Ο Χρήστος και ο Αντώνης επιστρέφουν στην γνωστή και αγαπημένη σκηνή του J&J, εννοώντας τις φωνές, τα τραγούδια, την ενέργεια και την αγάπη τους για την μουσική, σε μια ξεχωριστή εμφάνιση γεμάτη διασκέδαση και μουσική!

 

Ο Χρήστος Νινιός, τραγουδοποιός που ξεχωρίζει από την βαθιά φωνή και την ιδιαίτερη γραφή του, μας συστήθηκε το 2009 με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «11+» ενώ το 2013 κυκλοφορεί απο την Warner Music το single «Δεν καταλαβαίνω τι μου λές».

Το 2015 παρουσιάζει την δεύτερη προσωπική του δουλειά από την Feelgood Records «Γράμμα στο Θεό» όπου το ομότιτλο τραγούδι σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Σημαντικές στιγμές στον δίσκο είναι η διασκευή του τραγουδιού «Γυναίκα» του Χρήστου Θηβαίου που το ερμηνεύουν μαζί και η συνεργασία του με την Sunny Μπαλτζή που υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι «Ο ύπνος».
Τον Νοέμβρη του 2017 κυκλοφορεί τον τρίτο προσωπικό δίσκο «Παράλληλες ζωές», από τον οποίο ξεχωρίζουν ο «Καημός» και το «Βάλε να πιώ» σε στίχους και μουσική δική του και στον οποίο συνεργάζεται με τους, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη, Έτερονήμισυ, Ευριπίδη Ζεμενίδη και Γιώργο Μυζάλη.

Ξεχωριστή στιγμή, είναι η ερμηνεία του Χρήστου στο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη “Μέτρησα” όπου την διασκευή υπογράφουν οι Έτερονήμισυ και περιλαμβάνεται στο ψηφιακό άλμπουμ των με τίτλο “Δανεικά…κι αγύριστα” το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά τον Φεβρουάριο 2019 .

Μια μουσική διαδρομή που η «Κυρία Μάνου» του Διονύση Σαββόπουλου «ακούει την αγάπη» των Τρύπες και η «Τίγρης» των Χαϊνιδων περιπλανιέται στην «κοιλάδα των Τεμπών» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

 

Ο Αντώνης Αγγελίδης γεννήθηκε το 1983 και έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 2 ετών
όταν ακόμα δεν είχε κάποια σχέση με την μουσική.
Η πρώτη του κιθάρα ήταν δώρο της γιαγιάς του όταν εκείνος ήταν 13.

Έκτοτε η αγάπη του για την μουσική έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του,
δανείζοντας του τις νότες και τις λέξεις για να ντύσει τους πόθους και τις ανησυχίες του.

Το μικρόβιο της τραγουδοποιίας δεν αργεί να παρουσιαστεί και στο πέρασμα του χρόνου προκύπτουν τραγούδια,
μπάντες, πολλές συνεργασίες και ακόμα περισσότερες Live εμφανίσεις που πλέον η καταμέτρηση τους καθίσταται αδύνατη.

Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφορεί -με τους The Vrastaz (2008-2015) – ένα δισκάκι με 5 δικά του τραγούδια που έχει τίτλο “πάμε να φύγουμε”

Απο το 2015 μέχρι και σήμερα εμφανίζεται με διάφορους φίλους μουσικούς αλλα και μόνος του σε πολλές μουσικές σκηνές συνεχίζοντας
παράλληλα την σύνθεση και τις ηχογραφήσεις.