά δεν έχει εντοπιστεί.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν την Τρίτη 10-12, σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 73χρονη.

Οι δράστες εμφανίστηκαν εν τέλει στις 14-12 σε αστυνομικό τμήμα στα Μέγαρα με τον δικηγόρο τους.

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κκκκ, να σε ενημερώσω ότι η πλειοψηφία των Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με Ελληνική Ιθαγένεια.Στην πλειοψηφία τους αναλφάβητοι.Εσυ Ανθελληνας είσαι η αλλοδαπό που σε ενωχλησε η παρουσία του Παιτερη;;;;

  2. 00.25, να σε ενημερωσω οτι και ο μπίλλυς ο Παιτέ δεν εχει το καθαροτερο ποινικο μητρωο. Ακομη ξεπληρωνει το χρεος του με ωρες καταναγκαστικης εργασιας. Ή δεν το γνωρίζεις? Το καλυτερο που μπορει να κανει ο Μπίλλυς που λατρευεις ειναι οχι να παιρνει το μερος μελων της φυλης του σε ο,τι μα ο,τι κι αν εχουν κανει, αλλα το μερος του δίκιου. Γκεγκε?

  3. Ασε ρε φιλε που ειμαι αανθελληνας εγω η αλλοδαπος …Αν θυμασαι σε αντιστοιχο περιστατικο περυσι ο κ. Παιτερης ειχε κατεβει απο Αθηνα εξω απο τα δικαστηρια της Κορινθου για συμπαρασταση κατα κατοικου απο το Σοφικο …Τωρα για δεν κατεβηκε να συμπαρασταθει στον καημενο που του εφαγαν την γυναικα ???

  4. Τελικά έχει απόλυτο δίκιο η ΕΛΣΤΑΤ που λέει ότι το 50/100 των Ελλήνων είναι αναλφάβητοι.α)το άτομο που αναφέρεσαι δεν ήταν από το Σοφικό αλλά από άλλο χωριό.β).Δεν λατρεύω τον Παιτερη κομπλεξικα άτομα, αλλά ξεχνάτε ότι όλοι μας σιγοτραγουδαμε και χορεύουμε ακόμα και σήμερα με επιτυχίες που έχουν κάνει ΡΟΜΑ.

  5. Οχι, δεν ξεχνω γιατι ποτέ δεν σιγοτραγουδάω και δεν χορεύω τραγούδια των ρομά, απλά γιατί δεν είναι στον τύπο μου τέτοια αρκουδιάρικα ακούσματα. Αυτά δεν είναι τραγούδια αλλλα ηχοι. Μην γενικευεις λοιπον, αλλα πες καλύτερα πως μερακλωνεις με τετοιες τυμπανοκρουσιες που οι ιδιοι χρησιμοποιουσαν για να κανουν να χορευει η αρκουδα με τον χαλκα στη μυτη, σαν τον δικο σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog